Pakko saada: merenneitopeitto

Tilasin kesällä lidlinuikkariepätoivoistuksissani netistä sijaisuimapuvun, joka paljastui lasten kokoiseksi: uikkari ulottuu minua napaan asti ja sen tissikupit jäävät killumaan uumalle. Itse asiassa eräs tuttuni piirsi minusta siinä osuvan kuvan pelkän sanamuotoisen kuvailun perusteella. (Kiitos kuvasta, Tuikku!)

(Uikkari lojuu edelleen käyttämättömänä kaapin perällä, joten jos jostain löytyy 9-vuotiaan kokoinen nainen, jolla on C-kupin rinnat, minuun saa ottaa yhteyttä.)

No, uikkari oli katastrofi, mutta ostohetkellä tilasin vahingossa myös sitä myyvän verkkokaupan uutiskirjeen. Viime viikolla se tarjosi minulle (jonka päälle eivät näytä minkään valtakunnan uikkarit mahtuvan) korvaavaa tuotetta, joka tuntuu sanovan unohda ne uimarannat, sullahan on Netflix. Esittelen teille: merenneitopeitto.

Kyllä. Se on merenneidon pyrstön muotoinen peitto. Jota löytyy tältä kyseiseltä nettisivulta yli viittäkymmentä eri mallia. Ja jota kuvaillaan paikoin sanoilla elegant, trendy, stylish ja chic. (Mutta myös sanoilla acrylic, endearing ja keep warm.)

Kuvien mukaan merenneitopeitto on parhaimmillaan sohvalla, mutta siihen verhottuna sopii näyttäytyä myös biitsillä, jos ei esimerkiksi ole onnistunut löytämään sopivan kokoista uimapukua Lidlistä. Ja huoli pois! Jos ei tykkää perinteisestä Ariel-lookista, löytyy merenneitopeittoja myös jokaisen suosikkikuoseissa: hai (useita eri tyylejä), Yhdysvaltain lippu ja joulu. Koska mitä muuta ihminen tarvitsisikaan?

Eihän sille mitään voi: vaikka pyrstöpeittojen selailun yrittäisi aloittaa naureskellen, pian huomaa haluavansa oikeasti sellaisen. Ja pari samanmoista sukulaislapsillekin. Toivon, että ne ulottuvat pohkeita ylemmäs.

(Tämäkään ei ole yhteistyöpostaus, uskokaa tai älkää.)

Kommentit

saarah
visual diary

Tässä vastalääke merenneito-haaveisiin :D (Koko show on muuten siellä Netflixissä)

 

Elina K

Siis tää on pakko saada.... :D

Torey
Näissä neliöissä

Noni, meiän 5v. haluu tollasen.

Tiia Rantanen

Meidän talouden 33-vuotiaskin haluaa....

Mun täytyy ehkä pyytää siskoa neulomaan tollainen! Mielellään Arielin vihreä ja mukaan vähän paljetteja :D

Eksyksissä elämässä

Tarvitsen tuohon neulontaohjeen HETI.

Mimimii (Ei varmistettu)

Mulla on ollut toi pitkään neulontalistalla! Pitää ettiä sopivaa lankaa ja odottaa että saan joululahjat ensin tehtyä valmiiksi.

Tiia Rantanen

Sain muuten juuri tiedon korvanappiini, että Johanna Tukiainen on suuri merenneitopeiton puolestapuhuja. 

pöpelikössä
Pöpelikössä

Itseasiassa Johannahan nosti kyseisen kappaleen täysin uudelle levelille - hänen mielestään se on mekko!

Hän on tosin muutenkin tunnettu merenneitojen puolestapuhujana. :) 

 

 

Merenneidot (Ei varmistettu) https://merenneidot.fi

Loiskis!

Mahtava löytö! Jos haluat tehdä yhteistyöpostauksen(kin) merenneitopeitoista, niin meidät löytyy täältä https://merenneidot.fi

Ja näet myös ton sähkopostinkin tuosta.

mermaid-blanket (Ei varmistettu) http://www.mermaid-blanket.co.uk/

Kiitos ihana artikkeli

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.