Ladataan...

why

1. Miksi joissakin nilkkureissa on vetoketjut jalan ulkosyrjässä? Eihän tämä voi olla mikään vasenkätisten juoni?

2. Ovatko Calvin & Hobbes oikeasti suomeksi Paavo & Elvis vai Lassi & Leevi? Ja jos ne ovat molempia, mitä kaikkea muuta ne voisivat olla? Aku & Möttönen? Petteri & Kapu? Myky & Hassan? Mahdollisuudet ovat rajattomat!

3. Miksi kummassa markettien heviosastojen numerovaa'at on aina rivitetty kahdeksalla tai yhdellätoista numerolla? Miksei kymmenellä? Numeroita kuten 116, 120 ja 89 on ihan mahdoton löytää nykyisellä systeemillä. Ne olisi paljon helpompi löytää, jos rivit olisivat kymmennumeroisia ja -nappisia. Kamoon, en voi olla ainoa, joka tämän on keksinyt.

4. Olenko minä oikeasti neitsyt vai leijona? Oikeasti. Kuka päättää, mihin horoskooppien raja vedetään? Minä ja moni muu rajapäivänä (23.8.) syntynyt saattaa elää epätietoisuudessa koko ikänsä. Oikeasti tiedän kyllä olevani leijona, koska neitsyet ovat ihan meh (paitsi tietenkin ne neitsyet, jotka lukevat tätä. Te olette ihan parhaita. Älykkäitä. Kauniita. Ettekä yhtään nipoja. Tietenkään.) Tosin en haluaisi koskaan luopua kyvystäni sanoa "en tiedä, olenko neitsyt". HAHAHA.

5. Miksei EU tai joku, joka päättää asioista (vaikka Mark Zuckerberg) ole vieläkään päättänyt, onko kerrostalon pohjakerros universaalisti nolla vai ykkönen? Aina saa hävetä.

6. Kuka se Feat Pitbull oikeasti on? 

Ladataan...

Sukkahousut ovat aivan hanurista.

Eilen oli talven ensimmäinen päivä, kun oli niin kylmä, että jouduin survomaan sukkahousut farkkujeni alle, jottei nahkani jäätyisi ja rapisisi katuun jokaisella askeleella. Vihaan sukkahousuja. Intohimoisesti. Koska:

  • Jos sukkahousut ovat jalassa, on muuten niin mukavasti jalkaan sujahtavien farkkujen pukeminen sama kuin jos untuvatakin päälle pukisi kittanan biker-rotsin. Epämukavaa, hikistä ja vaarallista saumoille. Ja todella tyylikästä.
  • Vaikka ulkona on kylmä, ei sisällä välttämättä ole yhtään sen viileämpi kuin muulloinkaan. Sukkahousut farkkujen alla tuntuvat koko työpäivän suurin piirtein siltä kuin sinulla olisi kahdet samettihousut päällekkäin. Ensimmäiset samettihousut olisivat oikeinpäin ja päällimmäiset nurinpäin. Niin, että samettipinnat hankaavat toisiaan. Liiku nyt siinä sitten.
  • Sukkahousut jalassa tuntee olonsa kömpelöksi, jos niiden päällä on toiset housut. On kuin sääret olisi kauttaaltaan vuorattu vaipoilla. Säärivaipoilla, jotka pitää riisua joka kerta, kun käy vessassa (eli minun tapauksessani noin puolen tunnin välein) ja, älkäämme unohtako, myös pukea takaisin, kun on saanut vessahommat hoidettua. Se on vähän kuin pukeutuisi läpimärkiin vaatteisiin heti suihkusta tultuaan.
  • Sukkahousuja housujen alla kannattaa kuitenkin käyttää silloin, kun haluaa tuntea itsensä lihavaksi. Lihavaksi, hikiseksi, kömpelöksi, vaipoilla vuoratuksi ihmislapseksi, jolla on ihan hiukan lämpimämpi kuin sillä, jolla ei ole farkkujensa alla sukkahousuja. 

Kesä. Tule jo. Ihan oikeasti.