Pubivisa ja menestyksen salaisuus

Käyn joka torstai musavisassa kotitalomme kivijalassa sijaitsevassa ravitsemusliikkeessä, seurusteluravintola Kannaksessa. Visa koostuu kymmenestä biisinäytteestä, kymmenestä kysymyksestä sekä parista Frederik- tai Popeda-aiheisesta bonuskyssäristä. Sounds great, no?

Ravintolasta, musavisasta ja kasaamastamme joukkueesta riittäisi paljonkin kerrottavaa, mutta tällä kertaa keskitän huomioni kateuteni kohteeseen: muiden joukkueiden vallattomiin nimiin (jotka, olen varma, takaavat myös menestyksen itse kisassa).

Olen käynyt Kannaksen musavisassa nyt noin kahden vuoden ajan ja todistanut useiden joukkueiden nimien kehitystä ja voittokulkua ja toivonut pystyväni samaan. En kuitenkaan millään keksi joukkueellemme niin villiä nimeä, että se voisi kilpailla muiden skaban helmien kanssa. Tällaisia ne ovat: 

Viimekeväinen Nutan Clan on kilpailee musavisassa tänä syksynä nimellä Kela Soul. Nerokasta!

Juontajan kauhu, nimihirviö Blues Brothers and Sisters of Mercyful Faith No More Mr. Nice Guy kirvoittaa naurut ainakin minulta joka torstai.

Viime vuonna kisassa oli myös mukana joukkue nimeltä The artist formerly known as Sirhan B. Sirhan, joka pienen tutkimuksen perusteella esiintyi aiemmin kisassa nimellä Sirhan B. Sirhan. Yksinkertaista ja kaunista!

Muita helmiä ovat Sykerö, joka ei kirjoita nimeään, vaan piirtää vastauspaperiin sykeröksi kutsuttavan sotkun, Mää vaan tulin tähän tiskille, joka imeytyi ilmeisen vastentahtoisesti musavisan ihmeelliseen maailmaan viattomasti olutta tilatessaan sekä Kevät koittaa Kennedylle, joka tänä syksynä kulkee nimellä Kennedy hyppää hain. Ja Pavement Maijanen

Ehdoton suosikkini on kuitenkin joukkue, jonka nimi oli pari vuotta sitten Ajankohtainen Kekkonen, viime vuonna Ikuinen Kekkonen, loppuvuodesta Karkki vai Kekkonen - ja tänä vuonna Kekkoskaappi.

Miten tuollaisen voisi muka ikinä ylittää??

Onneksi meidän joukkue ei sentään enää oo nimeltään Naapurit. Tsiisus.

Kommentit

Sea Legs

No mikä se on? kerro. siis teidän nimi. :D 

marietta

Hmh. Me ollaan B-puoli. Me perustajajäsenet asutaan ravintolan naapurissa B-rapussa. Meillä on myös tapana menestyä vähän huonosti ja olla muutenkin vähän niin ja näin. Me ollaan kato vähän niinku elämän vinyylin b-puoli, se, josta kukaan ei oikein välitä (mutta joka saattaa joskus yllättää).

Aika diippiä.

Ritaritar (Ei varmistettu)

Hel-mi!

Anna Karhubear

Hei huippua! Terveisiä sinne naapuripöytään :) T: Eräs niistä Kekkosista, mutta ei Edu Kehäkekkonen.

marietta

Eih! En kestä! :D Te ootte ilmiömäisiä!

Anna Karhubear

Niin ja mielestäni B-puoli on kyllä tosi jees nimi kans! Ihan oikeesti!

marietta

Haha! Kiitos.

nansk

Sain tästä illan naurut. Kiitos etenkin Kekkosille :D Huomasin tossa joku päivä että tykkään sun teksteistä. Taisit juuri saada uuden lukijan.

...Pavement Maijanen? Tsiisus!

marietta

Kiitos kommentista nansk! Kiva jos miellyttää. Itse koen vielä vähän hakevani jotain linjaa tälle blogille, mutta en oikein osaa. Haluan kirjoittaa kaikesta ja en mistään. (Paitsi en asiaa, sitä kirjoitan toimittajaopiskelijana koulussa tarpeeksi, heh..)

Me ollaan yritetty muuttaa B-puolen nimeä aina uuden kauden alkaessa, mutta ei koskaan keksitä mitään sopivaa. Pöydällä käyneitä ehdotuksia ovat mm. B-lipuolikuu, B-hepatiitti (yäk) ja Bobeda.

Miksi minä en voinut keksiä Pavement Maijasta!?

Iina
finska flickan

Täytyy tunnustaa, että ei itse keksitty "Pavement Maijanen" nimeä, vaan se oli viime hetken bongaus eräältä musiikkifoorumilta, kun ei parempaakaan siihen hätään keksitty.

Sittemmin vaihdoimme nimeä vähemmän poliittisesti korrektiin vaihtoehtoon, kun lainanimi ei tuntunut omalta, joten Pavement Maijasta ei enää Kannaksen visassa nähdä.

Loistava nimi kyllä, mutta kaikki kunnia mystiselle herra X:lle, joka sen oli keksinyt!

marietta

Heiiii moiii lisää naapuripöytiä! Meidänhän pitää kohta perustaa joku oma Lily-joukkue. Asiaa!

Pavement Maijanen on kyllä ihan ässä. Ihan sama, kuka sen keksi. Te keksitte ottaa sen joukkueen nimeksi! Hyvä hyvä!

humanisti -88 (Ei varmistettu)

Sun blogi saa aina repeileen, oot huippu!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.