Kiko huulitussi: pysyy kuin tarra lastenhuoneen ovessa

Kuinka hyvä voi alle seitsemän euron huulipuna olla? No aika hyvä.

Maalasin huuleni viime torstaina Kikon huulitussilla ja päätin tehdä testin: kestääkö tussi illallisen? (Kiko on italialainen halpiskosmetiikkamerkki, josta kuulin vasta viime kesänä, mutta joka on ilmeisesti käymisen arvoinen liike aina kun sellaisen kohdalle osuu. Kävin siellä ensin Italian-matkalla kerran ja seuraavalla reissulla olinkin jo omaksunut opitun pakkomielteen, koska vierailin Espanjassa viikon matkalla Kikossa neljästi. Ja ostin joka kerta jotain. Noku niillä oli niin kivoja naamioita ja kaikkia!)

Ajatukseni oli, etten lisäisi punaa ollenkaan illan aikana, ja ottaisin kuvat ennen ja jälkeen illallisen. Ja niin myös tein, vaikka matkan varrella sattuikin pikku stiplu. Punasin huuleni kello 17.51 ja ne näyttivät silloin tältä:

Oikeasti olin jo ennen sitä syönyt punat huulissani yhden Kingis-puikon (kyllä, söin välipalaksi jäätelön ennen ravintolaan lähtemistä) ja juonut kupillisen Finrexiniä. Punaa jäi hiukan kuppiin, vaikkei sitä tuntunut huulista lähteneen yhtään. Nuoleskelin myös jonkin verran huuliani: ensin vahingossa ja sitten ihan tarkoituksella kun huomasin, että tämä tussihan maistuu perhana sentään jollekin makealle. Kingis ei vissiin riittänyt makeanhimoni taltuttamiseksi.

Sen jälkeen lähdin uuteen kasvisravintola Yes Yes Yesiin syömään (jota muuten suosittelen lämpimästi, niin hyvää ruokaa että sattuu vähän sieluun). Jaoimme kolmeen pekkaan kahdeksan eri ruokalajia, joimme parit drinkit ja pullon viiniä. Syömisen jälkeen olin jo autuaasti unohtanut koko testin, joten ehdin sipaista huuliin hiukan lisää huulipunaa ennen kuin muistin käskeä itseäni lopettamaan, ja tältä näytin, kun tulin kotiin kello 00.17:

Neljä ja puoli tuntia, kahdeksan ruokalajia, monta juomaa ja vain pikku lisäsipaisu ruoan jälkeen. Näytti aika hyvältä! Mutta sitten tuota noin meikkejä poistaessani ei puna lähtenyt jumalauta mihinkään. Huulet olivat vielä aamullakin ihan punaiset. Ja kuivaan kohtaan huulien sisäpintaan jäi ihan kuulkaa kahdeksi päiväksi. Pysyy siis kuin synti tai raskausarpi tai vauvahiukset ohimolla tai tarra lastenhuoneen ovessa – ei meinaa lähteä millään. Aika hyvin halpispunalle, vai mitä?

(Pahoittelen muuten tuota viimeisen kuvan mukaseksikästä makuuhuoneilmettä. Olin tosissaan juonut pari drinkkiä ja tykkäsin tuosta huulipunasta. Ehkä vähän liikaa.)

 

Kannattaiskohan sieltä Kikosta ostaa ensi kerralla jotain muutakin?

 

Lue myös: 

 

Kommentit

Suttastiina

Kiitos vinkistä!
Superhyperkestävä on muuten myös MaxFactorin Lipfinity.
Vähän liiankin kestävä, koska ei hippalointi-illasta kotiuduttua peruskasvojenpuhdistuksella edes lähde pois.
Kiva on sitten aamuvarhaisella mennä ovelle (jupisten miksei lapsilla oo avaimet mukana) ja säikäyttää pari Jehovansanaa tarjoavaa naisparkaa "justbeenf***ed-hiuksilla ja krapulaisen kalpealla naamalla mistä räikeän punaiset huulet oiken hyppäävät silmille.
Aukirevähtäneet kauhistuneet silmät ja änkytetty sä"a-a-a-anteeksi kun me häirittiin! säestivät helmojen hulmahdusta ja tädit vetivät tuplaravia karkuun ovelta...

Tiia Rantanen

Haha! Mä ajattein seuraavaksi kokeilla sitä marokkolaista taikahuulipunaa vai mikä se nyt oli.

Essi's

Wau mikä pysyvyys! Tuo väri sopii sinulle ihan loistavan hyvin!! :) Oon kuullutkin paljon hyvää nimenomaan tussimallisista punista. Tämä merkki on vieraampi, mutta kuulostaa ehdottomasti kokeilemisen veroiselta yksilöltä :)

Tiia Rantanen

Kiitos! Tussipunat on tosi kuivia, joten kaikille ne ei varmaan sovi. Vähän huulirasvaa tai muuta voi toki sipaista päälle jos siltä tuntuu, mutta se varmaan heikentää pysyvyyttä. 

No nyt! Lähden parin viikon päästä Italiaan ja vaikka muuten vannon luomupunien nimeen, niin olen kaivannut meikkipussiin yhtä takuuvarmaa kikkapunaa. Kiitos!

Tiia Rantanen

Ainakaan et mene konkurssiin, vaikka kokeilu menisi pieleen!

Kirsikka W.

Mulla oli aikaisemmin tää ihan sama tuote, eri värissä vain. Tussi tosiaan pysyi, eikä lähtenyt sitten millään putsatessa. Ainoa ongelmaksi muodostunut puoli oli kuitenkin se, että huulten kostuessa punan väri muuttui hieman, ja aika ajoittain näytti siis siltä, että oli punannut huulet usealla eri värillä.

Tiia Rantanen

Joo hei muuten totta! Olen tämän testin jälkeen käyttänyt punaa muutamana päivänä, ja se on joka päivä mun mielestä vähän eri värinen. 

jazz (Ei varmistettu)

Kiitos tästä vinkistä! Kävin juuri ostamasta kaupasta omani! Ja se aiemmin mainitsemasi Mac mulla on nykyään myös :)

Tiia Rantanen

OHMIGOD siis mustahan alkaa tulla virallinen huulipunakuiskaaja!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.