Ladataan...

Olen tässä viimeisen viikon sisällä pakottanut melkein kaikki läheiseni katsomaan YouTubesta viisi videota, koska kun itse katsoin niistä ensimmäisen, luulin että kuolen, koska en saanut henkeä.

Sanotaanpa tämä nyt vielä kerran: Antti Holma on parasta, mitä Suomelle on tapahtunut. Enkä minä nyt puhu siitä show'sta, jolle minulla on vieläkin tosi kovat odotukset, vaikka ensimmäinen jakso ei ihan vienytkään mukanaan. Puhun nyt Sanden ja Suvi-Tuulin seikkailuista, joita Holma on käsittääkseni täysin huvikseen ja palkatta videoinut kotonaan minun ilokseni. Videot eivät ole ihan tuoreita, joten todennäköisesti moni on jo nähnyt ne, mutta ehkä ei, koska minäkään en suurena Holma-fanina ollut (eikä kukaan läheisistäni, jonka tietoisuuteen olen ne väkisin survonut). Päätin siis paikata maailmassa repsottavan aukon. Katso nämä. Jos et tykkää, voit miettiä missä on lähin rotko, johon voit syöksyä. 

(Olin myös tosi hilkulla pissata housuun, joten kannattaa käydä vessassa ensin.)

(P.S. Mistä tuollaisia Yankees Yoncé -paitoja saa?)

Ladataan...

Oletko koskaan huomannut, että aivan tavallisessa marketissa on runsaasti tuotteita, jotka voisivat olla suoraan Fifty Shades of Grey -elokuvasta (tai Pussyman 77:sta), vaikka niissä ei ole mitään eroottista?

Keittiötarvikeosastolta löytyy paljon tuotteita, joiden muotoilu tai tarkoitus ovat epäilyttäviä. Puikulakaulin, muusisurvin, hedelmäpuristin. Lisäksi muotoilu on modernia kuin kristallidildoissa konsanaan. On kromia, marmoria ja sileitä pintoja, manuaalivehkeitä ja motorisoituja välineitä. Sitten ovat tietenkin pienelektroniikkaosaston hieromasauvat, jotka eivät varmaan ole jääneet keneltäkään huomaamatta. Päivittäiskosmetiikkaosasto ei ole ehkä ensiajatukselta eroottisimmasta päästä, mutta "ergonomisesti" muotoillut shampoo- ja deodoranttipullot tai hiusharjat saattavat panna (see what I did there?) kenet tahansa ajattelemaan toisin.  

Koko potin korjaa kuitenkin lemmikkitarvikeosasto: valjaita, kaulapantoja, raippoja ja hihnoja sekä pitkulaisia, pastellivärisiä muovileluja, joiden pinnassa on juuri sinun karvaturreasi miellyttävä tekstuuri:

Am I right?

 

Ladataan...

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toinen kausi alkoi tällä viikolla ja ai etän että kuinka tämä tyttö siitä nauttii. Muistatteko, kun ensimmäinen kausi alkoi, ja kaikki taivastelivat sitä, miten sekopäinen konsepti on kyseessä? Ja oletteko huomanneet, kuinka se ei enää tunnu ollenkaan kreisiltä? Nyt kanavayhtiöiden pitäisi tietenkin kiipiä takaisin järkyttävyysasteikon kärkeen ja keksiä jotakin uutta ja ihmeellistä. Siksi olenkin kehittänyt muutaman ensitreffi-ohjelmakonseptin, jonka tiimoilta Ylen, Maikkarin tai Nelosen edustajat voivat vapaasti ottaa minuun yhteyttä (meiliosoite löytyy tuolta sivupalkista). Tässä ne tulevat:

Ensitreffit kiinteistökaupoilla
Ammattilaiset Kiinteistökuningatar-KaisaMiljonääri-Mira ja vaikka Tuomas Enbuske valitsevat hakijoiden pohjapiirrustusmieltymysten perusteella parit, jotka tapaavat toisensa asuntolainasopimuksen kirjoitushetkellä sponsoripankissa. Pari jos toinenkin saattaa kuvausten aikana intoutua remontoimaan asuntoaan, jolloin ohjelmaan saadaan koukuttavaa matskua myös remppa- ja sisustusohjelmien ystäville. (Huom! Frii voi myös ottaa allekirjoittaneeseen yhteyttä.)

Ensitreffit sukupuolitautitesteissä
Lääkealan ammattilaisista koostuva tuomaristo kahlaa hakeneiden sinkkujen joukosta sellaiset testitulokset, jotka parhaiten soveltuvat toisilleen. Yhdessä sitoudutaan olemaan niin kauan, kuin taudin hoito kestää. Ohjelman tunnarissa lauletaan kyllä satiaiset parhaiten yhteen soppii, huomenna pannaan ne pussauskoppiin. Sen pääsponsorina toimii RFSU. 

Ensitreffit keittiössä
Tässä taatusti menestyksekkäässä konseptissa yhdistetään suomalaisten kaksi suosikkirealitya, kokkiohjelma ja sinkkuohjelma, ennennäkemättömällä tavalla. Ammattilaiset analysoivat ohjelmaan hakevien sinkkujen jääkaapit ja keittotaidot, ja mätsäävät parit yhteen heidän ostoskoriensa perusteella. Parit sitoutuvat kokkaamaan ja syömään yhdessä kaikki päivän ateriat 12 viikon kuvausten ajan (ja laittamaan kaikki reseptit nettiin). Tuotantoyhtiö pyrkii luomaan parin välille jännitteitä esimerkiksi erilaisten oliiviöljyjen muodossa.

Ensitreffit synnytysosastolla
Ammattilaisista (ehdotan Super-Marjoa, Väykkäri-Valeriaa ja vaikka Tuomas Enbuskea) koostuva raati käy läpi sinkkujen hakemukset ja hedelmöittää naiset sokkona heille sopivien miesten spermalla. Pariskunta kohtaa toisensa ensi kertaa Kättärillä yhdeksän kuukautta myöhemmin juuri sillä hetkellä, kun tapaavat myös yhteisen jälkeläisensä. Ensimmäinen tuotantokausi herättää kohua, mutta ajan myötä ohjelma vakiintuu lapsia haluaville luonnolliseksi tavaksi saavuttaa tavoitteensa (vrt. American Idol niille, jotka haluavat tehdä levyn).

(Kuva muokattu. Alkuperäinen nyysitty Maikkarin sivuilta. Ja kuten huomaatte, minuun voi ottaa yhteyttä myös kuvanmuokkaustehtävissä.)