100 eurolla kauneustuotteita?

Mungolife

Viimeistä viedään, nimittäin viimeinen päivä Kapkaupungin lomasta on käsillä :) Ollut tosi kiva pitää pientä breikkiä blogista ja nyt tässä lentokentällä olenkin lukenut innolla teidän kommentteja! Kuvia on ehkä tavallista reissua vähemmän tullut napsittua, ja enemmän olen keskittynyt vain nauttimaan matkasta. Kuitenkin useita Kapkaupunki-postauksia on vielä luvassa, voitte olla varmoja siitä!

*Postaus toteutettu yhteistyössä Yves Rocherin kanssa ja sisältää tuotesijoittelua*

Viimeisenä varsinaisena lomapostauksena, yhteistyössä Yves Rocherin kanssa, haluaisimme tarjota teille aurinkoisen kesäarvonnan! Kirjoittelin laajemmin Yves Rocherista ja heidän mahtavasta luonnonmukaisuutta korostavasta politiikasta täällä; kannattaa käydä lukemassa jos kiinnostaa aihe.

Yves Rocher antoi nimittäin arvottavakseni 100 euron lahjakortin lukijoideni kesken. Jos siis kesän heleyttäviä tuotteita tai värikkäitä meikkejä täksi kesäksi kaipailee, niin nyt olisi mainio mahdollisuus niitä täydentää tekemättä lovea lompakkoon!

Itse sain valita Yves Rocherin mallistosta erilaisia juttuja kokeiluun, ja päätinkin ottaa vähän joka osastolta jotain kokeiluun tällä kertaa. Onneksi perheessä on neljä aika erisävyistä naista, joilla on kaikilla erilainen iho ja hiukset, niin jos joku ei itelle sovi, on aina perheen joukossa joku innokas näitä multa nyysimässä. Tällaisia juttuja kuitenkin tällä kertaa on postimiehen matkassa:

Meikinpohjustaja - Kiinnittää meikin ja antaa iholle kauniin, tasaisen pohjavärin ja heleyttää ihoa. Mähän rakastan kaikkia ihotuotteita, pohjustusrasvoja ja BB-voiteita, ja niitä aika monta putelia jo kotoa löytyykin. En käytä meikkivoidetta, en sellaista itse asiassa edes omista, joten meikkipohjan luon aina erilaisia primereita ja BB-voiteita lotraten. Tätä piti siis päästä kokeilemaan. Olen tätä jo kerran aiemmin kokeillut, mutta puteli päätyi jotenkin kummasti siskoni bermudan kolmionakin tunnettuun huoneeseen. Tämän saan ehkä pitää itselläni...

Valokynä - Mielenkiinnolla odotan, miten Yves Rocherin huomattavasti edullisempi valokynä pärjää Diorin Skinflashille, joka on tämänhetkinen suosikkini :)

Ravintolisä Activ G3 Bio - Inkivääriuutetta, guaranauutetta ja royal jellya sisältävä ravintolisä kiireiseen elämäntyyliin. Kuulostaa mielenkiintoiselta, nimittäin näin keväällä väsymys ottaa usein musta ylivallan kun koko ajan on menossa.

Kuivaöljy - Mun lempituote Yves Rocherilta! Tosi ravitseva öljy ja ihana kullanhohto on täydellinen lisä, kun öljyä viskelee kintuille ennen kuin kirmaa lyhyt kesämekko päällä ulos. Jos jalat näyttää vähän väsyneelle, iho mattasen kuivalle, niin tää on paras tuote! Heti tulee sellaista luonollista heleyttä säärille! Tätähän voi siis käyttää iholle ja hiuksiin. Iholle tää tuo hehkua, hiuksiin vuorostaan kiiltoa ja pehmeyttä. Voin muuten kertoa myös pienen salaisuuden. Tää on paras ruskettumis-tuote mun mielestä :D Tätä vaan pintaan, niin johan tarttuu väri. Kunhan muistaa alle laittaa hyvää kerrointa :)

Huultenrajauskynä - Mä oon vasta taannoin oppinut käyttämään huulikynää. Oon yleensä aika laiska meikkaamisen suhteen, ja oonki aina kiskassu vaan huulipunaa suoraan putelista huulille. Nyt olen vihdoin ymmärtänyt, kuinka paljon enemmän huulistaan saa irti, kun ne jaksaa rajata ja huulipunan laittaa siveltimellä. Huultenrajauskynien valikoima on mulla niin rajallinen, että uusille sävyille on kyllä tarvetta.

Kuorintavoide - Tätä odotan melkein eniten innolla. Olen jo hetken yrittänyt löytää hyvää vartalon kuorintavoidetta, joka ei ole liian tujua. Toivottavasti se olisi tämä.

So Elixir -tuoksu - Mä rakastan hajuvesiä, ja oon aina kiinnostunut kokeilemaan uusia. Tässä mua kiinnostaa se, pystyykö hyasintti-allergikko pitämään hyasintti-hajuvettä :D Empiirisiä kokeiluja luvassa pian.

Moment de Bonheur -tuoksu - Sama perustelu kuin yllä. Tässä kiinnotaa kylläkin tuo melko harvinainen centifolia-ruusu. Mielenkiinnolla odotan.

Volume Vertige ripsari - Oon vannoutunut Yves Rocherin tuuheuttavan ripsarin fani, ja tämä uusi kiinnostaa siis kokeilumielessä varsin paljon. Voittaakohan edeltäjänsä? No, se selviää pian.

Jos tekin haluatte kasvattaa meikki/kauneustuote -varastojanne, niin nyt kannattaa osallistua arvontaan! Se on helppoa! Linkatkaa tämän postauksen kommenttiboksiin Yves Rocherin tuotteista se, joka teitä eniten kiinnostaisi kokeilla, ja kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti Yves Rocherille! Aikaa osallistua on viisi päivää, eli 29.4 klo 23.59 asti :) Ilmoitan heti vapun jälkeen voittajan blogissa! 

Lisäksi Yves Rocher tarjoaa kaikille asiakkaille 10 euron alennuksen 39 euron ostoksesta, koodilla AAG1404F

Mä palaan näihin mun saamiin tuotteisiin uudestaan sitten, kun on käyttökokemuksia enemmänkin :)

Kommentit

R (Ei varmistettu)
katti (Ei varmistettu)

http://www.yves-rocher.fi/control/product/~product_id=29201/~category_id=4560?refid=avail

Olen nyt ihastunut erilaisiin öljyihin, mutta tätä en ole vielä päässyt testaamaan. Lähtisi kyllä mukaan, mikäli lahjakortti osuisi minulle. :)

Merve (Ei varmistettu) http://namelesstargets.blogspot.fi/

Mukana ollaan, itseäni kiinnostaisi eniten vartalonkuorinta joko persikkana, oliivina tai vaniljana. :)

http://www.yves-rocher.fi/control/vartalonhoito-ja-aurinkotuotteet/vartalon-kuorinta/kuorinta-aine-vartalolle-persikka/?cmSrc=Category

Emmi-Juulia (Ei varmistettu)

http://www.yves-rocher.fi/control/vartalonhoito-ja-aurinkotuotteet/kosteuttavat-hoitotuotteet/kuivaoljy/

Tämän haluaisin ehdottomasti kokeiluun kun sitä on kehuttu niin kovasti!

Emmi (Ei varmistettu)
Jensu (Ei varmistettu)

Toi kuivaöljy kuulostaa todella mielenkiintoiselta ja vaikuttaa hyvältä tuotteelta! Itse kuulun niihin jotka eivät kovin helpolla rusketu, joten tämä voisii tuoda sellaista päivetystä iholleni:)

Minna Sihvonen (Ei varmistettu)

ehdottomasti toi valokynä Radiant Youth Corrector Pen! :)

Noora (Ei varmistettu)
AnneK (Ei varmistettu)

Ennen tätä postausta mä olisin linkittänyt tähän aivan eri tuotteen, mutta kävi niin, että sait mut kiinnostumaan aivan älyttömissä määrin tuosta kuivaöljystä, joten tässä mun valinta: http://www.yves-rocher.fi/control/vartalonhoito-ja-aurinkotuotteet/tahitin-kookosoljy/kuivaoljy-2/?cmSrc=Category&shopId=AFF&cm_mmc=AFF-_-TD-_-YR-_-YR&tduid=49d4363eea746a2d5b545ba3c9262eb0. Ja vaikka lahjakortti ei osuisikaan omalle kohdalle, niin pakkohan toi on silti tilata!

Heini (Ei varmistettu)

http://www.yves-rocher.fi/control/vartalonhoito-ja-aurinkotuotteet/tahitin-kookosoljy/kuivaoljy-2/?cmSrc=Category&shopId=AFF&cm_mmc=AFF-_-TD-_-YR-_-YR&tduid=aa71faca7e38f17d9d730f700c7b8dbe

Rusketuksen suurena fanina, ihastuin tähän sinunkin postauksessasi mainitsemaan kuivaöljyyn. Tätä on pakko saada kokeilla!

Anu K. (Ei varmistettu)

Kuivaöljy ehdottomasti, kuiva iho huutaa pelastajaansa =)

sini (Ei varmistettu)

http://www.yves-rocher.fi/control/meikit/huultenrajauskynat/huultenrajauskyna/?cmSrc=Category&shopId=AFF&cm_mmc=AFF-_-TD-_-YR-_-YR&tduid=4e3cc2ab464fb679b583b8685c97544e

Huultenrajauskynälle löytyisi käyttöä, kun innostuin hankkimaan värikkäitä huulipunia kevään kunniaksi, mutta ilman rajausta tulos on hieman suttuisen oloinen.

johku (Ei varmistettu)

http://www.yves-rocher.fi/control/ihonhoito/elvyttava-kuuri/seerumi/?cmSrc=Category mulla on ongelmana maksaläiskät niin tätä haluaisin kokeilla jos vaikka auttais.

Susanna R (Ei varmistettu)

Voi pojat tuo kuiva öljy olis kiva kokeilla! Omaan ihooni kesäisinkin kaipaisin hieman hehkua ja samalla saa lotrattua sitä myös hiuksiin. Hiukseni siis myös kaipaisivat kiiltoa! Tätä tuotetta haluaisin kyllä testata!

Lottie (Ei varmistettu) http://lottiediaries.blogspot.fi/

http://www.yves-rocher.fi/control/meikit/kynsienhoito/kynsivoide/?cmSrc=Category

Tää vaikuttaa mielenkiintoiselta, mun kynnet on ihan kamalassa kunnossa töiden takia ja kaipaisivat kipeästi hoitoa!

marie (Ei varmistettu)
Anni (Ei varmistettu)

http://www.yves-rocher.fi/control/ihonhoito/paivittainen-hoito/paivavoide-meikkivoide/?cmSrc=Category

Uusi BB-voide tulisi tällä hetkellä enemmän kuin tarpeeseen :)

Jatta (Ei varmistettu)

http://www.yves-rocher.fi/control/meikit/ripsivarit/tuuheuttava-ripsivari-2/?cmSrc=Category

Haluaisin myös kokeilla tuota tuuheuttavaa ripsaria, sillä se lupaa antaa ripsille kaarevuutta, ja sitä omat ripseni tarvitsisivat! :)

lindaa (Ei varmistettu)

Minua kiinostaisi eniten tämä kasvosuihke http://www.yves-rocher.fi/control/ihonhoito/paivittainen-hoito/kasvosuihke/?cmSrc=Category
voi kun kerrankin voittaisi, nettikauppa näytti olevan pullollaan kaikkea ihanaa <3

Emilia (Ei varmistettu)

http://www.yves-rocher.fi/control/vartalonhoito-ja-aurinkotuotteet/itseruskettavat-tuotteet/shimmering-gel-face-amp-body-mini-botanical-scrub/?cmSrc=Category Haluaisin kovasti kokeilla vaihteeksi erilaista itseruskettavaa, joka ei (toivon mukaan) jätä laikkuja ihoon, kun oma ihoni ei luonnostaan oikein rusketu, vaan pikemminkin punertuu palaessaan niin helposti :D tämä tuote sopii myös kasvoille, mikä on huippujuttu kun kasvoni näyttävät aina vaaleaan kehoonkin verrattuna liidunvalkealta :)

sinisini (Ei varmistettu)

http://www.yves-rocher.fi/control/tuoksut/tuoksut/eau-de-toilette-sitruspuun-kukka/?cmSrc=Category

Aina on tilaa yhdelle uudelle sitrustuoksulle. Tältäkin tahtoisin tuoksua.

Ai että mä rakastan Yves Rocheria! Mun mummun äiti on aina ollut järjettömän kova tilaamaan sieltä ja minä oon pienestä tytöstä asti saanut näytteitä ja iso-mummulle sopimattomia tuotteita!

Tällä hetkellä eniten kiinnostaisi Ovale Lifting-seerumi!
http://www.yves-rocher.fi/control/ihonhoito/hoitokuurit-ja-seerumit/seerumi-2/?cmSrc=Category

Mii

http://www.yves-rocher.fi/control/vartalonhoito-ja-aurinkotuotteet/vartaloa-muokkaavat-hoitotuotteet/vartaloa-muokkaava-emulsio/?cmSrc=Category

Tuo vartaloa muokkaava emulsio kiinnostaisi eniten, voisi tehdä hyvää näin ennen kesää vaikkapa reisille. :)

Katja (Ei varmistettu)

Kuivaöljy kuulostaa mahtavalta ja monipuoliselta tuotteelta jota olis mahtava testata :)

Jenni (Ei varmistettu)

Mä olisin kiinnostunut kokeilemaan näitä aurinkokapseleita :)

http://www.yves-rocher.fi/control/product/~category_id=8200/~product_id=23797

Hepsu (Ei varmistettu)

http://www.yves-rocher.fi/control/meikit/meikinpohjustajat/meikinpohjustaja/?cmSrc=Category&shopId=AFF&cm_mmc=AFF-_-TD-_-YR-_-YR&tduid=e1e19a920a545433fde7f3ee6b9264f9

Minulla on voitetun aknen jälkeen jäänyt naamaan runsaasti arpia, joiden tasoittelussa meinaa mennä aina hermot. Ihoni on muutenkin erittäin hankala ja jääkin usein meikkauksen jälkeen tunkkaisen näköiseksi. Olisi kiva kokeilla jotain uutta tuotetta, sillä opiskelijabudjetilla ei hirveästi uusia tuotteita testailla! :)

Liisams
40 hours and counting

Kiva arvonta, jee! :) Tuo YR:n valokynä kiinnostaa kyllä mua kovasti, sillä en oo testannut sitä vielä, vaikka olenkin valokynien suurkuluttaja! :) YSL:n on ihan huippu, mutten raaskisi aina sijoittaa siihen ja tällä hetkellä mulla on käytössä Lumenen kynä, mutta se ei ole paras mahdollinen sävyn ja vähäpigmenttisyytensä vuoksi.

Hempula (Ei varmistettu)
Heidi (Ei varmistettu)

Ehdottomasti meikinpohjustusvoide http://www.yves-rocher.fi/control/meikit/meikinpohjustajat/meikinpohjustaja/?cmSrc=Category&shopId=AFF&cm_mmc=AFF-_-TD-_-YR-_-YR&tduid=e4d5cc17460b795a38beb4bbf42df7ac

Meikkipohja on tärkein osa kaunista ja huoliteltua meikkiä. Ilman hyvää meikinpohjustusvoidetta meikkipohjan tekeminen tuntuu välillä turhankin haastavalta..

Apanapas

Moment de Bonheur -tuoksu kuulosti kyllä niin ihanalta!:)

Apanapas

Moment de Bonheur -tuoksu kuulosti kyllä niin ihanalta!:)

Tamsin

http://www.yves-rocher.fi/control/vartalonhoito-ja-aurinkotuotteet/kosteuttavat-hoitotuotteet/vartaloemulsio-3/?cmSrc=Category

Olipas vaikea valinta, tällä hetkellä eniten kiinnostaisi tuo. Heti seuraavana jokin kuorinta-aine ja ahh, itseruskettavat kesää varten tälläiselle kalkkunalle joka ei rusketu luonnostaan!

Marja (Ei varmistettu)

Oi vitsit mikä arvonta!

Sain äidiltäni tässä taannoin hänelle tarpeettomaksi jääneen YR:ltä tilatun Luminellen hoitavan nuden värisen huulipunan (en saa puhelimella linkitettyä tuotetta tähän :< ), joka katosi muutama viikko sitten mystisesti. Rakastuin huulipunaan palavasti ja harmittaa vietävästi sen häviäminen, siksi tilaisin ehdottomasti uuden viimeistään jos voitto osuisi kohdalle. Taitaa joka tapauksessa mennä tilaukseen ilman voittoakin. ;)

mallu (Ei varmistettu)

Pages

Kommentoi