1

Tasan vuosi sitten hän tuli elämäämme ja teki meistä vanhemmat. Antoi elämälle uuden tarkoituksen ja merkityksen ja on tuonut päiviimme onnea joka hetki siitä lähtien. Tänään hän täytti vuoden.

Vuosi on ollut täynnä hymyjä, iloa ja onnea. Rakkautta. Hän on kasvanut ihan pikkuruisesta vauvasta hymyileväksi, iloiseksi, omapäiseksi ja todella hauskaksi taaperoksi, jonka kanssa jokainen päivä on aina erilainen, aina mielenkiintoinen. Pieni hyväntuoksuinen mytty on kasvanut ja kehittynyt hurjasti. Vuosi sitten tähän aikaan hän availi ensimmäistä kertaa silmiään kirkkaassa valossa ja ihmetteli maailmaa ympärillään äidin paidan sisältä. Tänään hän painelee hurjaa vauhtia huoneesta toiseen, leikkii, touhuaa, tanssii, höpöttää, nauraa, kasailee palikoita, harjoittelee lusikan pitämistä ja kiipeää itse syliin.

En halunnut tietää sukupuolta raskausaikana, sillä en halunnut luoda mitään mielikuvia ja ennakko-odotuksia lapsestani. Halusin tutustua häneen vasta hänen synnyttyään. Ja hyvä niin, sillä en olisi ikinä edes unelmissani osannut kuvitella näin ihanaa, valloittavaa ja mieletöntä pientä poikaa.

Huomenna sitten juhlitaan pikkumiehen ensimmäistä vuotta kavereiden kesken. Vaikka juhlat ovat hänen, tuntuu että mulla on joulu. Rakkaimmat Kuopion ystävämme tulevat tänään viikonlopuksi meille ja paras ystäväni puolisoineen matkustaa huomenna aamulla Brysselistä viikonlopuksi Suomeen. Lauantaina muutkin ystävämme tulevat juhlimaan kanssamme, joten olen todennäköisesti aivan onnesta soikeana koko viikonlopun. Mitä nyt ehkä muutama onnenkyynel jossakin vaiheessa väkisinkin vierähtää, sillä vaikka en enää voi vedota hormoneihin, voin vedota siihen, että olen aina ollut ylitunteellinen ääliö.

Translation: It’s been exactly one year since he came into our lives and made us parents. Gave new meaning to our lives and brought joy to our days ever since. 

Every day has been filled with smiles, happiness and love so deep I never knew this kind of love existed. Just a year ago he was merely opening his eyes for the first time to see the light, but now he is already running around, blabbering his own language, building blocks and attempting to use a spoon. He loves to dance, he loves to laugh, he is so funny! Such character!

I couldn’t have even imagined a love so deep and meaningful, a life so happy and full of moments I will treasure for the rest of my life. So this weekend we are celebrating our dear son and enjoying every moment with our families and friends ♥

Kommentit (7)
  1. Hyvää syntymäpäivää Dante! Meillä juhlitaan yksivuotiasta neitiä ensi viikolla. 🙂 Olen seurannut blogiasi pitkään, ja on ollut hauskaa huomata miten erilaisista elämäntilanteista olemme molemmat päätyneet Pirkanmaalle asumaan ja saaneet esikoiset reilun viikon erolla. Kiitos kun kirjoitat. 🙂

  2. Kovin harvoin tulee enää kommentoitua mutta edelleen seurailen blogiasi. Mulle sun blogi on myös muistutus oman pojan syntymästä, aloin nimittäin seurata blogiasi äitiyslomalla kun poikaani, keskimmäistämme odotin. Siitä on nyt reilu 9 vuotta aikaa.

    Paljon onnea ihanalle pojallesi ja teille koko perheelle, 1v on hieno virstanpylväs, ensimmäinen kokonainen vuosi! Ne hetket painuvat syvälle muistoihin.

    On mukavaa saada olla seurailemassa elämänmatkaasi, ja kieltämättä lapsen myötä siihen on tullut vielä syvempiä sävyjä. Varmasti laineet lyövät oikeassa elämässä vielä vahvemmin, mutta osa niistä väreilee myös tänne blogiin saakka mikä on mukavaa. Yhdeksässä vuodessa on tapahtunut paljon, niin omassa kuin täällä sinun blogielämässäkin. Pidän edelleen kirjoitustyylistäsi ja vaihtelevista postausaiheista, mikään muu blogi ei ole pysynyt säännöllisellä lukulistalla näin kauaa. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *