Synttärijuhlat Omenapuutalolla

Minun on ihan pakko hehkuttaa minun ja ystäväni viikon takaisia yhteisiä 30-vuotissyntymäpäiväjuhlia Helsingin Lapinlahden Omenapuutalolla (Suomen, maapallon, universumin).

Omenapuutalo on viehättävä pikkuinen puutalo Lapinlahden entisen mielisairaalan pihassa (kyllä, creepyä ja helmeilevää, kaikkea yhtä aikaa). Talo ei ole enää käytössä, mutta kaupunkilaisaktiivi vuokraa sitä juhlakäyttöön (hyvin pientä) korvausta vastaan. Herttaisessa pikku talossa ei ole juoksevaa vettä, mutta eksootillinen sisäpuucee löytyy. Kuten myös mahtava romu-ullakko (jonka seiniltä löytyy mitä muutakaan kuin alastonkuvia), iso piha ja yksi Helsingin parhaimmista sijainneista. Suosittelen mitä lämpimimmin!

Omenapuutalon vuokraaminen on edullista, mutta ainakin meidän kohdallamme sekavaa ja amatöörimaisen oloista. Se hoituu Omenapuutalon Facebook-ryhmän kautta. (Koen tarpeelliseksi kertoa, että tilasta löytyy stereot, vessapaperia, huonekaluja, keittiövälineitä ja paljon kertakäyttöastioita. Ettei kaikkea tätä tarvitsisi välttämättä itse roudata paikalle. Turhaan.) 

Mutta katsokaa, miten ihanat juhlat me saimme aikaiseksi:

 

 

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Onks hajuu mistä toi lyhtyketju on?

marietta

Olen ostanut sen muistaakseni Indiskasta joskus tosi monta vuotta sitten.... Pahoittelut!

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka! Huomasin et oot pitäny juhlat omenapuutalolla! Kuinka myöhään siellä sai juhlia ja soittaa musiikkia? En löytänyt tietoa mistään :) kivat juhlat kuvien perusteella! Onko sulla lisää kuvia sisätiloista? Kiitti :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.