Trendihaaste: ketä ihailet?

Lilyssä on tällä viikolla menossa ihailuhaaste. Haasteeseen osallistujien on tarkoitus postata kuva ihailemastaan ihmisestä ja kertoa, miksi tätä ihailee. 

Minä ihailen jokaista ihmistä...

  • ...joka on synnyttänyt tai aikoo synnyttää, koska that friggin scares the shit out of me
  • ...joka on koskaan saanut yhtään rahaa säästöön, koska en kertakaikkiaan ymmärrä, miten se on mahdollista
  • ...joka oikeasti kykenee syömään kalaa kolme kertaa viikossa, koska itse en pysty siihen en sitten millään (ehkä aika kulkee minun kohdallani jotenkin nopeammin?)
  • ...joka osaa soittaa useamman biisin jotakin soitinta ilman nuotteja, koska no se nyt vaan on vaikeaa (etenkin jos on huono)

Lisäksi ihailen Beyoncéta, Armi Toivasta, Joseph Gordon-Levittiä, koulukaveriani Kaisaa ja Mustaa Barbaaria heidän lahjakkuutensa, ahkeruutensa, sinnikyytensä ja ultimaalisen cooliutensa vuoksi.

Mutta ihan kaikista eniten ihailen isääni, joka on aina tukenut minua kaikessa, mitä olen ikinä keksinyt tehdä (vaikka se olisi ihan typerää), lohduttanut kömpelösti hankalina hetkinä (vaikken aina olisi osannut edes pyytää), kertonut arvostavansa minua ihmisenä (vaikka harvoin olen muistanut sanoa hänelle samaa) sekä kasvattanut kolme upeaa tytärtä (tai no tämä yksi nyt on vähän tällainen) ja neljä mahtavaa lastenlasta. 

 

Kommentit

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

No nyt alkoi itkettämään tuo tekstin viimeinen kappale, kauniisti kirjoitettu. Oma isäni on jotain aivan muuta, ja on ollut pitkä tie koettaa hyväksyä se asia sellaisena kuin se on. Toista kun ei voi muuttaa, vaikka kuinka haluaisi. Mutta olen kovin iloinen (ja toki myös hieman kateellinen) siitä, että toisia on lykästänyt paremmin. 

Ja kyllä, säästämiseen kykenevät ihmiset saavat myös kaiken ihailuni osakseen. Asun yhden sellaisen kanssa, joka laittaa aina lompakostaan kolikot säästöpossuun ja säästää näin vuodessa useita satasia jemmaan. Käsittämätöntä. 

marietta

<3!

Itsehän pseudosäästän niin, että maksan luottokorttilaskua pois satasella joka kuukausi, ja sitten loppukuusta vingutan kortin taas tyhjäksi. Sitä voitaneen kutsua myös penninvenytykseksi.

Vierailija (Ei varmistettu)

mäkin vähän tirautin

Seregi
Sekaisin Seregistä

Mä ihailen mun äitiä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.