Turkin mummot ja papat, top 7

Mummot ja papat ovat sitten ihania. Sydämeni sulaa, kun näen käsi kädessä kulkevia vanhuksia. Portugalissa purskahdin vastikään melkein itkuun, kun näin papparaisen juovan kahvia ja lukevan kirjaa puistokioskin terassilla. Jostakin syystä mummot ja papat ovat ulkomailla vielä asteen verran ihanampia kuin kotimaassa, eikä Turkin Afyonkarahisar ollut tietenkään poikkeus. Matkan ihanimmat mummot ja papat:

 

7. Pappa kuumalla katolla

 

6. Pappa, maanteiden kuningas

 

5. Suo, kuokka ja mummo

 

4. Paimenpappa

 

3. Kikhernepellon mummot ovat pihalla taas

 

2. Myrskyn ratsastajapappa

 

1. Pieni pappa, iso sielu

 

Tämä viimeinen pappa (joka oli muuten arviolta metrinen sälli) tuli jutulle Afyonin vanhimmassa moskeijassa, halusi lausua runon ja otattaa kuvan itsestään. Pakkohan minun oli antaa sille ykkössija. Ihana!

Disclaimer: kuvat on otettu Turkin matkailun järjestämällä blogimatkalla Afyonkarahisarissa. Yhtään mummoa tai pappaa ei ole satutettu tämän blogipostauksen tekemiseksi. 

 

Lue myös: 

Kommentit

SC

Vanhat papat! <3 Olin aikoinaan lounaskahvila-tyylisessä paikassa töissä ja parikin kertaa piti mennä takahuoneeseen tirauttamaan pari kyyneltä, niin liikuttavia ne yksin syömään tulevat papat olivat. Nyyh :(

Tiia Rantanen

NiinPÄ. Arastelin vähän näiden joidenkin kutsumista mummoiksi ja papoiksi, he kun eivät välttämättä ole iältään vielä ihan siinä pisteessä. Mutta ehkä mummuus tai pappuus on enemmänkin sielullinen ominaisuus! <3 

Veera Bianca (Ei varmistettu) http://veerabianca.com

Tä oli niin mun suosikkipostaus internetissä ikinä &lt;3

Tiia Rantanen

Tää oli mun suosikkikommentti internetissä ikinä!

saarah
visual diary

Ah, ihanaa että tää oli eka asia jonka luin tänään :)

<3

(Muakin itkettää joskus Lissabonin puistopapat. Tosin ei ne, jotka pelaa shakkia ja riitelee kovaan ääneen silloin kun haluan chillata puistossa).

Tiia Rantanen

Ne papat olis varmaan hieman hoo moilasena jos ne kuulis että jotkut suomalaistytöt itkeskelee niiden liikuttavuudelle. Ne varmaan sanois että "älä höpsi tyttönen" (tai mitä se ikinä onkaan portugaliksi, varmaan jotain "ooo lisboa skibidi popodo") ja rutistaisi olkapäästä niin että viimeisetkin kyyneleet tirskahtaisi sielusta suoraan niiden syliin. 

saarah
visual diary

ooo lisboa skibidi popodo

:D :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.