Pekonisuklaa ja muut herkut, joita se kaipaa kaverikseen

Sain ihanilta New Yorkin -ystäviltäni tuliaiseksi pekonisuklaata (peklaata). Rakastan pekonia, ja minulla oli New Yorkissa tapana tehoilla siitä. Rakastan myös suklaata. Miksi niitä ei voisi yhdistää?

No öö siksi, että se on pahaa. Savun maku pinttyy poskinahkaan tuntikausiksi ja hampaiden väleistä löytyy epämääräisiä suolaisia paloja vielä aamullakin. Propsit Dylanille kahden maailman parhamman asian yhdistämisestä, mutta tällä kertaa en lähde mukaan, sillä:

Pikkuiset suolakurkut ovat tosi hyviä. Ja niin ovat Domino-keksitkin. En silti sijoittaisi suolakurkkutäytteisiin Dominoihin (Kurminot?). 

Majoneesi on älyttömän hyvää. Ja niin ovat muffinssitkin. Mutten kyllä söisi majoneesitäytteistä muffaria (Majinssi?).

Skumppa on suurinta herkkuani, ja niin on myös Baileys-likööri. En silti sekoittaisi niitä samaan drinkkiin (sen nimi olisi varmaan Mummun Toff--OKSENNUS.)

Ni.

 

Ja hei Stig Dogg, ehkä sun pitää nyt tehdä Vadelmasuklaa uusiksi. Pekonisuklaa, en pysty mä päättää, en tahtoisi kumpaakaan kyydistä jättää -- mutta jompikumpi on pakko, koska ne eivät sovi yhteen (fade out)

 

Kommentit

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Samanlainen turn off on meikälle tuo salmiakkisuklaa. Kaksi hyvää, mutta ei kyllä toimi yhdessä. Yih. 

marietta

Mää oon kyllä ihan pervo, mutta musta se on hyvää.

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

No oot. Teen ilmoituksen Pelle Hermannin hätäaputoimistoon.

Laurella
Pilkku otsassa

Eräs herrapuolinen ystäväni teki kesällä pekonisuklaata - "Ihan sua varten!" ja silmät kiiluen seurasi, kun maistoin tuota kauan hehkutettua ameriikanherkkua. Suklaa on hyvää. Nay, suklaa on parasta. Mutta kun en tykkää pekonista (paitsi raakana se on ookoo.) Jo pelkkä haju tekee häijyä. Ystäväni tietää sen. Yritti kai käännyttää. En kääntynyt.

Propsit ajatuksesta. Mutta muuten, ei ei ei. If something ain't broken, don't fix it. 

(Olen muuten perverssien kombojen kaveri. Nakit dipattuna hedelmäpommijugurttiin, voi kyllä.)

marietta

Okei. Raaka pekoni? Hä?

Ja hedelmäpommijogurtti? HÄ? :D

Laurella
Pilkku otsassa

Mulla on välillä vähän kummia juttuja. Pihveissäkin paras osa on se vähän limainen rusto tai sidekudos. Syön ne aina muiden lautasilta, itse piffin voin skipata. Melkein kaikki liha (paitsi kana) on raakana parempaa. Ja okei, nakit toimii banaanijugurtinkin kanssa. 

Usko pois! :D 

Edie-- (Ei varmistettu)

Ei pekonia voi syödä raakana!Kuka hullu syö raakaa sianlihaa? :D Trikiinistä oletko kuullut?

Laurella
Pilkku otsassa

Olen toki!:D Siksi en syö lihaa raakana juuri koskaan, mitä nyt joskus nappaan pienenpienen kulman. Sen verran vielä on järkeä päässä, että tajuan pitää rasvaiset näppini erossa raa'asta sianlihasta. Nämä vaan on näitä yliluonnollisia mielitekoja, joita en osaa oikein selittää millään. Ehkä olen oikeasti karhu?;)

Ajattelen kauhulla raskaana olemista; mummuni halusi nuolla kellarin seinää. Ties mitä verta minä alan juoda...

marietta

Bahahaha! Kellarin seinää!

Nuuh beibe!

Ooh, niin viihdyttävää suklaasikailua! Mun trauma/unelmacombo tuli juustohampurilaisjätskistä. Se maistui makealle cheddarille. Yööh.

Myös laventelisuklaa on tosi pahaa, vähän kuin nakertaisi suklaata, jossa on saippuanpaloja.

marietta

Juustohampparijätski? I. Have. No. Words.

Nuuh beibe!

Sieltä sai myös makkara- ja olutjätskiä. En sit kuitenkaan maistanut.

Athene
Päivän luku

Tuota merkkiä en ole maistanut, mutta sellainen toinen jenkeistä rahtaamani pekoni-tummasuklaa on ollut ihan tajuttoman hyvää. Toimii yhtä hyvin, jos ei paremminkin, kuin suolakiteillä maustettu tumma suklaa. Suosittelen antamaan toisen mahdollisuuden, mutta unohda toi maitosuklaa. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.