Testissä: Hesehotelli

Rakastan Hesburgeria. Siksi, kun minun piti mennä toissaviikolla Turkuun yöksi ja kaikki oli ihan jumalattoman kallista lyhyellä varoitusajalla, otin huoneen Hesehotellista. Kokemukseni keräsi muutamia hämmentyneitä kommentteja valtaisasti kiinnostusta sosiaalisessa mediassa – jonka oletan johtuvan siitä, että kaikki muutkin rakastavat Heseä – joten päätin kirjoittaa siitä. Sitä paitsi tämähän on kotimaan matkailua parhaimmillaan!

Hesehotellihuoneen varaaminen netissä oli helppoa. Päätin maksaa varauksen vasta paikan päällä koska epäluotettava internet. Minusta on ylipäätään kiva, ettei kaikkea aina tarvitse maksaa etukäteen.

Hesehotelli on Turun linja-autoasemalla, joka on kätevää, jos tulee paikalle linja-autolla. Itse tulin tietenkin junalla, koska rahaa on ja se näytetään. (Mutta sitä ei ole tarpeeksi ylellisempään hotelliin.) Heti alkuun koin kiusallisimman hetken koko makan aikana: sisäänkirjautuminen hotelliin tapahtuu Hesburgerin tiskillä. Haluan tässä alleviivata, etten koskaan ole ollut kiusaantunut Hesburgerin tiskillä, koska rakastan Hesburgeria. Mutta on pikkuisen eri asia mennä Hesen tiskille tilaamaan juustoateriaa punaisella majoneesilla kuin mennä Hesen tiskille sanomaan "HEI MÄÄ JÄISIN TÄNNE YÖKSI". Eikä huonetta (tai palvelua) ole maailman kivointa odotella Hesen eteisessä. Plussaa Hesehotellille kuitenkin siitä, että itse ravintola on niin myöhään auki, että sisäänkirjautuminen onnistuu hankalammallakin aikataululla. (Ai niin ja tein tilanteesta entistä kiusallisemman kysymällä tiskillä, kannattaako maksaessa näyttää Hesen bonuskorttia. Ei kannata.)

No sitten, itse huone. Se oli tosi ookoo. Melko tilava, aivan siisti, eikä lainkaan hampurilaisteemainen. Muistuttaa paljolti Omenahotellia (jossa yöpyminen olisi muuten maksanut tuplasti enemmän) punaisine värityksineen, mutta on paikoin jopa siistimmän oloinen. Matkan aikana olin kehitellyt kauhuskenaarioita siitä, ettei huoneessa olisi ollenkaan kylppäriä, mutta sellainenkin löytyi, yllättävän tilava ja siisti. Hotellissa on myös langaton netti.

Yhden hengen huone maksoi 55 euroa yöltä, joka on minusta aika lailla saatanan hyvä hinta. Minun huoneessani oli hyttisängyt, joka ei haitannut koska olin yksin, mutta pariskuntamatkailijaa se voisi vähän sylettää. Ajatelkaa! Pariskuntamatka Hesehotelliin! Miten ihana ajatus! Parisänkyjäkin kuulemma kyllä on. 

Aamupala ei sisälly huoneen hintaan, mutta sen saa kuuden euron lisämaksusta. Se on runsas: valittavana on kahvi tai tee, tuoremehu tai limu, jogurttimysli tai röstiperunat, aamiaishamppari/kananmuna-pekoni-sämpylä/munatortilla/ruisleipä. En kysynyt, mutta oletan, että vegaani saa tilata munatortillan sijaan vegaanisen kasvistortillan. Itse valitsin tietenkin aamiaishampparin, jotta kokemus olisi mahdollisimman täyteläinen. Se oli aika tuhti, mutta kaipasi silti mielestäni majoneesia. Hesen majoneesit best. 

Kaiken kaikkiaan Hesehotellikokemukseni oli hinta-laatusuhteeltaan viis kautta viis. Haluan kuitenkin varoittaa vastustamattomasta tarpeesta alkaa kutsua kaikkea hesejoksikin. Hesehotellin yöpyjä kävelee helposti heserappusia ja hesekäytävää, manee ensin hesesuihkuun ja sitten hesesänkyyn nukkumaan, koska on heseväsynyt ja heseaamulla pitää hesetehdä hesetöitä ja niin hese-edelleen. Ai niin ja autoilijoille tiedoksi, että Hesehotellin yhteydessä on myös autopesula HesePesu. Oikeasti. 

 

P.S. Tämä ei ole yhteistyö. Rakastan vilpittömästi Heseä.

 

Lue myös: 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

En kestä! Asun Turussa, ja oon monesti pohtinut Hese-hotellin olemusta sen ohi ajaessani. Onneksi sentään turkulaisena voin hyödyntää vierestä löytyvän Hesepesun autolleni.

Torey
Näissä neliöissä

Musta oli kanssa niiin siistiä nähä millanen se Hesehotelli on! Monesti ohi ajaneena, kyseisessä Hesessä syöneenä ja joskus miehen kanssa muistaakseni HesePesussa autonkin puhdistaneena, on tuo jäänyt kokematta! :D

Tiia Rantanen

Ja ihan lähellä on myös HESEKEBAB! Sain muuten silloin Turussa ollessani paikallisilta paljon kyselyjä hotlasta. Hesehotelli kiinnostaa :)

Mariiiia (Ei varmistettu)

Ai että !! Rakastan sun juttuja, ne naurattaa. Sun huumori on ihan hesebest!

Tiia Rantanen

Hesehaha! Hesekiitos! 

Anumaaria78
Mis(s)Fit

Tiia on todellakin juttuinensa ehdotonta hesebest-laatua! :D 

A.S. (Ei varmistettu)

Apua, vaikka asun Turussa, niin en edes tiennyt koko Hesehotellista. Kiitos siis sivistyksestä ja muutenkin mahtavasta postauksesta! :D Oli sen verran kiinnostava, että piti käydä katsomassa sivuja, ja jos tällainen olisi jossain muussa kaupungissa, jossa pitäisi yöpyä, niin tämä olisi edullisuutensa puolesta erittäin houkutteleva valinta.

Tiia Rantanen

Ei perhana! Voinko nyt alkaa sanoa että blogini on SIVISTYSBLOGI??

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.