Omilla portailla istumisen merkitys

Tämä oman talon omistaminen on edelleenkin uusi juttu ja pikkuhiljaa sitä tässä sisäistää. Kerrostalossa majaillessamme ja taloa etsiessämme haaveilin siitä, että istun oman taloni portailla lämpimänä kesäisenä aamuna kuppi kahvia seuranani. Nyt se on mahdollista. Aamukahvia en ole portailta vielä nauttinut, mutta on niillä jo muuten vaan istuttu. Kuten esimerkiksi juuri viimeksi eilen, jolloin pyysin miestäni nappaamaan todistusaineistoksi kuvan. Terkut täältä portailta teille. Elämä on ihanaa ja aion jatkaa tässä hattarakuplassa eloa niin pitkään kuin suinkaan mahdollista (varmaankin tämän kauniin kesän ajan kunnes joku osa talosta hajoaa tai pihatyöt alkaa nyppimään).

Kommentit

Pamsu
Osien summa

Hei oman talon portaat on ihan paras paikka ikinä! Aamukahvi, päiväkahvi, kesälounas, iltajuoma... Ja sitten siinä saa otettua hienoja kuvia :)

Kate Valentine

Ihana on toi meidän terassikin ja en malta odottaa, että saadaan pihalta puun alta kamala ryteikkö raivattua ja sinne oma mietiskelypenkki kuskattua!

jennajohannasi
Pirtti

Hattarakupla on yllättävän kestävää tekoa, meilläkin on prakannut syyskuisen muuton jälkeen jo moni paikka mutta kupla on silti vielä ehjänä! :)

Kate Valentine

Toivotaan siis pitkäkestoista kuplailua tännekin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.