Kustaa sydän Lily sydän New York

Olen palannut vajaan neljän kuukauden New Yorkin työharjoittelusta ja unirytmikin alkaa pikkuhiljaa normalisoitua. On ihan normaalia nukahtaa joka ilta kahdeksalta päikkäreille ja kukkua iltaisin aamuyöhön, right? Right? Mitä?

Kotiutumisen lomassa haluan kiittää Lilyä siitä, että se on ollut päivittäin mukana New Yorkin arjessa.

Kokeilkaapa vaikka itse. Kun menet Nykiin, tulet näkemään Kati Toivasen näköisiä tyttöjä kaikkialla ja Laura de Lillen joka kulmassa (sen saattaa kyllä oikeastikin nähdä). Jokainen kukkapuska muistuttaa Lilyn sisarbloggaajasta, Pupulandian Jennistä. Rimakauhua ja rahkapiirakkaa tirskahtaa mieleen aina, kun jossain lukee esim James Perse ja Tiitiä kaipaa joka kerta kun vituttaa (lienee globaalia). (Koko Manhattan, erityisesti Soho, on muuten vähän kuin Suomessa olisi - ruotsinkielisiä on yhtä paljon kuin Lauttasaaressa.) 

Kiitos Lily, että olit(te) mukana matkalla ja pahoittelut siitä, että oikea elämä on välillä hidastanut bloggaustahtiani täällä.

Mutta nyt, kun on uusi Lily, on uudet kuviot! Tai no, uudet ja uudet. Oikeastaan Kustaa palaa entiseen. Kotiin päästyäni lähtenee normaali bloggaustahtikin taas käyntiin (ish). Antakaa minulle vähän jetlag-armoa vielä.

Nykiaiheisia juttuja päivittelen Manhattan Cocktailiin (niitä riittää vielä) tiputellen.

 

Kommentit

Anna Karhubear

Tervetuloa takaisin!

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Sydäntäni lämmittää aivan valtavasti tieto siitä, että jossain on ihminen, joka nähdessään sanan Perse ajattelee minua. Kiitos! :-D

marietta

Kiitos ja olkaa hyvät! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.