Kuin kaksi marjaa: minä ja minä

Olen aina rakastanut nettijuttuja, joissa kerrotaan että Valokuvaajaisä Otti Tyttärestään Kuvan Joka Viikko 14 Vuoden Ajan Etkä Usko Silmiäsi Kun Näet Muutoksen ja sellaisia, joissa kerrotaan, että Kanadalaisperhe Poseeraa Täsmälleen Samanlaisessa Valokuvassa Joka Joulu Ja Lopputulos On Upea, ja minua sylettää vietävästi, ettei minulla ole mitään vastaavaa. 

Mutta. Tein snäppi-/insta-joulukalenteriini tällä viikolla luukun, jossa uudelleennäyttelin kouluhistoriani luokkakuvia (kyllä, tällaista schaissea minä joulukalenterissani julkaisen. Ja demonstroin esimerkiksi murteita ja aksentteja. Ja luttelen kirosanoja ja kerron vitsejä. Jos et ole koskaan nähnyt joulukalenteriani, nyt on loistava hetki aloittaa sen katsominen. Jäljellä on enää muutama luukku, joten et ehdi oikeastaan edes katsoa kovin montaa tai ainakaan kyllästyä). Luokkakuvaluukun toteutus ei onnistunut ihan yhtä smoothisti kuin olin toivonut, joten halusin antaa itselleni mahdollisuuden kokeilla uudelleen.

Joten tämä on minun pikkuruinen tapani tehdä jotakin mukahauskaa ja täysin geneeristä Nainen Loi Vanhat Luokkakuvansa Uudelleen Etkä Kerta Kaikkiaan Kestä, Miten Kömpelösti Hän Sen Teki -tyyliin. Loin siis vuosien 1993, 1994, 1998 ja 2001 luokkakuvani uudelleen. Tunnistatko kumpi kuva on vanha luokkakuva ja kumpi uusi remake-versio? (Et varmaan millään.)

 

Psst! Joulukalenteri löytyy snäppi- ja instatililtä nimeltä @tiiamarietta.

 

Lue myös: 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ostin just melkein samanlaiset kehykset kun sulla noissa kahessa ekassa koulukuvassa :D En tiiä pitäiskö itkeä vai nauraa ><

Tiia Rantanen

Nauraa matkalla pankkiin! Ne on IHANAT. Kai sullakin on niissä sellaiset korvan taakse menevät käyrät rautalankasangat että ne pysyy päässä myös keinussa ja kiipeilytelineissä?

Vierailija (Ei varmistettu)

Apua! Aivan ihania! Tykkään erityisesti efekteistä (olen opiskellut it-alaa joten tiedän nää kuvankäsittelyhommat, taviksethan eivät edes havaitse että mitään efektejä on käytetty) :D :D :D

Tiia Rantanen

Mullahan olis ollut myös se vaihtoehto että olisin ihan sillä tavalla oikeasti värjännyt oranssit raidat uudelleen hiuksiin, mutta kukaan kampaaja ei suostunut tekemään sitä. Sanoivat että niiden ura loppuu siihen. En tajua. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Miten voi ihminen olla noin täynnä itseään? Ällöttävää, oikeasti.

Tiia Rantanen

Helposti! Kiitos kommentistasi, oikeasti.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.