2014

Mungolife

Eilen...

Last night...

... meni melko hiljaisissa merkeissä :) Olin kuskina liikenteessä, ja vein ensin perheeni viettämään sukulaisten kanssa UV:ta, jonka jälkeen kävin moikkaamassa ystäviä parissa paikkaa ennen kuin vilkuilin ilotulitusta Stadissa ja suuntasin hakemaan perheeni sukujuhlista kotiin. "Pieni" jet lag väritti iltaa sen verran, että päätin jo alkuillasta pysytellä Pommacissa ja kyyditä ystäviä ja perhettä. Kotimatka menikin aika tuskasen väsyneenä ja kävelin suoraan sänkyyn jo puoli kahdelta.

.. I spent the NYE with friends and family, sober and as a designated driver. I'm still very much jet lagged and just fell in bed after 1.30 AM. 

Kaikin puolin UV oli juuri sitä mitä aina. Paljon puhetta tyhjästä. Ihanaa kuitenkin, että vuosi 2014 on alkanut, ja vuoden 2013 voi laittaa taakseen sekaisin tuntein, valmiina uusiin seikkailuihin :) Vuoden 2014 prologi on nyt kirjoitettu, ja jokainen voikin päättää itse, mitä kirja nimeltä "minun vuoteni 2014" itsessään sisältää!

The NYE was what it always is. Lots of hype and nothing real. Now I can pack 2013 away with some mixed emotions, and I'm excited to see, what the 2014 has in store for me. The prologue for 2014 has now been written, and everybody is in charge to write their own pages this for the book called "my year 2014".

Vielä kerran, ihanaa uutta vuotta! ♥

Once again, have a wonderful New Year! ♥

Kommentit

Anna (Ei varmistettu)

I spent NYE also very quiet. With one of my best friends, some DVDs, good food and nearly sober. I don't like this NYE hype, it always ends with a bad hangover and that's it. :D

Are you going to show the dress you wore last night? :) x

Anna (Ei varmistettu)

Awww, that sounds great :) And quite possibly yes :)

BEAUTIFUL LIFE

Ihanaa uutta vuotta! Onpa siskosi upea :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja hän on :)

Tiia (Ei varmistettu)

Tuli jotai haltija vipoja nuista kuvista :D sädetikku näyttää taikasauvalta :D

Anna (Ei varmistettu)

Ahhaha, ei nyt sentään :D

Anu (Ei varmistettu)

Kaunista uutta vuotta sinullekin, Anna!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Päivi Helena (Ei varmistettu)

Hyvää uutta vuotta sinullekin ja iso kiitos IHANASTA blogista ja siitä, että olet olemassa ja meitä piristyttämässä IHANALLA prinsessa olemuksellasi, kaikkea hyvää sinulle! Ja kiitos vielä, että haluat/jaksat blogata!!! Haluan tulevaisuudessakin olla innokas blogisi seuraaja!

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia kovasti! :)

Jaana (Ei varmistettu)

Ihanaa Uutta Vuotta Anna!!! :) Sain tuossa juuri tietää, että suurella todennäköisyydellä tulee Lontoon työreissu nyt keväälle, JIIIHAAAA!!!! Sun Shoppailuvinkkipostausta kaihoisasti lueskelin marraskuussa ja nyt pidän sormet ristissä, että työreissu toteutuu :D Harmi, että työreissut on TYÖreissuja ja näinollen yleensä shoppailuille jää hyvin vähän aikaa. Esimieheni (miespuolinen) jaksaa aina vitsailla meidän 2 vuoden takaisesta Pekingin työreissusta, jolla mun shoppailujen takia ihan kirjaimellisesti JUOS-TIIN kaupungilla, että ehdittiin käydä kaikissa mun haluamissa liikkeissä ;-D Mun pomo on huippu, että lähti mukaan (yksin en olis uskaltanut lähteä Pekingissä seikkailemaan kaupoille) ja otti juoksemisen huumorilla :D

Jees, mutta siis täytynee ottaa osoitteiksi Lontoossa tuo suosittelemasi Selfridges, myös Burberryn trenssi on hakusessa, joten se on varmaan fiksuinta katsoa Burberryn liikkeestä. J. Crew on liike, jota et maininnut omassa shoppailupostauksessasi. Mitä mieltä oot vaatteista, mitä J. Crew myy ? Olen kuullut, että siltä saisi huippulaadukkaita ohuita neuleita....

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten kiva kuulla, että pääset Lontooseen. Mä en itse fanita J. Crew -liikettä, tai mä en omista niiden vaatteita, enkä oikeen ikinä käy liikkeessä, joten en osaa valitettavasti sanoa siitä mitään :/

Sara (Ei varmistettu)

Siis herranjumala teidän perheestä löytyy kauniita naisia! Sun sisko on upea ja siis toi hänen tukka <3

Anna (Ei varmistettu)

Hän on kyllä aivan upea! :)

R (Ei varmistettu)

Ihanaa uutta vuotta myös sulle Anna! <3 Mä koitan vuonna 2014 keskittyä itseni toteuttamiseen ja asioiden aikaansaamiseen, omaan hyvinvointiin, positiiviseen ajatteluun ym. niin että vuodesta tulisi mahdollisimman hyvä. Toivon, että pääsisin matkustamaan vähän ja ihan huippua olisi jos tänä vuonna mahdollistuisi oman pikku karvakaverin hankkiminen :)

Anna (Ei varmistettu)

Kuulostaa ihanalta suunnitelmalta :) Ja kiitoksia samoin sinulle! :)

Sinna (Ei varmistettu)

Aivan mielettömän kaunis tuo eka kuva! Oikein hyvää uutta vuotta ja kiitos parhaasta suomalaisesta blogista, tästä saa hirveästi inspiraatiota :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Kommentoi