10 x erikoista

1. Mulle ei oo koskaan aikuisiällä tullut mitään lehtitilausta. Joskus jonkun ostoksen lisänä sai kai puoli vuotta jotain lehtiä, mutta en oo koskaan tilannut mitään lehteä. Nettihesariin mulla on tilaus, mutta kotiin ei oo koskaan tuotu lehtiä sen jälkeen kun Suosikki loppui joskus nuoruudessani. Ahh niitä aikoja, Bäkkäreiden julisteita ja kaikkia jänniä juttuja. Musta on jotenkin ihan outoa, että ihmiset tilaa lehden kotiin, en oo koskaan ymmärtänyt sitä? Mä rakastan pyöriä lehtihyllyllä ja valita lehtiä ja jokaiseen Helsingin reissuun kuuluu käynti Akateemisessa, sillä siellä myydään mun kaikkia suosikkilehtiä Briteistä.

2. Oon todella iltavirkku. Lapsi nukkuu 19.30-8, meikäläinen menee nukkuu välillä aamukolmelta. Oon yrittänyt kaikkeni muuttua, mutta en vaan pysty olemaan normaalien ihmisten aikataulussa. Oon tehokkaimmillani aina joskus 19 ja 01 välillä ja siks mun postauksetkin usein ajoittuu siihen aikaväliin. Jos satunkin heräämään aamuseiskalta, nii en saa silti mitään tehoja irti itsestäni ennen kuin vasta puolenpäivän jälkeen. Mä oikeesti haluaisin muuttua aamuvirkuksi, mutta siitä ei vaan tule mitään.

3. Mä rakastan torkuttamista. Musta harva tunne on niin ihanaa ku se, että saa herättyään jäädä vielä nukkumaan. Ai että. Mies vihaa sitä. Kun kello soi, se soi ja hän herää silloin. En tajua miten.

4. Rakastan kokista, en tykkää Pepsistä yhtään. En ymmärrä ihmisiä, jotka voi suhtautua asiaan olankohauksella tai ”sama asia”. Todella usein ravintolassa pyydän uuden juoman, jos tilaan kokista ja mulle tuodaan Pepsiä. Paikat, joissa tarjoilija kertoo, että ”meillä on Pepsin limut” saa multa aina lisäpisteitä. 

5. Tarvitsen listan ja muistutuksen kaikesta. Oon erityisen hyvä unohtamaan velkoja, jos joku on mulle velkaa. Lisäksi en muista yhtäkään palaveria, tapaamista, tapahtumaa tai muuta asiaa, ellei se ole kalenterissa. Unohdan myös todella hävettävän usein vastata viesteihin. Jos joku laittaa mulle viestiä vähän huonolla hetkellä, ja en vastaa heti, en todennäköisesti muista vastata enää ikinä. Tai ehkä kahden viikon päästä. Siinä ei ole mitään henkilökohtaista, muistan vastata yleensä vain miehelleni ja äidilleni. Listojen tekeminen ei oo itse asiassa hirveän tehokasta, sillä niihin menee aikaa, mutta muuten päädyn aina tilanteeseen, jossa joku juttu on unohtunut, eli mulle ne on tehokasta.

6. Innostun todella helposti ja oon maailman helpoin mainonnan uhri. Oikeesti. TV-sarja päälle, hahmot syö pizzaa -> mä tarviin pizzaa. En halua, vaan tarviin 😀 Sama pätee tosi moniin asusteisiin, vaatteisiin yms. Ensin kun näin lenkkarit jossai asussa ku ne vasta alko tulla muotiin, pidin koko juttua ihan naurettavana. Tarpeeksi toistoa somessa, olen lenkkarimuodin uhri. Mä oon ihan toivoton, oikeesti. Sinänsä hassua, että itse olen sitten kuitenkin tavallaan mainonta-alalla.

7. Juon melkeen aina mun kaikki juomat kylmänä. Kahvi, tee yms. En siis mitenkään tilaa niitä kylmänä, vaan oon niin saakelin hidas juomaan, että kun teen itelleni kahvin 8 aamulla, niin juon sitä samaa kahvia sillai huikka puolessa tunnissa vielä joskus puolilta päivin. Lohduttaudun sillä, että kylmä kahvi kaunistaa. Toivottavasti myös tee. T: kello on 22.28 ja juon tässä teetä, jonka mies toi tähän mulle joskus 17 aikaan 😀 Onneksi musta kylmä kahvi ja tee on hyvää.

8. Vihaan styroksia. Oikeesti. Se aiheuttaa mussa todella suuria cringe-tunteita. Miten ajaa mut hulluksi? Hajota styroksia mun lähettyvillä, niin saatan pirstaloitua atomeiksi.

9. En tykkää kunnon hieronnasta 😀 Oon kokeillut vaikka kuinka montaa eri hierontaa, en todellakaan saa mitään kiksejä siitä. Mun kirjoissa ainoa kunnon hieronta on sellainen, jossa mieheni mukaan vähän hipsutellaan 😀

10. Oon todella erikoinen siivoamaan. Saatan asetella jotain pikkusärpää jossain kaapissa kauan, samaan aikaan kun muualla on kaikki ihan ku ydinsodan jäljltä. Yksi huone kerrallaan, yksi missio kerrallaan. Ajaa mun miehen täysin sekopäiseksi.

Kuka tunnistaa itsensä jostain kohdista? 

Kommentit (23)
  1. Ihmiset on kyllä niin erilaisia lehtitilauksen kanssa. Mulle on tosi tärkeää lukea aamulla lehti samalla kun syön aamupalaa, nettiversiot ei vana vielä oo ollu mun juttu. Ehkä joskus sit, mutta ei vielä.

  2. Ehdottomasti markkinoinnin uhri ja kylmän kahvin ja teen juoja täällä, eikä musta saa aamuvirkkua tekemälläkään. Edes pieni lapsi ja yksinhuoltajuus ei ole saaneet tätä aikaan, luojan kiitos lapsenikin on iltatyyppi eikä tarvii nousta ylös 5 aamulla ikinä niin kun joissain lapsiperheissä.
    Lehtitilauksista sen verran että sillon kun asuin yksin niin koskaan ei tullut mitään lehtiä, mutta nykyään tulee paikallisalueen sanomalehti joka päivä ja se on ihan parasta. Joka aamu tulee otettua kuppi kahvia ja luettua lehti ajatuksen kanssa läpi – myös ne artikkelit mitä en verkkolehdestä lukisi – ja se on kyllä ihan paras hetki mun aamuissa. Monesti tulee myös samalla luettua lapsen kanssa hetki lehteä ääneen ja se on jotenkin sellainen juttu tuo lukeminen minkä toivon jäävän hänelle lapsuudesta mukaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *