Miten herneet kuuluu syödä?

Olin pari viikkoa sitten ystävieni kanssa pienellä road tripillä (tai siis road reipillä, kuten sitä epäonnisen typon vuoksi aloimme kutsua) Pohjanmaalla, ja kuten kesäreissuun kuuluu, söimme matkalla litrakaupalla herneitä. Matkaseuraani hämmensi ja varmasti ihastutti supertehokas ja käytännöllinen tapani syödä herneitä. Tapa, jollaista he eivät olleet ennen nähneet. Ja näin se sujuu:

Meitä oli matkalla neljä aikuista naista, eikä kukaan minun lisäkseni ollut koskaan ennen syönyt herneitä näin. Luonnollisesti oletan, että tämä on nyt jokin maailmanlaajuinen epidemia, eikä kukaan tiedä, miten herneitä pitäisi oikeasti syödä.

Kysynkin nyt, miten helvetissä te syötte niitä herneitä, jollette näin? Sormilla poimien yksi kerrallaan, luoja paratkoon? Siinähän menee ikuisuus! (Ja tämä ei ole mikään retorinen kysymys. Haluan ihan oikeasti tietää.)

 

P.S. Samalla ilmoitan, että tämän ensimmäisen julkisen YouTube-videon julkaistuani olen valmis ottamaan vastaan työtarjouksia taiteellisiin ja teräväkuvaisiin videoteoksiin liittyen. Kuten näette, olen niissä aivan käsittämättömän lahjakas.

 

Lue myös: 

 

Kommentit

reet_ta (Ei varmistettu)

Just noin ne pitää syödä! Tai no, itse liikutan palkoa sivusuunnassa, mutta väittäisin tavan olevan ihan yhtä tehokas. Litra herneitä tuhoutuu minuuteissa, ja kaikki pikkuveljien kanssa järjestetyt herneensyönnin nopeuskisat voitti varmasti tuolla taktiikalla.

Bonuksena vielä se, ettei liikoja tarkista palkoa, madot ja muut on kiva yökkiä ja kaivella sitten suusta. Ja kun nyt kommentoinnin makuun päästiin niin kerron samalla että sun blogi ja snapchat ja igstory on mun lempparijuttuja!

Tiia Rantanen

Sun kommentti on mun lempparijuttu! <3 

miz
miz

Oon vetänyt herneitä noin, tosin en tee tuota "popsauttamista" avatessa, vaan suoraa availen keskiviivaa pitkin - joskus avautuu nätisti joskus ei

Vierailija (Ei varmistettu)

No mää vedän peukalolla nuo herneet irti vähän samaan tapaan kun sää hampailla, pikavilaus ettei joukossa ole kavereita ja ääntä kohden. Palot tuntuu "likaisilta" niin en niitä mielellään työnnä suuhun.

Tiia Rantanen

Mutta kun ei mun suu koske siihen palkoon! THAT'S THE MAGIC

Elina K
Kulttuurikaljalla

Miten syön tuoreita herneitä? No en mitenkään, ne on tosi pahoja hyi. Herneet keittona, kiitos!

Haa (Ei varmistettu)

Itsehän syön herneet palkoineen. Tai söisin, jos ne ei olisi niin ällöttävän isoja ne hernepyörylät siellä palon sisällä. Kauheeta tuhlausta syödä vaan pelkät pikku herneet sisältä, kun koko roskan voisi pistellä suuhun. Mutta itsehän en siis edes osta herneitä koskaan. Silloin kun meillä kotona kasvoi herneitä, söin ne aina palkoineen siinä vaiheessa kun eivät olleet kasvaneet vielä liian isoksi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.