10 x laukkuhaaveita

Multa kysytään tosi usein mun laukkuhaaveita ja pari päivää sitten kun saitte kysellä multa Instagramissa kaikkia kysymyksiä, tätä kysyi tosi moni, niinpä vastasin postauksena 🙂

Rehellisyyden nimissä on sanottava, että mun piti jopa hetken miettiä, mitäs laukkuhaaveita mulla vielä onkaan, kun oon viime aikoina tehnyt aika paljon laukkuhankintoja ja tykkään kokoelmastani tällä hetkellä tosi paljon! Toki tällaisella laukkuhullulla on varmaan aina jotain materialistisia unelmia, mutta tällä hetkellä ne onneksi ovat enemmän toisen auton ja matkojen kohdalla ja vähemmän laukkujen. Mieheltä kihlapäivälahjaksi saamani uusi laukku makaa tässä juuri vieressäni ja se on kyllä niin älyttömän ihana, että poisti kyllä hyvin vahvasti kaikki muut ihastukset tällä erää. Tai no okei, tossa tuo 30-v. kolkuttelee ovella ja sitä haluan juhlistaa eräällä isommalla hankinnalla, joka on paraikaa työn alla 😀 Vaikka siis laukkukokoelma kasvoi tuossa yhdellä laukulla, se samalla myös pieneni neljän laukun verran kun möin muutamia laukkujani ja tokihan laukkuhaaveita aina jonkin verran on…

Mun laukkuhaaveet selkeästi painottuu joko neutraaleihin ja pastellisiin sävyihin tai mustaan. En ihan hirveästi mitenkään haaveile kirkkaista väreistä ja mun kokoelma on tosi sellainen pehmeä sävyiltään. Punainen Chanel on pirteä poikkeus, joka on täydellinen ja riittävä kyllä varmaan vaatekaappini väripilkuksi.

Yksi iso yksittäinen laukkuhaaveeni on ehkäpä toinen Boy kokoelmaani, ja tuo chevron-kuosinen vaaleanpunabeige miellyttää silmääni kaikista eniten. Hopeisin tai light gold-metallein tuollainen olisi täydellinen, vaikkakaan ei todennäköisesti kovin käytännöllinen vaan jota saisi hieman varoa. Toinen ikuisuushaaveeni on vaaleansininen Boy. Täydellistä ei ole ikinä tullut vastaan, eikä varmaan tule, mutta saahan sitä aina haaveilla.

Laukkuostoslistan kärkipäässä on Chanelin beige Deauville koossa Large, mutta sellaista ei ole oikein löytynyt mistään, joten se olkoot tällä erää vain haaveena. Pienemmistä laukuista silmiäni miellyttää tosi paljon YSL:n double-zip camera bag. Tykkään nimenomaan tuosta vanhasta mallista, jossa on kaksi vetskaria tai sitten tuo hopeinen iso logo edessä. Tällä hetkellä kumpaakaan ei oo pahemmin näkynyt myynnissä, ja tän suhteen on tosi tarkka visio, minkä mallin ja värin haluaisin. Samaa kokoluokkaa (joskin merkittävästi tilavampi) olisi tuo ihana Saintogne Louis Vuittonilta ja nimenomaan kermanvärisin nahkasomistein, ei mustaa eikä pinkkiä.

Mä oon lämmennyt tosi paljon Business Affinity -mallille Chanelilta, ja siinä olisi ihana joko valkoinen tai joku leikkisä pastellisävy. Tosin pakko myös sanoa, että vastoin alkuperäistä odotustani, oon ihastunut Chanelin Trendy-malliin ja ottaisin riemusta kirkuen vastaan tuon ekassa kuvassa näkyvän beigen/vaaleanpunaisen Trendyn, jossa olisi mun unelmalaukussa vielä ruusukullansävyiset metallit. Tykkään niin Trendystä kuin Trendy Wocista ja uskon, että vielä joskus Trendy löytyy munkin kokoelmasta.

Ja mustat laukut. Okei, tässä on pari pakkomiellettä!

Chanelin camera bag / small affinity olisi aivan ihana! Tuollainen täydellinen pieni musta camera case olisi ihana, mutta jäänee haaveeksi jo hankalan saatavuutensakin tähden. Mutta hei, a girl can dream 😀

Hieman  todennäköisempi olisi tuollainen YSL:n versio siitä, mutta toi Chanelin malli sytyttää niin kovin, että täytyy passata YSL ja toivoa joskus ihan älytöntä munkkia second hand -markkinoilla.

Ostoslistalla olisi jossakin vaiheessa Louis Vuittonin musta Keepall Bandoulliere tuossa mustassa monogrammikuosissa, joka on musta ihana! Mulla on yksi Keepall koossa 55, mutta haluaisin pienemmän, koossa 45, jotta se olisi käytännöllisempi käyttää. 55 päätyisi silloin varmasti myyntiin.

Ja se ultimate haave… Mä en oo ollenkaan Birkin-fani, mutta Hermesin Kelly on varastanut mun sydämen. Ehdottomasti Epson-nahassa, mustana, hopeanvärisin metallein ja koossa 28 tai 32, ehkä kuitenkin 28. Tämän haaveen takia laitoin möin juuri pienemmän Louis Vuittonin City Steamerin, sillä nämä on hyvin samanlaisia koossa ja mallissa. Kruunaisi laukkufriikin kokoelman kyllä täydellisesti 🙂

Kuulostaa hirveän paljolta, mutta näistä kaikista sellaisia, joita eniten toivon, on tuo Hermesin Kelly, vaaleanpunainen tai vaaleansininen Boy ja tuo Chanelin camera bag. Näillä näkymin tässä lähiaikoina ei siis ole ihan sen kummemmin tulossa laukkuhankintoja, koska näistä sekopäisistä haaveista huolimatta oon sangen tyytyväinen siihen, mitä tällä hetkellä jo on.

Mitä teillä on laukkuhaavelistalla? 🙂 

Kommentit (5)
  1. Hei, ihan mielenkiinnosta, että missä myyt laukkujasi?

  2. Mulla tuo Louis Vuittonin Saintonge laukku on myös haavelistalla! Myös Saint Laurentin Sac de jour small koossa (puuterisen vaaleanpunaisessa sävyssä) on haaveena.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *