Ladataan...

 

Tammikuu loppuu tänään. Luojan kiitos. Se on maailman pisin kuukausi. Joka kerta. Tammikuu kestää laskelmieni mukaan keskimäärin kuudesta kahteentoista viikkoa. Joka kerta. MIKSI?

1. Pikkujoulujen, viikonlopun, jouluaaton, joulupäivän, tapaninpäivän, viikonlopun, uudenvuoden, viikonlopun ja loppiaisen kinkeröinnin aiheuttama kanuuna on (syystäkin) pidempi, tuskallisempi ja monipuolisempi kuin normaalisti. Tavallinen darrasunnuntaikin kestää yleensä ainakin puolitoista päivää – entä darrakuukausi sitten?

2. Kaikki Facebook- ja Instagram-kaverisi ovat Thaimaassa tai Meksikossa tai jossakin vaihtoehtoisessa paratiisissa (ei esim. Forssa) ja spämmäävät jatkuvasti feedisi täyteen tämänkaltaista verenpainetta nostattavaa propagandamatskua:

 

3. Kaikki "oikean" elämän kaverisi ovat tipattomalla tammikuulla tai jollain muulla yhtä naurettavalla vuodenvaihteen inspiroimalla itsensähuijausdieetillä, eivätkä koskaan suostu tekemään kanssasi mitään. Lisäksi he spämmäävät somefeedisi Thaimaan-kuvien väliin sopivia perkeleellisiä ”Onpa mukava herätä ilman darraa/sokeria/gluteenia” -valheita.

+1. Joulukuu on pirun lyhyt kuukausi, koska se loppuu n. 20.12. Tämän päivämäärän ja tammikuun alun väliin jäävät päivät lilluvat eräänlaisessa epätilassa l. aikatyhjiössä, jota ei oikeasti ole olemassa ja jolloin aikaa ei lasketa. Kun tammikuu alkaa, se tuntuu sitten kolmenekymmeneneyksine päivineen vähintään puolet pidemmältä. Ja kaiken lisäksi sitä ihan vittuillakseen seuraa se naurettavan lyhyt helmikuu. Saatana.

 

Ladataan...

 

Katsoitteko Grammyt? Beyoncé oli superkuuma, Pink superkuuma katosta killuessaan, Lorde söpö, Stevie Wonder maailman ihanin ja minä pillitin kuin pikkutyttö kun ne 30 paria menivät naimisiin, mutta illan todellinen tähti oli kiistatta Pharrell Williamsin Pekka Puupää-hattu.

 

 

Hattu oli niin valovoimainen, että sille ilmestyi ennätysajassa useampikin oma Twittertili: @PharrelsHat, @PharrellsHat ja @PharrellHat noin niinkuin esimerkkeinä.

 

 

Pharrellin hattu twiittailee luonnollisesti hattuaiheisia twiittejä:

 

 

...mutta niin tekevät kyllä muutkin: 

 

 

 

Ladataan...

Lilyssä on tällä viikolla menossa ihailuhaaste. Haasteeseen osallistujien on tarkoitus postata kuva ihailemastaan ihmisestä ja kertoa, miksi tätä ihailee. 

Minä ihailen jokaista ihmistä...

  • ...joka on synnyttänyt tai aikoo synnyttää, koska that friggin scares the shit out of me
  • ...joka on koskaan saanut yhtään rahaa säästöön, koska en kertakaikkiaan ymmärrä, miten se on mahdollista
  • ...joka oikeasti kykenee syömään kalaa kolme kertaa viikossa, koska itse en pysty siihen en sitten millään (ehkä aika kulkee minun kohdallani jotenkin nopeammin?)
  • ...joka osaa soittaa useamman biisin jotakin soitinta ilman nuotteja, koska no se nyt vaan on vaikeaa (etenkin jos on huono)

Lisäksi ihailen Beyoncéta, Armi Toivasta, Joseph Gordon-Levittiä, koulukaveriani Kaisaa ja Mustaa Barbaaria heidän lahjakkuutensa, ahkeruutensa, sinnikyytensä ja ultimaalisen cooliutensa vuoksi.

Mutta ihan kaikista eniten ihailen isääni, joka on aina tukenut minua kaikessa, mitä olen ikinä keksinyt tehdä (vaikka se olisi ihan typerää), lohduttanut kömpelösti hankalina hetkinä (vaikken aina olisi osannut edes pyytää), kertonut arvostavansa minua ihmisenä (vaikka harvoin olen muistanut sanoa hänelle samaa) sekä kasvattanut kolme upeaa tytärtä (tai no tämä yksi nyt on vähän tällainen) ja neljä mahtavaa lastenlasta. 

 

Pages