Tänään päällä: Lidlin uimapuku

Minua ahdistaa ihan sietämättömän paljon ajatus esiintyä kuvissa uimapuku päällä, olkoonkin uimapuku kaikkien unelmieni saksalaisvalmisteinen täyttymys, mutta selätän tässä postauksessa pelkoni. Pakotin siskoni miehen kuvaajaksi, ja kuvia otettiin niin paljon, että kuusivuotias siskontyttöni sanoi minulle tänään odottaessaan kärsimättömänä lähtöä uima-altaalle: "Noniin, ota uikkarit ja pyyhe ja avaimet ja uikkarinkuvausvälineet mukaan, mennään jo!"

Minulla meni tovi vakuutellessa sille, etten kuvaa uikkareitani yleensä joka päivä. Että tämä on erikoistapaus, koska Lidl. Se ei ymmärtänyt millään, miksi ihmeessä joku olisi kiinnostunut minun uikkaristani, enkä osannut sanoa muuta kuin että se taitaa olla minun herutteluni syytä. Sitten vietin hetken potkien itseäni sääreen. Tampio, olet ihan itse asettanut itsesi tähän asemaan. 

Kuvat on yritetty ottaa niin kaukaa, ettei niissä näy, kuinka äärimmilleen saumat on venytetty. Tarkkasilmäinen katsoja saattaa kenties huomata, etteivät mustat raidat säily täysin mustina, jos uikkarin pingottaa liian ison ruhon ylle. Mutta päällä se on (vaikkei sukeltaessa oikein pysy), ja tältä se näyttää: 

Jes!

 

Lue koko Lidlin uikkari -saaga:

 

Kommentit

Hyvältähän se näyttää! :)

Tiia Rantanen

Kiitos! Ensi kesänä se ehkä mahtuu vielä paremmin. #someuikkaristatavoiteuikkariksi

Toimitus
Toimitus

On kyllä tyylikäs uimari! Ja siis myös uikkari! <3

inkee (Ei varmistettu)

Ihana!!!

Tiia Rantanen

No Lidlistä niitä saa! Eiku...

Minnea
Minnean muruja

Hyvältä näyttää!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.