2014 - Outfits

Mungolife

Kollaasisekoilujen ja numeroiden uudelleenopettelun jälkeen olisi nyt se aika vuodesta, että valitaan viime vuoden paras asu ennen kuin siirrytään 2015 asuihin ja yhdistelmiin. Tällä kertaa helpotin elämää itselleni ja tein perään äänestyksen, ettei tarvitse mitään tukkimiehen kirjanpitoa pitää (on kerran tai kaks meinannut siihen mennä järki :D) Tässä siis kaikki 111 asua vuodelta 2014 :)

[gravityform id="1" name="2015-01-kysely" title="false" description="false" ajax="true"]

Äänestäkääs siis omia suosikkejanne ja koittakaas arvata mun suosikki :) Omaa suosikkia saa äänestää useampaa, eli kun vaan äänestätte aina uudelleen, älkää laittako samaan vastaukseen useita numeroita. Jos siis kaksi tai enemmän jakaa teillä ykkössijan, niin voitte äänestää useamman kerran :)

The first question is which one is your favourite and the second is which one you think is mine :)

Yleisesti kommentteja asuista saa mielellään jättää, ja jos haluaa valintoja jotenkin perustella, niin hirveen kivaa olisi. Kunhan muistatte äänestää tuolla kaavakkeella, se on nimittäin sitten se, mistä näen mikä oli lukijoille mieluisin asu :)

Kommentit

Emma (Ei varmistettu)

Oon satakuuskyt kertaa vähintään tänkin vuoden aikana paasannu sulle, kuinka kivoja asuja sulla on mut kun ei semmosia voi käyttää ite kun lian prameita. ÖÖ mitähän blogia oon lukenu? Joo onhan tuolla niitä tyllihameöveriasujakin mut iha ehoton enemmistö on ihan normaaleja asuja mitkä voisin kuvitella (ja haluaisin vaikka heti) omaan kaappiin ja käyttöön. Pitää vissiin jatkossa avata silmät vähä paremmin ja kattoo noita kuviakin, koska noissa kuvissa on niin monta asua mun mieleen!

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, no musta on välillä kiva prinssessailla, mutta perustyyli on loppujen lopuksi aika simppeli :)

sini (Ei varmistettu)

Jassoo, keräsin lempparit ylös ja tuloksena kakskymmentä eri asua. Jospa en kuitenkaan kahtakymmentä kertaa äänestä :-D. Joka tapauksessa, tosi ihania asuja sulla kyllä ollut tänä(kin) vuonna, vaikka tyylisi on muuttunut jotenkin tosi paljon tänä vuonna. Mielenkiintosta nähdä millaiseksi se muuntautuu tänä vuonna!

Anna (Ei varmistettu)

Hups :D Joo, katsotaan mihin suuntaan tuo tyyli tuosta menee :)

Linda (Ei varmistettu)

Moi Anna! Toivottavasti sulla olis hetki aikaa vastata mun kysymykseeni :) Oon tulossa Englantiin vaihtoon koko kevääksi ja mun pitäis saada tietysti paikallinen puhelinliittymä niin mietin oisko sulla jotakin hyvää vinkkiä antaa? Mulla on älypuhelin, niin pitäs olla edullinen liittymä, hyvin toimiva nettiyhteys ja sitten joku puhetekstaripaketti. Mulla on Suomi -liittymä maksanut nyt noin. 20-30 euroa niin sellasta kaipaisin siellä :) Jos osaat sanoa hyvän operaattorin nimen tai ainakin mistä kannattaisi vertailla noita niin olisin todella otettu! GffGaff (?) olis edullisin, mutta luin netistä et se ei kai oo parhain mahdollinen, vaikka olenkin vain puoli vuotta siellä. Plussaa tietysti siitä, jos sen liittymän saa hommattua jo netistä :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä en valitettavasti osaa sanoa, mulla on ollut koko ajan o2, ja oon tykännyt, mutta kaverit on esim. kehunu EE:tä. En osaa sanoa siis sen tarkemmin, kuin että itse tykkään o2:sta :)

Maija (Ei varmistettu)

Olin kans n. puol vuotta Englannissa, käytössä oli koko ajan Lebara liittymä. Ton kautta netti ei oikeen sujunut, kun käytän paljon ja musta järkevin paketti oli 3GB 12 punnalla 30:n päivän jaksoissa, kallis. Puhelut ja tekstarit ihan jees 'pay as you go' hinnoilla, en suosittelis kuitenkaan. Kaverilla oli EE, oli hyvin tyytyväinen siihen, en tiedä tarkemmin. En osaa sanoa muista kaupungeista kuin Lontoosta, mutta siellä ainakin on free wi-fi tosi useissa paikoissa kun jaksaa vaan huomata, tulee halvemmaksi. Kivaa vaihtoa!

sara (Ei varmistettu)

Mä oon melkeeeeen satavarma, että sun suosikki on toi 32 :) Omani oli 30. Tykkään hirveesti kokomustista asuista pienillä värikkäillä (tai tässä tapauksessa valkosilla) yksityiskohdilla. Mietinki hetken 30 ja 68 välillä, että kumman valitsen :D Ja 11 myös ihana.

Anna (Ei varmistettu)

Hmmm, no se selviää pian ;)

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

Onko sinulla asun 37. kanssa minkäänlaisia rintaliivejä, jos saa kysyä? koska itsellä ongelma avonaisten paitojen/mekkojen kanssa etteivät näytä hyvältä ilman tukea ja en ole ainakaan löytänyt mistään sellaisia jotka ei näkyisi.:-)

Anna (Ei varmistettu)

On joo, sellaiset hieman lowcutimman malliset :)

emppu (Ei varmistettu) http://empunkuvat.blogspot.fi

Pakko Anna sanoo, että WAU. Oot upee :)!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Annie (Ei varmistettu)

Mielettömän kivoja asuja sulla ja kuvat ovat esteettisiä! Osaat ihanasti yhdistellä naisellisempiä ja vähän rennompia vaatteita, asuistasi saan vinkkejä miten voin omaan vähän rennompaan tyyliin yhdistellä naisellisempia elementtejä.. Eli kiitos ja hyvää alkanutta uutta vuotta! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja samoin sinne!!

Iina (Ei varmistettu)

Oli kyllä tosi vaikee valita ku oli niin monta upeeta asua! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Laura (Ei varmistettu)

Liian upeita asuja, voisin pukea vaikka kaikki!! Mahdotonta valita vain yhtä, kaikki ovat niin erilaisia. Olet upea!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

annatiinamaria (Ei varmistettu) http://annatiinamaria.blogspot.fi

23 on vaan niin upea asukokonaisuus! Tykästyin siihen heti silloin kun näin ekan kerran <3 muutkin asut ovat kyllä todella hienoja, mutta vielä puolen vuoden jälkeen tuo asu on ehdoton lemppari!

Anna (Ei varmistettu)

Se on kyllä yksi kivoimpia 2014 asuja, pakko myöntää :) Kiitoksia :)

Emilia (Ei varmistettu)

Oikeasti, ihan mielettömiä asuja! Sulla todellakin on tyylisilmää, sen huomaa varsinki nyt kun kaikki on esitelty tässä samassa. Kaikista en tykkää niin kovasti, sulla onki kyllä niin monipuolinen tyyli vaatteita kohtaan toisin kuin itellä. :D Hienoa kun kokeilet kaikkea eriä! Tulipa kehumistulva, mutta oon oikeesti tätä mieltä. :D

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :)

iida (Ei varmistettu)

itkettää ihan kuinka upea joku voi olla :) olet kyllä täydellinen !

Anna (Ei varmistettu)

Höpöhöpö :D Kiitoksia ihana <3

Hanna-K (Ei varmistettu)

Äänestin kahta asua: 62 ja 30. Nro 62:ssa mekko on vain aivan upean tyttömäinen ja pidän myös siitä, että asuun on yhdistetty nahkatakki. Nro 30:tä äänestin siksi, että se on minun tyyliseni asu ja voisin vetäistä saman asun päälleni juuri tuollaisenaan :)

Anna (Ei varmistettu)

Ne on kyllä molemmat kivoja asuja :) Kiitoksia :)

Meemi (Ei varmistettu)

Vau!! Toinen toistaan upeampia asuja, tästä saa inspiraatiota pitkäksi aikaa :))

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Maija (Ei varmistettu)

Pidän ihan valtavasti kuvistasi, ne ovat aina niin sekä teknisesti että esteettisesti hienoja. Oon nähnyt muutaman bloggaajan tekevän kollaaseja asukuvistaan, ja usein pistää silmään samanlaiset poseeraukset. Sun poseeraukset ovat niin rennon eleettömiä, hyvin luontevalta näytät ainakin omaan silmääni. Jee! Ei mulla muuta, omia suosikkejani olivat 8, 25, 30, 38, 63, 82, 91, 100, 102 ja 109. Hups!

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia kovasti :) Ja haha, noitahan riittää :)

j (Ei varmistettu)

Tykkäsin: 12, 25, 42, 46 ja 64!
valkkasin lemppariks lopulta 64 koska pidän kuvasta, kaunis ja rento, näyttää mukavalta asulta. 42 koska KENGÄT ahh <3 :)

Anna (Ei varmistettu)

No niitähän oli siinä muutama :)

Christina (Ei varmistettu)

Apua, en osaa ollenkaan päättää, niin monta upeaa asukokonaisuutta kyllä! =) Mutta tuli mieleen sellainen, että olisi jännä jos tekisit postauksen vuoden 2014 omasta mielestäsi ei niin onnistuneesta asukokonaisuudesta ja ehkä kertoisit samalla mitä nyt jälkikäteen muuttaisit siinä? Itse en osaa löytää kyllä mitään moitittavaa näissä asuissasi, sinulla vain on todella upea tyyli! =)

Anna (Ei varmistettu)

Hmmm, täytyy pohtia tuollaista :)

Minski (Ei varmistettu)

Tästä oli niin vaikea valita lempparia! Suurimman osan pukisin päälle heti! Mä veikkan sun suosikiksi tuota nro. 23 koska muistan, että rakastat tuota hametta :D Mietin myös, että rakastat myös chanelin laukkuasi joten hyvin mahdollista, että se on joku chanel-laukku asu ;D asu 40 on myös ihana prinsessa<3 yksi mun lemppareista sekin :) Myös 105 on yks lemppareista! joo..lähes kaikki oli kuolavanan arvoisia :D!!! Yksi asu josta en kyllä sitten yhtään tykännyt oli tuo nro 28. Saappaat on täys 10 mutta muuten asu jotenki haamumainen :D? En ehkä jokapäivä laittais myöskään tuota merimiesasua ;) (vappuasu).

Mutta kaikenkaikkiaan rakastan tätä blogia! Niin upeita asuja että singahdat suoraan ykköseksi mun tyyli-ikoneista (suomesta :D)! <3

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia ihana!! <3

Kristina (Ei varmistettu)

Ihan mahdotonta valita, sulla on ollu ihan tosi kivoja yhdistelmiä viime vuonna, voisin äänestää varmaan 90 kertaa, koska en pysty päättämään mikä on ollu kaikkein kivoin:D yleensä näissä aina pomppaa joku/jotkut pari suosikeiksi, mutta nyt oli liian monta hyvää!

Anna (Ei varmistettu)

Tosi kiva kuulla, kiitoksia :)

Taru (Ei varmistettu)

Asut 70 ja 88 on aivan ihanat. Toi kuvan 70 mekko on vaan niin kaunis! Valitettavasti sitä ei saa enää mistään

Anna (Ei varmistettu)

Niin, se meni kovin nopeesti :/ Kiitoksia :)

Niina (Ei varmistettu)

Tulipa äänestämisestä vaikeaa kun selasi asukuvia alaspäin! Aivan mielettömän nättejä, fiksuja ja omaperäisiä asuvalintoja. Sain näistä kuvista valtavasti inspiraatiota omaan pukeutumiseen ja vinkkejä eri materiaalien ja värien yhdistelemiseen :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia, aivan mahtava kuulla :)

Pirpana (Ei varmistettu)

Nro 3 oli fresh.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos :)

Niina (Ei varmistettu)

Olipa vaikeaa, niin monta suosikkia! Siksi äänestin kaksi kertaa, juhlavamman ja arkisemman asun ;)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Mari (Ei varmistettu)

Ei vitsi oot kyllä aikamoinen, kaikilla muilla vuoden asuja on ollu ehkä 20! :D mitä sä oot tykänny tosta mustasta louis vuittonin huivista? Onko ollu samaa probleemaa kun muilla vai pysyny kunnossa? :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no mutta kiitoksia :) Ja oon tykänny tosi paljon, ei oo ollut mitään ongelmia, kuten ei muidenkaan LV:n huivien kanssa :)

Sofia (Ei varmistettu)

Tästä taisi puuttua se Roomassa vilahtanut punainen mekko? Se jäi mieleeni aivan erityisesti, joten sille yksi ääni! :)

Pages

Kommentoi