Symmetristen mustelmien kaipuu

Huh. Oli muuten viikonloppuna niin kova treeni, että olen hurjilla mustelmilla. Luulet ehkä, että olen harrastanut karatea? No en. Painia? No en sitäkään. Kickboxingia? Ei. Nyrkkeilyä? Eijei. 

OLEN PYÖRITELLYT HULAVANNETTA.

Kyllä, taidan olla keski-ikäinen. 

Katsoin televisiota ja pyörittelin 1,2 kilon painoista hulavannetta. Näin helppoa se on! Eikä siinä vielä kaikki! Voit harjoitella oman kodin rauhassa vaikkapa televisiota katsellessa!

Kantapään kautta opin, miten kuntohulavannetta kannattaa käyttää.

1. Ei ehkä treenata ensimmäisellä kerralla neljääkymmentäviittä minuuttia putkeen, vaan ohjeiden mukaisesti 3 x 18 pyöräytystä, vaikka se tuntuisikin lastenleikiltä.

2. Jos kuitenkin aikoo treenata melkein tunnin yhtä kyytiä, kylmiltään ensimmäisellä kerralla, kannattaa ehkä vuorata keskivartalo pyyhkeillä tai villapaidoilla, jotta välttää mojovat mustelmat.

(Toisaalta ainakaan poikaystävän paksuin villapaita ei minun kohdallani onnistunut mustelmia estämään. Muista siis myös ensimmäinen neuvo.)

3. Ainakin ensimmäinen treeni on hyvä suorittaa yksin. Pyyhkeillä tai villapaidoilla vuoratun, hiestä helmeilevän nuorehkon naishenkilön vetkuttelua telkkarin ääressä ei ole kenenkään mukava katsella.

4. Hulavannetta kannattaa opetella pyörittelemään tasaisesti, jotta mustelmat olisivat symmetriset molemmissa kyljissä. Omat mustelmani ovat oikealla puolella lantioluissa ja vasemmassa kyljessä vyötärön kohdalla. Symmetriset mustelmat olisivat paljon kivemmat.

Näillä neuvoilla pääset varmasti jo alkuun. Katsotaan myöhemmin, miten kinkku sulaa mustelmahulalla!

(Kuva Stadiumin nettisivuilta.)

Kommentit

empuska

Asiaan täysin sivistymättömänä tuo kuvan hulavanne näyttää aika kivuliaalta, vai onko siihen joku oma syynsä, miksi tuollaiset nystyrät tasaisin välein?

marietta

Ne nystyrät kuuluvat noihin kuntohulavanteisiin. Luultavasti maksimaalisen mustelmasadon saavuttamiseksi.

Oikeasti ne ehkä muokkaavat vyötäröä jollain tapaa. Emminä tiiä, perkele. Sattuu ainakin ihan huolella.

empuska

Ihana trollilogiikka ainakin; tehokas tapa muokata keskivartaloa, käytöstä peittyy mustelmiin!  Lievästi heräsi mielenkiinto tekstin perusteella, mutta nyt löytyi se argumentti, että pakko kokeilla...!

Vierailija (Ei varmistettu) http://spotinka.blogspot.fi/

hehee, kohta neljä sai naureskelemaan aamuvuorossa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.