Uusivuosi on aina syvältä ja muita elämän totuuksia

 

Nyt kun olen jo yli kolmekymppinen, minulla on oikeus levitellä erilaisia faktoja elämästä universaaleina totuuksina ilman, että kukaan voi kyseenalaistaa elämänviisauttani. Jalona ihmisenä jaan murusia siitä nyt teillekin.

Uudenvuodenjuhlat ovat aina syvältä (kolme poikkeusta per ihmiselämä sallitaan, muttei taata). Tämä on sellainen klassinen täytyy-olla-hauskaa -skenaario, jolloin paineet pilaavat lystin täysin. Lisäksi tämä on sellainen perustavanlaatuinen usko-nyt-uudenvuodenjuhlat-ovat-aina-syvältä -skenaario.

Sporassa on aina joku, joka haisee pahalle. Ja yleensä sitä onnistuu olemaan sen jonkun kanssa samassa osastossa niin, ettei siitä pääse pois. Kaikki on kuitenkin aivan hyvin niin kauan, kun ei itse ole se joku. Ainakaan aina.

Aina, kun päätät olla ihastumatta, ihastut. Koska elokuvista tuttu silloin-kun-sitä-vähiten-odotat -propaganda saattaa pitää paikkansa, luoja paratkoon. Itsehän olen ratkaissut ongelman ihastumalla kaikkeen, mikä liikkuu.

Sateenvarjo on aina mukana silloin, kun sitä ei tarvitse. Sitten sitä on raivostuttavaa kanniskella joka paikassa mukana (ja unohdella sitä joka paikkaan). Astetta ärsyttävämpää on kuitenkin se, että samasta syystä päivänä, jona laitat kumisaappaat jalkaan, paistaa aurinko kirkkaalta taivaalta ja Esterin takamus on takuulla muurattu umpeen. 

Istut lentokoneessa aina siiven kohdalla. Häh. Onko joku muka istunut joskus jossain muualla?

 

Kommentit

niin totta joka sana! :-D

Uusi vuosi on aina syvältä! Lensin myös tällä viikolla kahdesti – molemmilla kerroilla siiven ja sen hiton hätäuloskäynnin kohdalla. Huonoa siinä on, ettei saa pitää edes käsilaukkuaan. Hyvää, että voi tuijotella sitä ovea ja miettiä, kuinka sankarinomaisesti sitten pelastaa kaikki matkustajat hätätilanteessa avaamalla sen (joo, tämä oli mun mielestä se hyvä puoli...)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hahaa, mä istun AINA siiven kohdalla, olen miettinyt useasti miten se on mahdollista! Siistiä etten ole ainut! Sateenvarjo on tosiaan aina silloin mukana kun ei sada ja kun pitkän harkinnan jälkeen jättää sen kotiin aamulla niin töistä tullessa sataa taatusti kaatamalla.

inkeriemilia (Ei varmistettu)

Ensinnäkin, miten mainio blogi ja miten löysin tämän vasta nyt! Toiseksi, UUDENVUODENJUHLINTA ON AINA PERSEESTÄ. Yritin vuosi sitten korjata tätä totuutta matkustamalla Tukholmaan juhlimaan. Aivan yhtä syvältä. Istuin matkalla siiven kohdalla.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.