Arvonta: Muuminpäivän muki

Hei!

Nyt järjestetään arvonta! Kivaa! Arvontaan voi osallistua tykkäämällä Muahblogin Instagram -sivuista, sekä kommentoimalla tähän postaukseen, missä joisit ensimmäisen kupin kahvia tai teetä tästä uudesta ja käyttämättömästä Muumin päivä mukista (hinta n. 100 euron paikkeilla) tai kenen kanssa. Tai kenelle antaisit mukin lahjaksi?

Tykkää Muahblogin Instagram-tilistä ja kommentoi siis viimeistään pe 10.5.2019 klo 23.59. Pelkkiä blogikommentoijia ei lasketa mukaan arvontaan. Muistathan jättää blogin alapuolelle kommentin yhteydessä sähköpostiosoitteen (ei näy muille). Ilmoitan voittajalle voitosta ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Arvonta suoritetaan ja voittajalle ilmoitetaan la 11.5.2019 ja mikäli voittaja ei vastaa viimeistään 17.5., suoritetaan 18.5. vielä uusi arvonta ja ilmoitetaan uudelle arvonnan voittajalle.

Osallistuessa antamiasi tietoja käytetään vain voiton ilmoittamiseen ja palkinnon lähettämiseen ja tähän mahdollisesti liittyvään kommunikointiin. Palkinnon järjestejä on vapautettu vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä.

Kommentit (12)
  1. Mukana! IG tykätty ja antaisin kummitytölle, keräilee muumimukeja.

  2. Joisin muuttokahvit uuden kodin keittiön ikkunasta katsellen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *