Miksi tyynyliinoja on aina vain yksi ja muita maailman suurimpia vääryyksiä

Miksi pussilakanan kanssa tulee aina vain yksi tyynyliina, vaikka kaikilla yli 12-vuotiailla ihmisillä on sängyssään yleensä kaksi tyynyä?

Miksi jotkut miehet kasvattavat parran, mutteivät viiksiä?

Miksei kaikkien jogurttien mukana tule lusikkaa? Mutta joidenkin mukana tulee?

Miksi Netflixissä on vain kaksi kautta Suitsia, vaikka niitä on tehty kolme? Ja miksi sieltä puuttuu myös Breaking Badin kahdeksan viimeistä jaksoa? Haluaako Netflix, että minä menen sinne läpsimään niitä?

Miksi hehkulampuista on arviolta noin yhdeksäätoista erilaista variaatiota niin, että onnistuu aina ostamaan väärän?

Sitä minä vaan mietin.

 

Kommentit

Liibadaa (Ei varmistettu)

Siis kyllä, tämä pussilakana- ja tyynyliinanpuuteasia! Siis mitä ihmettä! Tästä syystä joudun aina ostamaan kaksi settiä, tai kestämään eriparisia tyynyliinoja, mikä on raastavaa. Myös hehkulamppuasia mietityttää. Sama pattereissa! Miksi niitä on niin hemmetisti erilaisia ja sitten aina ostaa sen väärän ja mitä niille kaikille kotiin rahdatuille väärillä paristoilla sitten tekee?

Omituinen kommentti, mutta tämä aiheutti suuria tunteita tässä graduaherrus-mökkihöperöitymistilassa. Tykkään sun blogista ihan sikana!

Liisa

marietta

Tykkään sun kommentista ihan sikana! :)

cady
tuulta päin

Helpottavaa huomata, etten ole ainoa joka on tuohtunut siitä että Suitsista on Netflixissä vain kaksi kautta. What is this madness??

Mrr (Ei varmistettu)

Suitsin kolmas kausi on vielä puolivälissä, jatkuu hiatuksen jälkeen ensi viikolla Jenkeissä. Netflix saa yleensä sarjat myöhässä muutenkin, mutta tuota saa vielä odottaa, kun kolmas kausi päättyy Jenkeissä vasta kesän alussa.

marietta

Hyvä kun kerroit! Kyllä blogissa kannattaa valittaa, kun joku osaa aina pistää ruotuun. Kiitos! :)

Mahdoton Nainen

Mulla on kolme tyynyä. Olen ratkaissut ongleman niin että olen ostanut muutaman parin eri värisiä (sinisiä, keltaisia, punaisia) tyynyliinoja esim. KodinYkkösestä ja laitan sitten lakanoihin sopivat niihin kahteen ylimääräiseen tyynyyn.

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Täällä on turvauduttu samaan ratkaisuun. 

marietta

Mutta kun mää haluaisin, että ne molemmat kaksi tyynyliinaa olisivat samanlaisia! Haluan haluan. Haluan!

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

"Nainen, lakkaa haluamasta mahdottomia!"

minna

Voi kyllä, tyynyliinaongelma on todellakin Vakava Asia! Lisäksi olen vakuuttunut, että sukkien sijaan asuintaloni pyykkikone ahmii tyynyliinoja, olen nimittäin onnistunut kadottamaan useampia mystisesti jonnekin.

Terv. nimim. sängyssäni on tällä hetkellä 9 tyynyä...

MM
Maijan matkassa

Mulla on vaan yks tyyny ja olen aina hurjasti ihmetellyt, että miksi joissakin seteissä tulee kaksi tyynyliinaa. Mut nyt ymmärrän. Tähän asti olen vain luullut, että minulle on vihjailtu, että tyynyliina pitäisi vaihtaa useammin kuin muut liinavaatteet.

marietta

Miksi mulle myydyissä seteissä on vain se yksi? Ehkä ne vihjailee, että pärjäät paremmin ihan keskenäsi.

Vau mikä vauva!

Tyynyliina pitäiskin vaihtaa useemmin kun muut liinavaatteet! Pää ja naama hikoo ja likastaa enemmän kun muu vartalo, ja hiukset ja naama myös kärsii enemmän siitä rasvasta ym mitä liinavaatteisiin hieroutuu. Tietty jos vaihtaa kaikki tosi usein niin ei siinä mitään, mut jos on vähän laiskemman sorttinen niin sit tulee vaihdettua tyynyliinaa yksinäänkin :D

marietta

SIKSI kaksi tyynyä! Vaihtelee sitä nukkumistyynyä silloin tällöin, niin tyynyliina kestä kaksi kertaa pidempään ja ne voi vaihtaa aina samalla kun muutkin lakanat! Minä olen nero!

Sniii (Ei varmistettu)

Itse olen huomannut, että moni merkki on alkanut myymään tyynyliinoja (niihin setteihin sopivia) myös erikseen. Itsellänihän on sängyssä 4 tyynyä. Yleensä 3 tyynyä on päällystetty settiin sopivilla yksivärisillä tyynyliinoilla.

Pineapplehead

Jos saa mainostaa, niin Finlaysonin pussilakanaseteissä on mukana kaksi tyynyliinaa (ainakin yhden hengen seteissä).

marietta

Finlaysonia saa mainostaa ööö aina.

pieta
Ruista Ranteessa

Mulla on (onneksi) tuplalevee peitto, koska niissä pussilakanaseteissä on aina kaksi tyynyliinaa. Mutta koska meitä on kaksi, meillä on yhteensä neljä tyynyä. Jollainhan ne kaksi ylimääräistäkin pitäisi peittää. On se vaikeeta.

marietta

Crap. Ostin JUST uuden peiton. Pitääkö mun nyt sijoittaa sellaiseen tuplaleveään?

pieta
Ruista Ranteessa

No joo, kyllä varmaan pitää.

pinja_p
Kun elämä hymyilee

siis tähh?? nukkuuks joku kahen tyynyn kaa? oonkohan mä sit alle 12-vuotias (oikeesti 19!), ku sängystä löytyy ja on aina löytyny vaa yks tyyny hämmennyyss. mitä sil toisel tehään , ku on vaan yks pää?

 

 

:::DDD

marietta

Hmm. Leveä sänky vaan näyttää pöljältä, jos siinä ei ole kahta tyynyä? Tai jotain. Itse en taida käyttää kahdesta tyynystäni kunnolla kumpaakaan, mutta haluan silti, että niissä on peittoon mätsäävät liinat. 

flickaktig (Ei varmistettu)

Yksi tyyny sängyssä 4-eva, ikää 24,7 v. Tosi erityisiä yövieraita varten voin kaivaa toisen tyynyn esiin, ei-niin-erityiset saa olla ilman.

Matja (Ei varmistettu) http://vegevauvelo.blogspot.fi/

Kylläpäs löytyy vikat jaksot! t. just eilen katsoin

Saranda
Tyhjä ajatus

"Haluaako Netflix, että minä menen sinne läpsimään niitä?" :DDD

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.