Tällainen Lissabon on oikeasti

Jos olet lukenut Visual Diary -Saaran blogia, luulet varmaan tietäväsi, millaista Lissabonissa on. Komeita, flirttailevia baarimikkoja, kauniita, pastellinvärisiä taloja ja halpaa viiniä loputtomiin.

No se ei pidä paikkaansa. 

Oikeasti baarimikot eivät ole komeita. He ovat ihan helvetin hyvännäköisiä. Niin hyvännäköisiä, että tekee mieli vähän vetää itseään tukasta. 

Pastellinväriset talot eivät ole kauniita. Ne ovat niin ihastuttavia, että kainaloihin sattuu ja pää meinaa räjähtää.

Viini ei ole halpaa. Se on suorastaan ilmaista, ja sitä saa mistä tahansa. Jopa puistokioskeista (joiden baarimikot ovat niin hyvännäköisiä että tekee mieli hieroa naamaansa niihin).

Kaikki taksi- ja uberkuskit puhuvat englantia ja esittelevät kiinnostavia asioita kaupungista pyytämättä. Jos niille osaa sanoa olá tarpeeksi pehmeällä ällällä ja riittävän huolettomaan äänensävyyn, ne menevät ihan sekaisin siitä, miten uskomattoman kovatasoista portugalisi on. (Ja sanomattakin on selvää, että niillä ajaminen ei maksa juuri mitään.)

Lisäksi ruoka on ällöttävän edullista, kahvilat ja ravintolat poskettoman suloisia ja siellä on (tai ainakin viime viikolla oli) ihan täysi kesä. (Ai niin ja joka ikisessä paikassa on wifi. Jopa niissä puistokioskeissa, joiden baarimikot ovat naamanhieromistason hyvännäköisiä.)

 

Ja nuo papat! En kestä.

Opin matkan aikana, että suurin osa lissabonilaisista ravintoloista on italialaisia (tai ainakin löysin itseni jatkuvasti sellaisesta) eikä lissabonilaisissa ravintoloissa tarjoilla juuri ollenkaan kasviksia (tai sitten se on niiden italialaisten syytä) ja että kaikissa lissabonilaisissa ravintoloissa on joku valtava persoona töissä (vai onkohan tämäkin joku italialaisten juttu). Hmm. Opinkohan oikeastaan mitään. 

 

Lue myös:

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Haittaiskohan flunssan kourissa kärvistelevää poikaystävää, jos ottaisin äkkilähdön Lissaboniin ja hieroisin siellä naamaani baarimikkoihin vaikka viikon? Ei kai? Ok, heitän passin ja hammasharjan käsilaukkuun, ja poistun maasta.

Tiia Rantanen

Ei haittaa, jos hierot naamaasi siihen viikon verran palattuasi Lissabonista. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Epähuomiossa hieroin naamaa poikaystävään, minkä seurauksena ollaan molemmat flunssassa. Vai haittaiskohan niitä baarimikkoja jos hieromisen lisäksi välillä niistäisin paidanhelmaan? :D

Viivii (Ei varmistettu)

HYI!

saarah
visual diary

Hahahhaaa, tää oli NIIN hyvä :D Jouduin ihan kääntämään koko homman englanniksi, että sain jaettua eteenpäin :D :D

Tiia Rantanen

It's like they're so hot you want to pull your own hair and rub your face on them a little. :D

Sanph
Sanph

Nyt alkoi vähän harmittaa, etten ottanut vastaan minulle tarjottua koulupaikkaa Lissabonista!

Neaaaa (Ei varmistettu)

SOLD! Ensi kerralla kun tulen Eurooppaan lomalle niin kayn varmasti ihailemassa noita baarimikkoja!

Tiia Rantanen

Suosittelen erittäin lämpimästi.

naranja (Ei varmistettu)

Hei mikä tuo siltakuvan paikka on? Näyttää siistiltä!

Tiia Rantanen

Se oli sellainen kattobaari kuin ööö Rio Maravilhas tai jotakin sellaista, LX Factoryn alueella. Suosittelen! Ihanat näkymät :)

tainaa (Ei varmistettu)

Pakko päästä Portugaliin. Tää oli tehokkaampi myyntiteksti ku matkasivustojen kuvaukset ja sellaiset.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.