Täydellinen juhannusmekko teki laiskuristakin työmyyrän

Olen pohjimmiltani ihan hirveän laiska ihminen. Jotkut ihmiset sanovat, että jos he voittaisivat lotossa, he jatkaisivat silti työntekoa, koska eivät osaisi olla aloillaan. Minä todellakin osaisin. Olen aloillani nytkin, eikä tämä tuota mitään ongelmia. 

Välttelen usein kaikenlaisia tehtäviä viimeiseen asti, enkä ole mikään älytön go-getter. En välitä hirveästi velvollisuuksista tai ohjeista, ja minun on helppo olla tekemättä yhtään mitään pitkiäkin aikoja. (Ihan toimeksiantajille ja yhteistyökumppaneille tiedoksi että minähän sitten liioittelen täällä blogissa ihan hirveästi ja tykkään kyllä tehdä mahdollisimman hyvin, suorastaan täydellisesti, sillä tavalla perfektionistin pieteetillä, kaikki sellaiset tehtävät joita te minulle annatte.) 

Mutta joskus minustakin kuoriutuu ahkera työmyyrä. Kuten esimerkiksi silloin, kun kirppikseltä löytyy juhannusmekko, joka on muuten täydellinen, mutta se on liian pitkä eikä siinä ole taskuja. (Olen pohjimmiltani myös sellainen ihminen, joka ostaa sylikaupalla kirppikseltä melkein täydellisiä mekkoja ja sitten riipii ne palasiksi. Jos sinäkin olet sellainen, kerron mikä sinut pelastaa: ompelija. Vie ne ompelijalle ja kerro mitä haluat. Se kitkee sinusta turhat toivot ja toteuttaa muutamat unelmasi. Kiitos ompelijalleni ja kaverilleni Martalle, joka tekee minulle niin.)

Niin minä viime yönä vietin kuusi tuntia lyhentäen lähes täydellistä kirppismekkoa ja vääntämällä siihen taskuja. (Koska ompelijakaverillani ei ole yöpäivystystä.) Mulla ei valitettavasti ole siitä ennen-kuvaa, mutta voinette ehkä kuvitella että se oli siis ihan samannäköinen, vain reilusti pidempi ja taskuton. Mutta eikö siitä tullutkin IHANA?

Anteeksi nämä megakiusalliset asukuvat. Olen tässä vieläkin hirveän huono.

Ai niin, ja minulla ei siis ole ompelukonetta. Mutta opin, että mekon lyhentämiseen ja taskujen ompelemiseen menee noin kuusi tuntia, jos sen tekee käsin.

 

Ihanaa juhannusta!

 

Lue myös: 

 

Kommentit

Maruu (Ei varmistettu)

Mekko on todella nätti! Ja niin olet sinäkin :) Oikein mukavaa juhannusta, sun mekko karkoittaa sadepilvet varmasti :)

Tiia Rantanen

Kiitos! Ihanaa juhannusta myös sulle :)

reet_ta (Ei varmistettu)

Siis mä en vaan kestä kun tää(kin) teksti vois olla mun suustani. Kaikkia oikeita velvollisuuksia välttelen kyllä, mutta annas olla kun treenipaikan halloween-bileisiin keksin haluta pukeutua puuksi, niin kyllä käytin aikaa kolme tuntia ennen juhlia leikaten huovasta lehtiä ja ommellen niitä käsin paitaan kiinni. Ja sama kaikessa muussa. Priorities, I has them. Ei myöskään tuota mitään ongelmia olla pitkiä aikoja tekemättä mitään, oon syntyny lomailemaan.

Ja mekkohan siis on ihana! Tosin uskon että se oli ihana myös pidempänä, mutta taskut on kyllä parempi. Ihanaa juhannusta!

Tiia Rantanen

En ymmärrä miksi taskuttomia vaatteita ylipäätään valmistetaan. Ja peukku samaistumiselle! Ihana tietää, etten ole ainoa. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanin!

Iidaafel
Iidan matkassa

Aivan ihana mekko! <3

Tiia Rantanen

Kiitos! Kirppislöydöt BEST.

Saranda
Tyhjä ajatus

Mekko on kaunis mut niin oot kyllä sinäkin!! Ihanaa juhannusta. :)

Tiia Rantanen

Voi kiitos! Kivaa juhannusta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.