Neon Pink, Breath of Wind vai Liquid Piss?

MinnaM kirjoitti loistavalla palstallaan jutun kynsilakasta ja sivusi siinä ohessa myös kynsilakkojen nimiä. Muistan lukeneeni joskus lehtijutun tyypistä, joka Lumenella keksii työkseen sävyille erilaisia nimiä. Tässä muutamia, mitä minun kokoelmastani löytyy:

Babe

Neon Pink

Red Nail

Breath of Wind

Summer Neon

Yenis

White Shadow

Black out

Pink Lane

Geneva 

Pearly Pink

....mutta mikään ei kuitenkaan vedä vertoja tälle, jonka löysin New Yorkista. Lakka ei tarttunut mukaan, mutta kuvan tajusin napata (vasemmassa reunassa): Liquid Piss.

P.S. Huomaa myös oikeasta laidasta löytyvä mystinen Univercity.

Kommentit

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Hillitöntä! Vai voisko tää olla ehkä myös legendaarista?

Navanalustunnelmaan liittyen, arvaat varmaan mitä luin ensin sävyn Yenis kohdalla.

Onhan Lumenella edelleen ne suomenkieliset nimet käytössä, kuten aamunkuiskaus ja lehmänhenkäys? Ne on niin mahtavia, en oo pitkään aikaan sieltä mitään ostanut niin en oo varma.

Aion myös välittömästi ehdottaa, että kotikaupunkini Lappeenranta vaihtaa sloganinsa muotoon International Univercity.

Vierailija-anna (Ei varmistettu)

Oli pakko mennä heti tutkimaan kaikki omien lakkojen nimet. Lemppari oli "Tasmanian devil made me do it".

marietta

MinnaM, luulen että toi Breath of Wind on ehkä se lehmänhenkäys. On niin kulunut, ettei kunnolla näje. Taitaa siis myös olla meleko vanaha...

Vierailija-anna: Haha! Toi on aika hyvä. Nykyisin ne osaa olla niin nokkelia tuolla kosmetiikkamarkkinoinnissa!

Vierailija-anna (Ei varmistettu)

Jäin miettimään lumene-asiaa niin kovasti, että kävin äsken tutkimassa asiaa. Kynsilakoissa on edelleen sekä suomen- että englanninkieliset nimet! Esimerkiksi Summer Glow - Kesän hehkua tai Early Night - Ennen iltaa.

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Kyl mie sitä Dagen Efter-lakkaa edelleen kaipaisin.

FFFifi
Fitness Führer

Luin Lumenen tuoteniminikkarista jo joskus 90-luvulla Gloria(?)-lehdestä, ja olen siitä lähtien haaveillut, että saisin sen homman, kunhan nykyinen jää eläkkelle tai kyllästyy.

OPI:lla on kyllä tosi hyvät nimen kanssa.

Mulla on muuten teoria, jonka mukaan ihmisestä voi päätellä tosi paljon sillä perusteella, minkä nimisiä kynsilakkoja sillä on. Tai no ainankin nyt sen, että mitä kynsilakkoja ja kuinka paljon sillä on, ja kertoohan sekin jo vaikka mitä.

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Tuo Lumenen duuni olisi kyllä ihan unelma. Kuin myös tämä.

Seregi
Sekaisin Seregistä

Repesin täysin, kun Englannissa asuva BFF:ni esitteli tän. Ensin repesin nimelle. Sitten BFF käski kokeilla sitä. Ensiksi huomioni kiinitti sitruunavohvelikeksimäinen tuoksu. Sitten se alkoi. Saakelinmoinen kirvely. Ensin ajattelin, että kyseessä olisi allergia, mutta kyseessä olikin huulikiilto, jonka tarkoituksena on saada huulista pulleammat. Kirvelyn takia huulia on pakko pitää duckface-ilmeessä. Menimme peilin eteen repeilemään.

Juttelin tästä toisen kaverini kanssa ja hän muisteli, että näitä on ollut joskus Suomessakin myynnissä. Oh god!

marietta

Super Sexy Mother Pucker! Hahaha!

Olen itse myös joskus kokeillut huulikiiltoa, joka sisälsi chiliä taijotainsellaista. Olin tuuraamassa kauneushoitolan kassalla ja sain älyttömän allergisen reaktion. Tai siis todisteen tuotteen toimivuudesta. Myin puoli naamaa kirkkaanpunaisena ja pulleana äitienpäivän lahjakortteja asiakkaille ja yritin esittää, ettei mitään ollut tapahtunut.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.