Ladataan...

 

1. Katso My Mad Fat Diaryn tuotantokausi kokonaan
Tehoilin My Mad Fat Diarysta viimeksi helmikuussa, kun sarjan ensimmäinen tuotantokausi ilmestyi Yle Areenaan (katsottavissa 30.9.2014 asti). No, nyt lopputyön lomassahan on sopivasti aikaa ja motivaatiota katsoa tämän huipun sarjan toinen tuotantokausi, sillä sekin on nyt Areenassa katsottavissa. Ja vaikka aikaa on 31.1.2015 asti, se kannattaa katsoa kokonaisuudessaan nyt, kun on paljon muutakin tärkeää tekemistä.

2. Aloita uusi bisnes
Silloin kun on paljon muutakin tärkeää tekemistä, kuten lopputyö, kannattaa myös perustaa oma yritys ja hakea siihen starttirahaa. Tämä touhu kun ei ole lainkaan stressaavaa, aikaavievää tai hankalaa. Suosittelen. NOT.

3. Sekoa vapaavalintaisesta (merenalaisesta) villieläimestä
Tämä on erittäin hyvä aika hurahtaa esimerkiksi miekkavalaisiin. Tai mustekaloihin (niihin taisin hurahtaa viimeksi lopputyötä tehdessäni. Tiesittekö, että 300-kiloinen mustekala pystyy kulkemaan kolikon kokoisen reiän läpi luikertelemalla??? Blows. My. Mind.) Dokumentteja ja YouTube-klippejä löytyy loputtomiin. 

4. Kokeile päällesi kaikki vaatteet, mitä sinulla on
Se alkaa viattomasti sillä, että mietit, mitä pukisit siskontytön ylioppilasjuhliin (onnea lakista Veera!) tai treffeille. Yhtäkkiä huomaat sovittelevasi mekkojen lisäksi myös vanhoja talvitakkeja, pyjamanhousuja, erilaisia vöitä ja jopa sukkia. Hei, nämähän ovat kivat! Mikä lopputyö?

Kuva: My Mad Fat Diary, Yle Areena

 

Ladataan...

Eron jälkeen nainen huomaa, mitä hankintoja hänen tulee yhtäkkiä tehdä. Asioita, mitä hän ei seurustellessaan tarvinnut.

Eronnut nainen tarvitsee (ei läheisyyttä, rakkautta tai miestä, vaan):

1. Korkeamman jakkaran
Vaihtoehtoisesti eronneelle naiselle kelpaa myös tikapuut, joissa on enemmän kuin kaksi askelmaa, pliis. Ovatko kaikki tavarat oikeasti ennenkin muka olleet näin korkealla? Terveisin puolitoistametrinen.

2. Kengänhuoltotarvikkeet
Oman empiirisen kokemukseni mukaan ainakin armeijan käynyt mies RAKASTAA kenkälankkia, -rasvaa ja -harjoja ja huoltaa paitsi omat, myös kumppaninsa kengät mielellään ja asian vaatimalla ylpeydellä. Itselläni on (enää) tasan yksi (no okei, kolme) hotellista nyysittyä shoe shine kittiä. Niissä on ainoastaan joku mystinen sieni. Mitä sillä muka pitäisi tehdä?

3. Jonkun, joka pakottaa syömään lihaa
Tai proteiinia noin niinkuin ylipäätään. Olen huomannut, etten jaksa juuri laittaa itselleni lihaa - tai sitten en yksinkertaisesti muista ostaa sitä. Jostain syystä miehelle on matalampi kynnys ostaa ja valmistaa lihaa. En tiedä miksi? Emmäänyssitä ittelleni tartte? Bullshit. 

4. Ikkuna-avaimen
Mihin samperiin se sälli on ne kaikki tunkenut? TIEDÄN, että minulla oli niitä ainakin neljä jo ennen kuin se tuli kuvioihin. Nyt niitä ei ole missään! Se on varmaan piilottanut ne ennen lähtöään jonnekin, minne päästäkseen eronneen naisen täytyy ostaa tikapuut (katso kohta 1). Perkele. (Harmi, ikkunanpesu jää. Taas.)

5. Kaiuttimet
Oletteko huomanneet, että yksinasuvat naiset kuuntelevat poppinsa läppärin kaiuttimista? En minäkään, ennen kuin erosin ja jouduin luopumaan miehen kaiuttimista. Miten ilman niitä voi elää? No more!

+1. Työkaluja ja maalarinteippiä
Tämä on bonuskohta, koska oikeastaan jokaisella itseään kunnioittavalla naisella tulisi olla työkalupakki. Minulla ei ole sitä pakkia, mutta minulla on kyllä vasara, jakoavain ja 16 ruuvimeisseliä (joista vain yksi on ristipää). Pärjään ehkä niillä. (Mutta maalarinteipit katosivat samalla kun se mieskin.)

Muista myös: 5 + 1 tapaa päästä yli erosta elokuvien mukaan