Vanhat profiilikuvat – IRC-Galleria edition

Olen niin jumalattoman myöhässä somessa jo viikkoja kiertäneeseen Facebookin vanhat profiilikuvat -haasteeseen, että päätin, etten tee sitä. (Lisäksi olen tulevaisuuden minäni tuomion pelossa poistellut Facebookista kuvia todella ahkerasti, eikä siellä kovin hauskaa matskua enää ole.)

Siksi päätin upata geimiä ja paljastaa teille parhaat IRC-Galleria-profiilikuvani. (Vaikka sieluni puristaa minua koko ajan sydämestä ja huutaa minulle samalla "mieti nyt jumalauta vielä".) Järjestyksessä uusimmasta vanhimpaan, olkaa hyvät:

 

Lisätty: 29.3.2009. Kuvateksti: -

Kuvasta päätellen ostin ensimmäisen oman macbookin. Valittavana oli tämä tai sitten se sarjakuvafiltteri. (Mutta kaikkihan me tiedämme, että sarjakuvafiltterin käyttäjät olivat ihan tyhmiä.)

 

Lisätty 8.9.2007.  Kuvateksti: "dirty pic".

Vietimme tyttöjen iltaa, kun jonkun poikaystävä pyysi meitä lähettämään tuhmia kuvia. Riisumatta yhtäkään vaatekappaletta saimme tämän härskiyshirviön ja kourallisen hämmentyneitä miehiä aikaiseksi. Kuva on otettu muistaakseni reilusti ennen vuotta 2007, mutta klassikkohan ei vanhene koskaan.

 

Lisätty 1.8.2006. Kuvateksti: "uk big brother 7 - nikki on mun idoli".

Elämässäni on vuosina 2006-2007 usean kuukauden pituinen aikajakso, jonka aikana otetuissa kuvissa minä ja lähimmät ystäväni näytämme kaikki suurinpiirtein tältä. Poseeraukseen kuului kovaääninen huuto, jolla imitoimme Brittien silloisella BB-kaudella mukana ollutta Nikki Grahamea, jonka videoita löysimme tuoreehkolta YouTube-nimiseltä sivustolta.

 

Lisätty 9.6.2006. Kuvateksti: "old skool".

Tämä on kiusallisimpia kuvia, joita olen koskaan joutunut itsestäni katsomaan. Se on oikeasti ehkä vuodelta 2001, ja yrittäminen suorastaan tihkuu pikselien läpi. Jos saisin sanoa tuolle tytölle nyt jotakin, sanoisin varmaan että "Kuule, kaikki järjestyy. Mutta pese tukkasi ensin."

 

Lisätty 23.4.2006. Kuvateksti: "ursula".

Opiskelin vuoden musiikkiteatteria ja näyttelin eräässä koulumme esityksessä sekopäistä ryhmäterapeuttia, jonka roolinimi oli Ursula. Ja sitten laitoin kuvan siitä nettiin. (Ja nyt teen sen uudelleen.)

 

Lisätty 31.8.2005. Kuvateksti: "parilla".

Pelleilin Levillä juotuani todennäköisesti pari jaffaa ja feikkasin vuosia, että olin tässä kuvassa ihan naamat. Good times. And sensible times. And great quality picture times. 

 

Lisätty: 7.9.2004. Kuvateksti: "uus koti ja uus kamerapuhka".

Olin juuri muuttanut ensimmäiseen viralliseen asuntooni Helsingissä, kimppakämppään Katajanokalle. Olen tässä kuvassa vastikään täyttänyt 21, ja näytän kolmekymppiseltä toimistosihteeriltä. Sellaista se muoti oli silloin. Ajatelkaa, että minä ihan oikeasti leveilin tämän kamerakännykän (kyllä, sillä oli ennen oma sana, sillä kaikissa puhelimissa ei luoja paratkoon ollut kameraa) kuvanlaadulla.

 

(Suosittelen muuten IRC-Galleriaan kirjautumista kaikille niille, jotka luulevat, ettei sitä tiliä enää ole siellä. Kyllä nimittäin on, ja se on aivan samannäköinen kuin silloin ennen. Melkein sama pätee MySpaceen.)

 

Lue myös: 

 

Kommentit

miz
miz

Oon yrittäny kirjautua irciin mut en muista enää tunnuksia ja luultavasti joku höpö s-posti

Tiia Rantanen

Mun tapauksessa tunnukset ovat syöpyneet mieleen peruuttamattomasti.

Vierailija (Ei varmistettu)

Nämä sun vanhat kuvat -postaukset on parhaita, nauroin usemman kerran ääneen! :D

Tiia Rantanen

Kiitos! Olen tosi mielelläni naurun kohteena lähteenä. 

Raato
Whine ei lopu

Siis eihän mitkään semiedustavat FB-kuvat ole mitään verrattuna galtsumatskuihin! Vähän kyllä mun tekisi mieli käydä läppäämässä menneisyyden minääni, joka Aikuisuuden Puuskassaan 20-vuotiaana kävi poistamassa Galtsu-tunnuksensa ja jatkoi samaa menoa Facebookissa. Galtsussa oli vain paljon nolommat paremmat setit, kaikki se teiniangsti syöpyneenä ylimuokattuihin mustavalkokuviin, joihin oli ihan pakko laittaa sen muodin mukaisesti dramaattisia laulujen sanoja.

(Siis totta kai ne kaikki kuvat ovat mulla tallessa, mutta ilman niihin kuuluvia tekstejä ja ympäristöä se ei vaan ole yhtä hienoa)

Tiia Rantanen

Siis siellähän oli vielä paaaaaljon paljon timanttisempaakin matskua! Mutta niin monessa kuvassa on muita ihmisiä, joita en viitsi räimiä luvatta virtuaalisesti, että saldo jäi nyt vähän laihaksi. Esimerkiksi yhden kuvan olen julkaissut siksi, että näytän siinä itse helvetin hyvältä, vaikka kainalossani olevalla kaverilla on suurinpiirtein tällainen ilme: 

Lippavinossa
Lippavinossa

Loistavaa matskua :D Pakko oli itsekin tehdä sama homma :)

Löytyy täältä: http://www.lily.fi/blogit/lippavinossa/irc-gallerian-vanhat-helmet

- Riika -

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.