Parhaat saamani neuvot

Ihana ystäväni Viivi vinkkasi uudesta must have -sovelluksesta The List App, jossa voi rakentaa listoja mistä hyvänsä. Mistä hyvänsä! Anteeksi vaan, mutta sovellus on niin helppokäyttöinen, että tämä blogi saattaa muuttaa sinne ikuisiksi ajoiksi. 

Tykkään listoista - ihan sikana. Ja listasovelluksessa niitä voi julkistella menemään kuin missä tahansa Twinstassa konsanaan. Mutta jotta ketään ei korpeaisi jo alkuunsa, päätin suomentaa ekan listani ja julkaista sen täällä blogissa. (Tällä ei ole muuten mitään tekemistä sen asian kanssa, että kukaan ei vielä seuraa minua List-sovelluksessa tai ole edes vilkaissut koko listaa.)

Tadaa: 

Parhaat koskaan saamani neuvot (joista suurimman osan olen saanut elokuvista tai keksinyt itse):

  • Pue aina puhtaat alusvaatteet. (Koska on aina olemassa mahdollisuus, että joudut onnettomuuteen ja sen seurauksena sairaalaan, jossa joku takuulla näkee ne.)
  • Pidä aina takataskussa vitsi tai pari. Et koskaan tiedä, milloin sellaista tarvitset.
  • Kun esittelet ihmisiä toisilleen, kerro aina, mistä tunnet heidät. Se on paitsi kiinnostavaa, antaa myös ihmisille jotakin, mihin tarttua (ja lisäksi saat itse puhua jaaritella menemään, koska se on kuitenkin sitä, mitä sinä itse haluat kaikkein eniten maailmassa tehdä).
  • (Katso edellinen) Jos et muista esittelemäsi ihmisen nimeä, voit aina sanoa jotakin tyyliin: "Tässä on Mika, tunnen hänet motocross-kisoista Jemenistä. Mika, tässä on... Hei hitto, mistäs me muuten tunnemmekaan?" Toimii joka kerta.
  • Näytä kuvassa aina hyvältä, jos avaat suusi ja teeskentelet, että sinulle olisi juuri huudettu "YLLÄTYS!"
  • Pyyhi aina tietokoneesi pornosivuhistoria heti.

​...ja sitten kaikki tervetuloa The List Appiin.

Kommentit

viivii (Ei varmistettu)

Pus mus mus!

Tiia Rantanen

Pus mus mus puuuuus!

Vierailija (Ei varmistettu)

Toiseksi viimeinen vinkki näinkö?

http://imgur.com/H7bMTCA

Tiia Rantanen

No se on just toi. Sä tajusit.

Mä oon saanut isomummoltani melkein saman alusvaatevinkin (Hilja-mummo neuvoi käyttämään vain hienoja alusvaatteita) ja hiljaa mielessäni edesmennyttä Hiljaa kiittelin, kun liukastumisen seurauksena polvi pamahti ja ensiavun komea lääkäri tervehti sanomalla "Otetaanpa sitten housut pois." 

Isotäti neuvoi aina pitämään pullon kuohuviiniä jääkaapissa ja mummo neuvoi pitämään laukussa aina ylimääräistä muovikassia. Näillä neuvoilla on jo päässyt aika pitkälle. 

Tiia Rantanen

Ihanat neuvot! Minä neuvon pitämään jääkaapissa pulloja aina muutaman. Sitten ei harmita, kun yksi täytyy avata. 

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/

Nauran ääneen täällä! Ihan loistavia kirjoituksia!

-Isla

http://islakahdenkesken.blogspot.fi/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.