2014

Mungolife

 

Nyt kun tekniset ongelmat on selätetty, voidaan palata takaisin vuoteen 2014. Haluaisin voida kirjoittaa tähän, että 2014 oli elämäni vuosi, mutta todellisuudessa 2014 oli aikamoinen koettelemusten vuosi. Pyrin blogissani pitäytymään vain positiivisissa asioissa, mutta kyllähän blogiinkin on vaikuttanut menneen vuoden omat ongelmalliset tapahtumat.

Toivon, että 2015 olisi kaikilla osa-alueilla parempi ja hellempi vuosi, mutta sen näkee sitten vuoden edetessä :) Palataan hetkeksi vielä kuitenkin menneeseen 2014-vuoteen, nimittäin sisälsi sekin aivan mainioita hetkiä.

Tammikuu alkoi hyvin, mutta nopeasti muuttui vuoden kivuliaimmaksi kuukaudeksi, kun multa katkesi hammas ja se jouduttiin poistamaan. Loppukuukausi meni aivan hammassäryssä taistellessa, Panacodilla selviytyen. Kipulääkitettynä ehdin kuitenkin viettämään hetken aikaa Suomessa; oli matkamessuja, kummitytön syntymäpäivää ja vaikka mitä. Sain viettää laatuaikaa Simban kanssa ja kuun puolessa välin kävinkin tatskaamassa Simban tassun ja nimen ihooni La Vida Locassa.

Helmikuu meni vieroitusoireissa hammassärystä, ja kirjoittelinkin tuolloin ensimmäisä ajatuksia burn outista ja väsymyksestä. Listailin matkahaaveita, aloitin Mungostylen puolella, jännittelin olympialaisia ja matkasin äitini kanssa Pariisiin tyttöjen lomalle. Viihdyin Lontoossa, mutta kävin Suomessa vilkuilemassa siskoni Wanhat tanssit :)

Maaliskuussa sattui ja tapahtui. Ystäväni järjesti minulle aivan mielettömän yllätysviikonlopun Lontoossa, kävimme Dubaissa perheen naisten kanssa ja sain nauttia siskojeni joululahjasta Backstreet Boysien keikan muodossa. Tärkeimpänä tietenkin, meidän pieni enkeli syntyi naistenpäivänä; 8.3. ilmestyi maailmaan Bosom Buddy's Young Skywalker Jedi. Pääsimme maaliskuun lopussa vauvaa ensimmäisen kerran katsomaan ja olimme aivan hurmaantuneita :)

Huhtikuu alkoi aprillipilalla, joka naurattaa edelleenkin. Kihlautuminen Dubai-prinssin kanssa ei kauaa kestänyt ja huhtikuussa tuli suunnattua vielä Turkin Antalyaan reissuun. Blogin puolella fiilistelin vielä Dubaita ja valmistauduin lähtöön Kapkaupunkia kohti, jossa vietimmekin kuun lopun :) Heti Kapkaupungin jälkeen pikku-Jedi muutti Lohjalta Vantaalle rikastuttamaan meidän arkea, ja huhtikuun loppu menikin pikkuisen kanssa arkea viettäessä.

Toukokuu alkoi vappuillen seilorikomentajana ja jatkui suurimmaksi osaksi Suomessa. Koulujuttuja tuli käytyä tekemässä Lontoossa, muuten vietin toukokuuta ystävien ja hauvavauvojen kanssa ihan koti-Suomessa. Oli lämpimiä iltapäiviä Mattolaiturilla, ihanien ystävien seuraa ja totta kai päivä päivältä kasvava pieni pentu :) Toukokuuhun sisältyi reissu Tukholmaan Nelly.comin synttäreille Nooran kanssa, muuten tuli pysyttyä kotimaissa :)

Kesäkuussa loppui toinen kouluvuosi ja muutin kesäksi Suomeen. Kesäkuu menikin oikeastaan veneillessä ja herkuttelemassa eri terasseilla ystävien kanssa, leikkiessä pikkuhauvojen kanssa ja matkasimmepa myös bloggaajien kanssa Bodrumiin matkalle. Vivve kävi Lontoossa ja vietimme ikimuistoista tyttöjen viikonloppua :)

Heinäkuussa kävimme niin Lahdessa, Hangossa kuin Turussakin. Avoautoilimme paljon ja nautimme säästä. Veneilimme, nautimme kesä-Helsingistä ja kävimmepä Markuksen kanssa myös Wienissä vierailulla. Sekä kesäkuu, että heinäkuu meni puoliksi lomaillessa, ja kerätessä voimia kevään jäljiltä. Uniongelmat söi energiaa ihan hirveesti, mutta näin jälkeenpäin pakko kyllä myöntää, että oli ihana kesä, kun väsymys pakotti ottamaan iisimmin :)

Elokuu alkoi Blockfesteilla ja jatkui 26-vuotis -syntymäpäivälläni ja -juhlilla, Cheekendillä ja pienellä lomalla omassa kotona Lontoossa. Vietin vapaa-aikani ystävien, poikaystävän ja perheen kanssa, ja elokuu oli kaikin puolin varmaan ihanin kuukausi tänä vuonna. Oli ihanaa olla Suomessa ja rauhassa kerätä energiaa uuteen opiskeluvuoteen.

Syyskuussa tuli reissattua Göteborgiin ja Kööpenhaminaan työasioissa, kiroiltua hajonnutta muistikorttia ja viettäessä viimeistä kuukautta kotona ennen Lontooseen lähtöä. Fiilistelin Poets of the Fallin uusinta levyä ja pohdin blogikiusaamista. En ollut lähellekään valmis lähtemään takaisin Lontooseen, mutta niin se vain syksy taas tuli ja koulu alkoi. Saimme tietää, että asuntomme kallistuu hullun määrän ja jouduimme aloittamaan muuttoprojektia.

Lokakuussa ei kuvilla juhlittu blogissa kaikesta päätellen. Tein dissesuunnitelmaa, kävin ystävän kanssa Roomassa, pakkasin asuntoamme ja valmistauduin muuttamiseen. Aloitin ostoslakon, tai ainakin kuluttamistapojen tarkastelun, jos ei muuta. Loppukuukausi meni stressissä, kun tiesimme, että asuntomme ei olekaan valmis ajoissa, ja jouduimme kodittomaksi viikon ajaksi. Välissä kävin Suomessa näkemässä kavereita ja pyörähtämässä Elle-gaalassa, muuten viihdyin aika tiukasti Lontoossa.

Marraskuu alkoi matkaillen, suuntasimme nimittäin nauttimaan auringosta Gambiaan. Gambian jälkeen pääsimme vihdoin meidän asuntoon ja todella kivuliaan muuton jälkeen kuun loppuun mennessä olimme asettuneet jo uuteen kotiimme. Marraskuu meni koulutöitä ja muuttoa puuhaillessa ja loppukuussa painelimme poikaystävän kanssa Gibraltarille muutamaksi päiväksi nauttimaan vähän mukavammista keleistä ja Sunborn Hotellin vieraanvaraisuudesta. Ostin vuoden lopuksi itselleni Chanelin Le Boyn ensimmäisenä ostoslakko-jokerina.

Joulukuu alkoi Gibraltarilla, jatkui itsenäisyyspäivän viettona Suomessa, viimeistelin kouluhommat kuun puolessävälissä ja sen jälkeen vieraita onkin riittänyt Lontoossa. Ensin ystäväni vietti viisi päivää Lontoossa, sitten sainkin nauttia ihanasta kahdesta viikosta poikaystävän kanssa Lontoossa. Vietimme ihanan lämmintä jouluaattoa ystävien seurassa ja kuun lopuksi palasin pariksi viikoksi Suomeen uuttavuotta viettämään.

Vuosi on siis sisältänyt vaikka ja mitä. Tuli matkustettua Kapkaupungissa, Turkissa parikin kertaa, Dubaissa, Wienissä, Tukholmassa, Göteborgissa, Kööpenhaminassa, Gambiassa, Gibraltarilla, Roomassa ja Pariisissa (unohtuikohan nyt joku?) Tuli tehtyä ihan mielettömiä hankintoja (niistä oma postaus tulossa pian) ja tavattua mahtavia ihmisiä. Tapasin ihanan miehen, jota voin kutsua nykyään poikaystäväksi, uusi pikkupentu muutti perheeseemme ja ystävystyin mahtavien ihmisten kanssa. Näin mahtavia keikkoja, koin upeita seikkailuja ja sain nauraa kyyneleet silmissä useita kertoja tämän vuoden aikana.

Kaiken kaikkiaan, ei se 2014 nyt sen pöllömpi ollut. ♥

Kommentit

pirre (Ei varmistettu)

Brysseli tais unohtua? :)

Anna (Ei varmistettu)

Oho, hups :D

MIRA (Ei varmistettu)

Moikka! Hyvää uutta vuotta Anna!

Olen muuttamassa lontooseen ja mietin että mistä sieltä saa dr.denimeitä??
Ehkä pieni murhe mutta mietin nyt kuitenkin :D

Anna (Ei varmistettu)

En osaa yhtään sanoa :/ Varmaan Selfridgesin farkkuosastolta kannattaa aloittaa :)

Nina (Ei varmistettu)

Voiiii että mä niin rakastan sun tyyliä..tahtosin kaikki sun vaatteet :D täälä blogissa jos postaat sun asukuvia ni heti tekee mieli lähtee kauppaan ostaan samanlaiset...tosin hieman soveltamalla ja halvemmalla budjetilla :D Sulla om just semmonen ihanan naisellinen ja klassinen tyyli mikä on semmonen minkä haluisin itelleniki. Onneks nyt on alennusmyynnit ni voi käydä hakemassa jotain kivoja uusia vaatteita taas pitkästä aikaa :) Oikein hyvää uutta vuotta Anna! Toivottavasti vuotesi on ihania asioita täynnä <3 :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia kovasti :) ja samoin sinne! :)

Venla (Ei varmistettu)

Moikka Anna,
Olisiko sun mahdollista tehdä postausta Lontossta turistin silmin.
Olen itse tulossa kesällä Lontooseen ( 5 yötä ) ja ensimmäistä kertaa joten jos hyviä vinkkejä antaa turistien turistille.
Lähinnä olisi kiva tietää missä shoppailla, yökerhot / pubit mitkä käymisen arvoisia ja mitä kannattaa tehdä?
Myös jos jotain hyviä ruokapaikkoja on vinkata.

Jos olet jo aiheesta postauksen tehnyt niin löytyykö mistä :)?

Anna (Ei varmistettu)

Mä oon tehnyt jotain Lontoo-postauksia, niin käy tsekkaa My London -tunnisteen alta :)

Anna (Ei varmistettu)

Oh, seeing all the pics make me a bit nostalgic :) I remember all the posts! Such an amazing year, I'm glad I was somehow part of it. I'm reading your blog for almost 2 years now. And I'm still in love! :)
I wish you all the best for 2015! May your dreams and wishes come true, may your great journeys continue and stay as lovely as you are. I'm still hoping for my dream to meet you one day, maybe I'll be lucky this year. All the best for you Anna! <3

Anna (Ei varmistettu)

Thank you very much and same to you :) God time has really gone fast :D

Taija (Ei varmistettu) http://fitterforlife.wordpress.com

Huhhuh, sun elämässä kyllä tapahtuu vuodessa enemmän kuin monella kymmenessä :D. Vaikka en vuonna 2014 ihan hirmu aktiivilukija ollutkaan, jotenkin minullekin välittyi, että vaikeuksia oli, mutta mistäpä sinä et olisi aikaisemminkaan selvinnyt ja hyvä esimerkki kaikille muillekin siitä, että vaikka välillä olisi vähän hankalaa, kovalla työllä kyllä pääsee eteen päin!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no kieltämättä paljon on tapahtunut :) Niinhän se menee, pitää vaan muistaa tehdä parhaansa :)

Vivian (Ei varmistettu) http://Moonshapedlittlebox.blogspot.com

Ihana vuosikooste, nämä siun kuvat on aina niin hyviä! :) Tapahtumaa on ollut aika hyvin, mutta mukavalta pääosin vaikuttaa edellinen vuosi. ^^

Anna (Ei varmistettu)

Olihan se sitä onneksi :)

aura (Ei varmistettu)

Aprillipila kerkesi jo unohtua ja pysähdyinkin ton sormuksen kohadalle, että onko mulla voinut mennä jotain näin pahasti ohi, mutta onneksi mainitsitkin tekstissä siitä :DD

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, ei sentään :D

Minna (Ei varmistettu)

Moi Anna!
Mulla olisi muutama lentämiseen liittyvää kysymustä. Mitä lentoyhtiöitä suosit ja oletko koskaan pelännyt lentämistä (miksi/miksi et)? Jos sulla on kokemuksia British Airwaysta, mitä mieltä olet siitä? :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä tykkään Finnairista Euroopan sisällä. Malaysian Airlines, Singapore Airlines ja Emirates on mun suosikkeja pitkällä matkalla :) British Airways on musta ihan OK, ei mikään huippu, mut ihan kiva peruslentoyhtiö :)

Essi (Ei varmistettu)

Ihana postaus! :) En kestä miten söpö pikku-Jedi on <3 Mistä olet muuten hankkinut nuo Kenzon tiikeripaidat, aivan ihania!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) T-paita on Beamista ja kollarin tilasin netistä, muistaakseni Net-a-porterista tai muusta sen henkisestä :)

Elli (Ei varmistettu)

Moi! Oot varmaan tehnyt tuolla dolce gusto-kahvikoneella nuo huhtikuun sekä toukukuun kuvissa olevat kahvit jotka on tarjottimella niin onko nuo mitä makua:-)? Näyttävät niin hyville ja just sain itsellenikin hankittua kyseisen laitteen! Tai mitkä on sun lempparimakuja noissa?

Ja ainiin, ihana postaus ja upeita kuvia:-)!

Anna (Ei varmistettu)

Se ei ole dolce gusto, se on Nespresso.

elina (Ei varmistettu)

Bryssel? :D Voisitko tehdä postausta tämän vuoden matkasuunnitelmista/-haaveista? :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, se jäi :D Täytyykin tehdä moinen :)

Auringonkukka

Sun vuosi näytti olleen kovin mukava ja tapahtumia ja reissuja riitti. Joskus mietin, että olis kiva itsekin kirjoittaa blogia niin muistais aina mitä on tehnyt ja missä on ollut. Milloin kirjoittelet ostolakosta? Tää on mulle niin henkilökohtainen juttu, että kiinnostaa ihan hirveesti :) Onko tullu ostettua paljon "salaa"? Noi sun Niken uudet kengät (pinkit) on niin siistit ja voisin ne itselleni tilata omasta lakosta huolimatta, mutta en mistään ole löytänyt. Oon menossa Berliiniin ja sieltä varmasti ne saan, toivotaan. Mukavaa alkanutta vuotta 2015, olkoon sekin hyvä vuosi! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kirjoittelen tässä lähiaikoina siitä lähiaikoina :) Ensin haluan tehdä nää vuoden kattavat postaukset loppuun :) Ei oo kyllä tullut shoppailtua salaa, ei siinä olisi mitään järkeä :/

Tia (Ei varmistettu) http://deleted

Ihania kokemuksia olet saanut vuodelta 2014. Menee hurjaa vauhtia nämä vuodet, ihan pelottaa välillä. Olen nyt lukenut tätä sun blogia about 2 vuotta ja nyt vasta tän vuoden aikana olen ajatellut omaa kuluttamistani ja ajatuksiani siitä että voisin alkaa panostamaan enemmän laatuun kuin määrään. Muistan niin selvästi kun taisin ensimmäisen kommentin laittaa että oletko rikas kun sulla on niin paljon kalliita asusteita ja vaatteita. Ja nyt jälkikäteen ihmettelen todella paljon tota mun kysymystä :D olen nyt yrittänyt olla ostamatta sitä halvinta laukkua joka menee rikki parissa kuukaudessa ja aikonut panostaa hieman kalliimpaan laukkuun joka kestää vähän kauemmin ja yleensä en ole korkokenkäihminen mutta jos aion seuraavat korkokengät hankkia niin ne on ehdottomasti loubotinit! :) en oikeestaan tarvitse muita tällä hetkellä.

Anna (Ei varmistettu)

Äläpä, ihan hirveen nopeesti kuluu aika :)

Kommentoi