Lihavilta kuulemma saa helposti

Kerroin ystävilleni miehestä, joka kohteli minua huonosti eilen baarissa etsiessään avoimesti seksiseuraa hotellihuoneeseensa.

Ystäväni linkkasi minulle J:n kirjoituksen miesten baarikäyttäytymisestä.

Olen J:n kanssa samaa mieltä. Olen jo pitkään ihmetellyt etenkin Helsingin yöelämässä usein esiintyvää tyttöjen jututtamismuotoa, jota kutsun vittuiluiskemiseksi. Se alkaa tiskillä notkuvan kaksilahkeisen suoralla vittuilulla, yleensä kysymysmuodossa:

”Mitä sulla on oikein päällä? Isomummon vanha villapaita vai?”

tai

”Eiks tollanen huulipuna oo jo niinku sou lääst siisön?”

tai, kuten J kirjoitti,

”Kamoon, mitä sä murjotat?”

Mitä tapahtui sellaisille laineille kuten: ”Hei sä oot söpö, saanko tarjota drinkin?”

Olen kuullut miehiltä, että vittuiluiskemisen tavoitteena on saada tytön huomio. Kun tyttö hermostuu, hän kiinnostuu ja sitoutuu juttelemaan miehen kanssa edes sen verran, että kertoo, mihin hän voi painua. Mies ajattelee tätä haasteena, jonka hän heittää ja johon tyttö tarttuu. Parhaimmassakin tapauksessa tyttö ajattelee voivansa opettaa miehelle vähän tapoja.

Pliis tytöt! Älkää langetko vittuiluiskemiseen! Vittuiluiskeminen ei kaipaa yhtään kannustusta! Let's nip it in the bud!

Parhaimpia laineja, mitä itse olen kohdannut, ovat olleet:

”Tuutko tanssimaan?”

ja

”Saanko istua tähän viereen?”

sekä

”Sun pitäis tehdä lapsia, kun sulla on noin valkoset hampaat.”

EI tämä eilinen:

”Sulle ei sais sanoo, kun oot noin tukeva, mutta lihavilta kuulemma saa helposti.”

 

 

Kommentit

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Voin kertoa, että

sä oot niin ruma et sul ei oo varaa sanoo ei

ei myöskään toimi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Omasta kokemuksestani voin kertoa, että osaavat ne naisetkin tämän vittuiluiskemisen taidon. Olen siis lesbo, ja ehkä keskivertoa pyöreämpi, ja koska naisillehan ei kelpaa kuin kaupungin paras kaunotar, niin siitä olen kyllä saanut kuulla. Enkä oikeasti ole edes ruma.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä ihmettä ne oikeen ajattelee? Ei kai kukaan mieskään lämpee, jos sille menee vittuileen?

T. (Ei varmistettu)

Itse olen myös kerran törmännyt tähän ("Olitsä ihan tosissas kun valitsit ton paidan??") ja myönnän, että aluksi lähdin mukaan, mutta kun miekkonen jatkoi tätä linjaa koko illan, se alkoi olla jo melkoisen läpinäkyvää. Tuli lähinnä mieleen, että hän oli opetellut ulkoa jonkun "pelimiehen käsikirjan", koska ei kukaan normaalisti kommunikoi kettuilemalla koko iltaa... Pisteenä i:n päälle hän vielä vaati loppuillasta saada lukea tekstareitani, ja kun kysyin että minkähän takia hän kuvittelee niin voivansa tehdä, vastauksena oli pelkkää inttämistä jostain ihme perusoikeuksista. Ja sitten kuvitteli vielä saavansa mut jatkoille...

Slash (Ei varmistettu)

Heh, mulle joku nainen on tullut sanoon baarissa, "Ootko sä joku maalainen kun sulla on tuollanen paita?". Noh, maalta kun olen niin myönsin sen tietenkin. Ylläni siin ihan perus ruutukuvioinen kauluspaita, mitä nyt näkee kaupungilla paljon.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tää on niin sanottua "negaamista" (negging), jossa juuri kuten kuvailit heitetään naiselle ainakin semivittuilevaa läppää tavoitteena vähän horjuttaa sen itsetuntoa ja herättää kiinnostusta. Valitettavasti tää toimii suomalaisessa ympäristössä suunnilleen yhtä vakuuttavasti kuin kaksivuotias aivokirurgina.

Koen helposti myötähäpeää, ja sen takia onkin melko vaikeeta ottaa vakavasti tällasia heittoja baarissa. Tulee vaan sellanen ihmeellinen tunne, joka on yhdistelmä sitä myötähäpeää, hillitöntä huvittuneisuutta, kevyttä sääliä ja huonoa omaatuntoa siitä huvittuneisuudesta, koska jos se juuri lausuttu repliikki oli jonkun miehen paras yritys iskemiseen, niin siltähän menee itsetunto kokonaan jos siinä vielä nauraa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi yäk, ei kyllä toimi mutta ei toiminut myöskään jonkun tyypin joka ilmeisesti piti itseään hyvinkin kuuluisana henkilönä iskurepliikkinä käyttämä "siis etsä muka tiedä kuka mun eksä on?"

Seregi
Sekaisin Seregistä

Eiks tuo negaaminen ollut juuri siinä pelimiehen käsikirjassa? Ja mä kun luulin et se on fiktiivinen kirja, eikä sitä kuuluisi ottaa kirjaimellisesti

TÄMÄ ON NIIN TOTTA !!!

Koska olen töissä baarimikkona, näin oikein silmissäni ne 20 vakioasiakas miestä, ketkä kokeilee tuota taktiikka. Useinmiten he ovat myös olemukseltaan euroopanomistajaa ja luulee, että koska olen tiskin takana, olen joku yleinen huora. Tietenkin tapoihin kuuluu myös leuhkioa muutamalla viiskymppisellä ( joka luultavasti on heijän viikon tili ). Useinmiten olen kostanut heille juottamalla jtn absinttiä tai muuta ultimate paskaa shottia, mikä tulee hissinä ylös tai tuo seuraavalle päivälle helvettilisen rapulan. Kaiken päälle tietenkin hymyilen nätisti. 

somewhere

Jotenkin itsesäälin hetkinä luulin että olen ainoa jolle tapahtuu tällaista. Helpottavaa toisaalta kuulla etten ole ainoa, vaikka tuollainen iskutyyli on kyllä ihan sanonko mistä kotoisin. Ärsyttämällä iskeminen on niiin huono keino saada huomio, kuten tanssityylin arvostelu, vaatteiden arvostelu tai muu ärsytys. Ei toimi! 

Sensijaan suloisemmat repliikit toimii jos ne osataan sanoa oikein. Tuntuu että ne ovat ihan katoava luonnonvara. :(

Sea Legs

no huh huh! sähän oot kulmakunnan kaunotar. kuka tollainen urpo oikein oli? Mut joo, vittuiluiskeminen, ei hyvä, ei. 

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Tuo T.:n tekstarijuttu, ei ole todellista. Voi luoja.

marietta

Surullista, miten tuttu ilmiö tämä on meille kaikille. Toisaalta Emmi Nuorgamin esimerkki antaa toivoa! Hienoa! Onko se poikkeus sääntöön? Mene ja tiedä.

Pitää varmaan lukea toi pelimiehen käsikirja, jotta tietää, mistä ne vittuilut sikiää.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ehdottomasti ennemmin vittuilija kuin lässyttäjä!

Huono nainen (Ei varmistettu)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.