Rautaiset rakastajat

Nerokas toimittaja-kirjailija Janne Flinkkilä kirjoitti hienon kirjan elämästä, rakkaudesta, Berliinistä ja Erika Eiffelistä, joka on naimisissa Eiffel-tornin kanssa.

 

Janne Flinkkilä ja Beefin seinää koristava Berliinin tv-torni.

Tänään 26.10. virallisesti julkaistava kirja on saanut nimekseen Rautaiset rakastajat - matka Erika Eiffelin maailmaan. Kirjailija kertoo teoksestaan Helsingin Kirjamessuilla tänään klo 18.00, ja tästä voitte lukea mielenkiintoisen haastattelun, jonka pääsin Flinkkilästä taannoin tekemään. 

Suosittelen lämpimästi. Sekä Flinkkilää että kirjaa että Berliiniä että mielen avoimuutta.

Kommentit

Dan
Kriitikot

Tää tarina on vuosia ollu mun suosikkeja kertoa ihmisille, jotka ei oo sitä ennen kuulleet. Mielenkiintoisin osa Erikan saagaa on mun mielestä se kuinka Eiffel-torni onkin *gasp* nainen. Yllätyin kuullessani sen, koska on se aika... maskuliinisen näköinen rakennelma.

Hyvä haastattelu!

marietta

Kiitos! Itse käsitin, ettei torni sentään nainen ole, mutta että rouva Eiffel käyttää siitä mielellään pronominia she. Mielenkiintoistahan tuo. Hänen viimeisin ihastuksensa liittyy kuulemma jotenkin nostureihin, ja omistautunut nainen kun on, opiskelee/opiskeli Eiffel nosturinkuljettajaksi. Pistää miettimään, mitä sitä on itse tehnyt oman kumppaninsa vuoksi... ööö vaihtanut suihkugeelin neutraalimpaan tuoksuun? :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.