Suosittelen: lomailu omien vanhempien kanssa

Ennen kuin vanhempani jäivät eläkkeelle, toivoin aina, että sitten kun se tapahtuisi, ne ostaisivat kämpän Etelä-Ranskasta tai jostakin ja viettäisivät talvet siellä. Sehän tarkoittaisi nimittäin sitä, että minullakin olisi käytännössä kakkoskoti (ja lomakämppä Nizzassa). Olen sillä tavalla katsokaas opportunisti. 

Sitten ne jäivät eläkkeelle, mutta eteläeurooppalaista talviasuntoa ei vaan kuulunut. Ehdin jo tirauttaa muutaman itsekkään kyyneleen, kunnes muutama vuosi sitten ne keksivät, että on olemassa sellainen paikka kuin Torremolinos. 

Noin neljän vuoden ajan vanhempani ovat vuokranneet kolmiota torremolinoslaisessa lähiössä aina noin kuukaudeksi kerrallaan, syksyllä tai keväällä (tai kumpaakin). Ja tiedättekö te, mitä se tarkoittaa? Sitä että en olisi koskaan uskonut käyväni näin usein Torremolinoksessa. Ja rakastavani sitä.

Käymme siskojeni ja siskontyttöjeni kanssa Torressa mahdollisuuksien mukaan aina, kun vanhempanikin ovat siellä. Tai ainakin joku meistä käy (ja muut jäävät kotiin tuijottelemaan katkerina somepäivityksiä sieltä). Viimevuotinen reissu oli spesiaali: mukana olivat lapset, lapsenlapset ja jopa lapsenlapsenlapsi. Tänä vuonna kukaan muu ei lähtenyt, ja eläkeläisillähän on siellä ihan tylsää yksin, joten minä uhrauduin. Merkittäköön historian isoon kirjaan, että nuorin tytär oli katraasta uhrautuvaisin, eikä suinkaan tehnyt itsestään koskaan numeroa.

Olen tosi onnellinen, etteivät ne ole ostaneet talviasuntoa Etelä-Euroopasta. Koska minusta olisi aika ankeea, jos vanhempani olisivat poissa kaikki talvet (paaaaitsi tietenkin jos viettäisin itsekin siellä kuukausikaupalla aikaa etätöitä tehden ja appelsiineja suoraan puista poimien, itse asiassa nyt kun mietin niin rupeaa vähän korpeamaan koko homma, olisivat nyt hommanneet sen asunnon kun kerran minä sitä niin kovasti toivoin). Nyt ne ovat suurimman osan ajasta lähellä Tampereella, ja minun elämässäni on pysyvyys ja rauha nyt ja iankaikkisesti.

Pointtini siis oli, että lähden ensi tiistaina lähes vuosittaiselle Torren reissulle ja lomailen siellä viikon kolmen kesken vanhempieni kanssa. Ja se tekee minut aivan valtavan onnelliseksi. Mutta ei siksi, että Torremolinos olisi minusta mikään maailman ihanin matkakohde. Siksi, että mun iskä ja äiti on maailman parhaat tyypit. 

Ai niin, ja katsokaa miten hauskaa meillä siellä aina on:

 

Lue myös:

 

Kommentit

saarah
visual diary

Huippua! Mun vanhemmat on kans ihania, mut en KOSKAAN koskaan koskaan kestäis olla niiden kanssa kolmea viikkoa missään :D
Ps. Jos menee hermot äitiin ja isiin, tehdään treffit ja nähdään jossain Espanjan pikkukylässä, sillai puolimatkassa?

Tiia Rantanen

EI LUOJA PARATKOON en mää siellä kolmea viikkoa ole! Viikon vaan, kolmestaan niiden kanssa!

saarah
visual diary

Hahahahaa, mä jotenkin luin et KOLME viikkoa ja olin jo ihan et EI KUKAAN SITÄ KESTÄIS :D :D

seksimarjatta (Ei varmistettu)

Ahahahahahahaa repesin kuville kovaa ja toivon ettei vieressä tuhiseva boyfriend herää :D :D Näyttää niin meidän perheen ajanvietolta, niin Suomessa kuin etelänreissulla...
P.s. löysin juuri blogisi ja ahmin hulvattomia tekstejäsi täällä yön pimeinä tunteina. Kiitos!

Tiia Rantanen

Anna mennä! Saan niin paljon iloa sun nimimerkistä että kommentoi vaan menemään! :D

seksimarjatta (Ei varmistettu)

Mun normaalimpi lempinimi oli jo rekisteröity tänne, niin piti ottaa (entisiltä) työkavereilta saatu nimi kokeiluun ja kas, se oli vapaa :D
Kiva kuulla, että se ilahduttaa, sun tekstit ilahduttaa seksimarjattaa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.