2015 - asut

Mungolife


Vuosi on vaihtunut mukavasti ystäväpariskunnan ja Jutin seurassa, ja nyt röhnötetäänkin sohvalla miehen kanssa kasa irttareita sylissä ja leffa valmiina pyörimään :) Uuden vuoden vietto oli rauhallisuudessaan ihana, eikä Benji välittänyt ilotulituksen paukkeesta pätkääkään :)

Napsin kuvia uuden vuoden herkuistamme ja Benjistä eilen, mutta ajattelin viettää vuoden ensimmäisen illan miehen kainalossa Liam Neeson -leffaa tuijotellen, joten palataan eiliseen huomenna blogin puolella. Vuoden ensimmäisen päivän kunniaksi voisinkin julkaista kaikki vuoden 2015 asut, joita tällä kertaa kertyi 67 kappaletta (muutama saattoi jäädä uupumaan, sillä en ole tänään tarkimmillani). Selkeästi elämässä ollut paljon suuria tapahtumia, joten aikaa on ollut rajallisesti, kun viime vuonna näitä oli kuitenkin yli 100 asua. Myös asut oli musta kivempia viime vuonna, jotenkin tämä vuosi ei todellakaan ollut pukeutumiseni kulta-aikaa. Oman top5 valkkasin jo, ja kerron ne teille kyllä, mutta ensin haluaisin teidän mielipiteen.

Kesä taisi olla tänä vuonna pukeutumiseni kivointa aikaa, ja loppuvuotta kohti asut jotenkin muuttuivat tylsemmäksi ja pukeutumiseen ei ollut hirveesti intoa jostain syystä. Nyt tulikin jotenkin inspiroitua omista asuista ja odotan innolla, että pääsen esittelemään teille Dubai-asuja ja kuvailemaan uusia asukuvia blogiin :) Jos vaikka vuoden 2016 asukuvatavoitteeksi otetaan 80-90 asua, niin näitä tulisi hieman useammin!!

Mikä on teidän suosikki-asu tältä vuodelta? 

Mikä on vähiten suosikkinne? 

Miksi? :)

Kommentit

Siis, voi kaikki sinun asusi ovat suosikkejani, en löydä yhtäkään ei suosikkia. Omistani en voisi sanoa samaa, samoja saapikkaita ja laukkuja pyöritän eri asujeni kanssa, oikein hyvää alkanutta uutta vuotta!

Anna (Ei varmistettu)

2 ja 45 on niiin täydellisiä. Melkeen itken, niin kivoja asuja!

idahhh (Ei varmistettu) http://idahhh.blogspot.fi

Suosikkejani ovat ehdottomasti: 14,17,27,49 ja 61. Asut yksinkertaisen kauniita ja onnistuneita ja lähellä omaa pukeutumistyyliäni, josta pidän. Vähemmän suosikkejani olivat asut: 5,62 ja 63. Vitos asussa en tykkää takin pituudesta ja sen yhdistämisestä tennareihin. Asussa 62 tuntuu olevan ihan liikaa kaikkea ja asussa 63 vierastan punaista paitaa. Mielenkiintoista tietää sinun omat suosikkisi! :) Ihanaa alkavaa vuotta sinulle Anna!

Papu (Ei varmistettu)

20 & 21, ah ja wau! <3 myös 65 on ihana!

mea (Ei varmistettu)

Huuhhuh - en muistanut edes kuinka kuuuma olit vaaleammalla tukalla! Ihan piti tuijottaa hetki noita ensimmäisiä kuvia :D Tottakai olet edelleen kaunis, klassinen tummallakin tukalla. :) Oletko miettinyt kesäksi vaalempaa sävyä tukkaan vai oletko viihtynyt tuossa tummassa?
Lemppariasut farkkupaita-asu, vaikka niin perus mutta silti kolahti kovaa eli 39 ja sitten ehdottomasti 41! Ja myös nuo festari-asut ja ja... Liikaa! :D

Saara (Ei varmistettu)

Lemppareita on 15, 20, 40, 41, 56 ja 64. Enemmänkin oli hienoja asuja, mutta nii oli ne hienoimmat :)
Vähemmän lemppareita olivat 6 ja 62. En myöskään pitänyt asuista joissa on erisävyisiä ruskeita asusteita. Esim siis kengät ja laukku. Mutta mielipideasia :)

Suspa83

23

nimbus (Ei varmistettu)

10, 14, 22, 26 ja 34 - täydellisiä! Voisin pukeutua noista mihin vaan heti! :)

Monaveronika (Ei varmistettu)

Oi niitä on niin monta! Asuissa 10 ja 21 ihastuttaa hempeät väriyhdistelmät, asuissa 26 ja 56 on yhdistelty ihanasti klassisia vaatekappaleita trendivaatteisiin, asuissa 41 ja 48 nuo yläosat riittävät tekemään mielenkiintoisen ja ihanan, eikä muuta juuri tarvita.

Sun tyyli on kyllä ehkä inspiroivin kaikista, asuissa on vaatteita joita voi ihan oikeassakin elämässä käyttää (:D) ja yhdistellä eri tavoin. Myös se on mukavaa, ettet ole liian tarkkaan rajoittunut mihinkään tiettyyn tyyliin, vaan asuistasi löytyy elementtejä aina rock-tyylistä siihen ajattomaan ja klassiseen tyyliin. Vierastan semmoisia editorial-henkisiä ultramoderneja asuja, joita löytyy nykyisin monista muotiblogeista, sillä kaipaan inspiraatiota jokapäiväiseen pukeutumiseen esim. töihin, jonne ei missään polvisukat, tennarit, ja läpinäkyvä kauluspaita -asuissa voi mennä.

s (Ei varmistettu)

Suosikkini on 45, värit,mallit ja kaikki sopii tosi hienosti yhteen. Myös näiden aikojen hiusväri kävi mielestäni parhaiten sinulle, vaikka ei muissakaan ole valittamista. :)

viltsun äippä (Ei varmistettu)

8! Upea! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Lemppareita löytyi aika monta, nimittäin numerot 2, 21, 26, 36(!!!), 37, 41 ja 46. Syynä yksinkertaisesti se, että nuo saivat meikälaisen huokailemaan ja toivomaan samoja vaatekappaleita myös omaan vaatekaappiini :) Vähiten tykkäsin asusta numero 6 sen värimaailman takia, joka ei ole niin omaan mieleeni.

P.S. Hyvää uutta vuotta!

Noora (Ei varmistettu)

20 ja 38 on lempparit :) Terkut sun miehellä, hänellä on meinaan maailman kaunein nainen, huh miten upea oot!

JonnaKristin (Ei varmistettu)

Mun mielestä lemppareimmat on 17,20, 40, 43 ja 48. Vois itekin pyrkiä näihin joku päivä! :)

IraCassandra (Ei varmistettu)

Ensinnäkin, hyvää uutta vuotta! Sitten asiaan: asuista kutonen on ehdoton lemppari! Asun värimaailma on kaunis, ja tuo viittajuttu (mikä liekään oikea nimitys) on ihana <3 Onneksi juuri kotiutin aleista itsellenikin sellaisen, tosin tummassa värissä :) Muita lemppareita on 14, 40, 61 ja 65! Vähiten lemppari on asu numero 29, saappaat ja shortsit eivät omaan silmään oikein sovi yhteen :)

Pauliina- (Ei varmistettu)

Mun lempparit on 20,12 ja 45 :) Vähiten tykkäsin asusta 65.

Linda (Ei varmistettu)

Suosikkiasujani ovat numerot 40 ja 64, varmaankin sen takia, että niissä on yhdistelty neutraaleja värejä joita itse suosin omassa pukeutumisessani :D Juhlavammista asuista suosikkini oli numero 20, vaikka noi Valentinon niittisandaalit eivät muhun niin iskekään. Vähiten tykkäsin asuista 6, 62 ja 65, niissä oli mun makuun vähän liikaa kaikkea. En myöskään välitä asujen 18 ja 19 leoparditakista :D

Saara (Ei varmistettu)

41, 46 ja 54: voisin käyttää vuoden jokainen päivä. Ok, ehkä vähän muitakin, mutta nuo on täy-del-li-set.

Vilma (Ei varmistettu)

Lemppari on 21, noi värit!!

Krista (Ei varmistettu)

Paras: 40, ihana
Huonoin: 62, kamala

Tinde (Ei varmistettu)

Ehdoton suosikki on numero 2. Ihana, naisellinen ja tyylikäs. Kuva myös itsessään erittäin viehättävä meikkiä ja tukkaa myöten.

Inhokki on tuo 36 kermavaahto kuorrutteinen kuppikakku-look. Myöskään 65 koko-Adidas (?)-look ei ehkä ole mun juttu.

Helene (Ei varmistettu)

2, 21 ja 26 ovat suosikkeja. Olet kyllä super tyylikäs nainen, ei voi muuta sanoa! Vähiten iskee 62 ja 49. Tämä blogi on parantunut viime vuoden aikana huiman paljon! Olen ollut lukija jo monen, monen vuoden ajan, suunnanmuutoksen huomaa selvästi. Ihana tekstien kautta nähdä, miten elämäsi vaikuttaa tasapainottuneen ja olet selvästi onnellinen. Kiitos kun jaksat kirjoittaa tätä, inspiroit tosi paljon!

Henna (Ei varmistettu)

Tykkään hirveästi asuista 2 ja 10! Asu 2 on väreiltään omaa silmääni miellyttävä ja se on yksinkertainen, mutta samalla kuitenkin mielenkiintoinen :-) Asu 10 on vain yksinkertaisen kaunis - hempeät värit, ruskettunut iho ja korutatuoinnit, vau. Vähiten inspiraatiota antaa, ja oman makuni kanssa kohtaa, asu 6 - paljon kaikkea samassa. Sinua kyllä asu pukee upeasti.

H (Ei varmistettu)

Suosikkeja on 23, 32, 36 takin kanssa ja 62. Ei mitään erityistä syytä, näyttävät kivalta omaan silmään :) vähiten lemppareita ei oikeastaan ole, koska lähes kaikki sun vaatteet on kuitenkin tosi kivoja ja jokaisesta asusta löytyy jotain hyvää :) oikein hyvää ja onnellista vuotta koko teidän pesueelle!

Ansku (Ei varmistettu)

Lemppari 40, yksinkertaisen tyylikäs :) jos inhokki pakko valita niin 67, liikaa ruskean sävyjä omaan makuun.

Anu (Ei varmistettu)

Ehdoton suosikkini on nro 23. No koska toi hame!! Mua kaduttaa ihan älyttömästi, etten ostanut sitä itselleni, vaikka olisi ollut mahdollisuus. Jotenkin vaan ajattelin, etten uskaltaisi käyttää sitä missään. Pöh ja pah! Vähiten tykkään asusta nro 34. Se nahkaliivijuttu ei oikein kolahtanut. Fiilikseen vaikuttaa varmasti myös se, että oot vähän myrtsin näköinen kuvassa :)

Wilma (Ei varmistettu)

6!!! <3 no other words needed.

mallu (Ei varmistettu)

2 koska se on niin tyylikäs!

Noora (Ei varmistettu)

2, 7, 45 ja 66 lempparit. Vähiten tykkään 65.

Heidi (Ei varmistettu)

Nro 17 on mun ehdoton favorit, toi paljettijakku niin ihana (jos harkitset myyntiä olen valmis kotiuttamaan sen ;) . myös asua numero 20 oon käyny ihailemassa useasti, paljettihame ja toi paita sopii niin hyvin yhteen ja aivan ihanat kengät tietty :). Asu 36 on myös aiheuttanut sydämmentykytyksiä, tyllihame ja nahkatakki, niin ihana ja niin rock asu. Nämä 3 ovat ehdoton top 3. Muut lempparini ovat 11, 14, 23 ja 54. Oikeastaan olisin voinut valita kaikki, niin kivoja sun asut on :).

mmm (Ei varmistettu)

49 ja 53! täyttä rakkautta pienillä boho-viboilla ah!! ollapa sun sääret niin laittaisin itsekin päälle! omilla paksuilla töpökoivilla ei tuollaisia ihanuusasuja esitellä... :( musta tuntuu että oot tullu pukeutumisen suhteen varmemmaksi? tai en tiedä mutta menneen vuoden kuvissa on semmosta varmuutta ja hehkua mitä ei ehkä aiemmin oo näkyny niin paljon? tai sitten se on rakkaudesta johtuvaa, mene ja tiedä :P mutta ihania asuja ja hyvää uutta vuotta! jännityksellä odotan mitä sun pukeutumisen saralla tapahtuu 2016 :)

Sara (Ei varmistettu)

52!

MillaS (Ei varmistettu)

Kaikki sun asut ovat tosi kauniita! Muistan erityisesti tuon asun 20 hyvin, sillä sain siitä inspiraatiota kesän juhliin :)

Hmclehto (Ei varmistettu)

Hyvää uutta vuotta beautiful !! Suosikki ehdottomasti 20 ! Ehkä se on tuo kuvakin niin ihana valo ja tausta. Nuo kengät Sparkly skirt ja rusketus what's there not to like. Vähiten ehkä iskee Adidas puku 65 vaikka ei siinä mitään vikaa ole sinänsä, mutta tavallinen ja jos pakko valita. Paljon ihania laadukkaita kuvia, odotellaan taas kovasti uusia postauksia....

Hovikirjeenvaihtaja (Ei varmistettu) http://hovikirjeenvaihtaja.wordpress.com

Ei ehkä ykkössuosikkini, mutta nro 23 kiinnitti heti huomion. Hetken mietin, mistä ihmeestä hame on niin tuttu, kunnes tajusin, että tämähän on se hame, jonka pohjalta kruununprinsessa Victorian mekko veljensä häihin viime kesänä oli suunniteltu. Kaunis hameenakin näköjään, kuosi on upea ja samoin materiaalin keveys!

http://www.celebitchy.com/wp-content/uploads/2015/06/wenn22587845.jpg

16, 38 ja 52! Oot ollut mulle tyyli-idoli pikkutytöstä asti ja oot sitä edelleen. Ihailin aikuista elämänmenoasi ja kävin Valtterin kirpparilla ostamassa räsäisetkin vaatteesi, vaikka ne olivatkin ihan väärää kokoa. Enää en kadehdi ja kopioi sun stailia vaan inspiroidun asuvalinnoistasi saaden niistä idiksiä ja särmää omaan tyyliini. Yhtäkkiä olenkin itse samassa "aikuisen" iässä kuin sinä silloin aikanaan. Ihanaa, että olen saanut kulkea sun matkassa mukana :) Onnentäyteistä vuotta sulle Anna!

Andrea (Ei varmistettu)

#20!!

Mii (Ei varmistettu)

14, 17 ja 34 ovat suosikkeja, koska ovat lähellä omaa rennompaa tyyliä. Ja lisätään vielä 45, koska tykkään älyttömästi asun väreistä. :) Nro 62 taas on vähiten suosikki, vaikka sävyt on neutraalit, mutta jotenkin tulee vähän rauhaton fiilis. Tai sitten se on vaan tuo karvaliivi, erityisesti valkoisessa värissä, josta en oikein välitä.

Sanna (Ei varmistettu)

Suosikit oli ehdottomasti 15,17 ja 23.Kaikki erityisen raikkaan näköisiä kokonaisuuksia ja olivat myös jääneet mieleen vuoden varrelta.Pointsit keltaisesta takista,se on vaan niin ihana.29 jäi näistä vähiten suosikiksi,shortsit ja saappaat ei vaan iske.

Feline (Ei varmistettu)

2. Aivan täydellisen kaunis !! Oon monesti palannu instagramista ihailemaan kyseistä asua. Oot niin upea! :) ja itselleni kolahtaa tämän vuoden asut muutenkin! Ei yhtään tylsiä. Vaan aikuismaisia ja simppelin kauniita (:

Krista (Ei varmistettu)

Ihan lemppareiks hypähti 28 ja 60. 28 kaikessa simppelyydessään on jotenkin tosi söpö, vähän hippiä ja hituinen rokkia. Ja 60 on vaan niin ihana.. naisellinen ja suloinen. Inhokkia en tuolta löydä, pukeudut aina niin kauniisti ja tyylikkäästi. :)

anna milano (Ei varmistettu) http://www.anniinankulma.com

Suosikki 7 - mukava paalla, lammin mutta raikas asu. Hyvaa vuotta 2016!

Sara (Ei varmistettu)

Kaikista lempparein asu on nro33 (harmaa kenzo t-paita & musta hame) yksinkertainen, mut niin toimiva :) vähiten suosikki 67, koska en itse osaa käyttää noita värejä, asussa ei sinänsä mitään vikaa

Aliisa (Ei varmistettu)

6,11 ja 41 on mun lemppareita! jotenkin niissä kaikki vaan sopii hyvin yhteen ja varsinkin toi 41 on ihan mun tyylinen :) Mä en innostu leopardikuosista varsinkaan punaiseen yhdistettynä niin siksi mun inhokki on 63. Tykkään hirveesti tällaisista postauksista ja usein eksyn lukemaan niitä uudelleenkin!

Annaby (Ei varmistettu) http://by-myeverything@hotmail.com

2,19,23,41,64 oma viiden kärki. 41 lemppari tältä vuodelta :) kaunista, tyylikästä, mutta jossain määrin "tarpeeks hillittyä". Ihanaa alkanutta vuotta!

rosaa (Ei varmistettu)

6,8 ja 37 olivat eniten mieleen. Täytyy kyllä todeta samaa mitä itse sanoit, että tänä vuonna asut ei kyllä olleet ihan niin inspiroivia ja mielenkiintoisia mitä edellisinä vuosina. Olisi hauska tietää sun koko blogiuran omat top 5 asut, sillä veikkaan että se voisi olla aika mielenkiintoinen ja inspiroiva! :)

magia (Ei varmistettu)

20 on paras :)

kaista (Ei varmistettu)

Asuissasi ei ole yhtään hutia, pukeudut aina upeasti. Vaikea valita yhtä paremmaksi tai huonommaksi kuin muut. 20 on uskomattoman kaunis kyllä ja sen arvoa korottaa se, että saat ketjuliikekaman näyttämään laadukkaalta huippumuodilta hyvin yhdistellen. Jos joku vähiten suosikki pitäisi valita, se olisi ehkä 22, pitkä takki ja lenkkari/tennarimaailma riitelee vähän mun silmissäni, mutta jos takki onkin neuletakki, pyydän anteeksi, sitten sekin oli tosi hyvä yhdistelmä.

h savel (Ei varmistettu)

Ehdoton suosikki 7, mahtavina kakkosina 16 ja 61 <3 ! 7:n pohjalta olen jo suunnitellut, miten kudon itselleni samantapaisen ponchon/neuleen ja kakkosasujen värimaailma ja tyyli hiveli silmiäni eniten. 61 asun pystyisin melkein kokonaisuudessaan kokoamaan itsellenikin vaatekaapista jo löytyvien kaunokaisten ansiosta.
9 ja 47 en pukisi itse päälleni. Olen aina vierastanut lyhyt mekko-iso neule-kombinaatiota ja tuossa kulminoituu oma no-no-sarjani. 47ssa oli mielestäni liikaa valkoista ja "verskoissa" pillilahje leventää lantiota hurjasti.
Kaiken kaikkiaan täytyy kyllä myöntää, että sinä olet "kahdesta asumokasta" huolimatta suurin pukeutumisvaikuttaja ja -inspiraatio mulle. Vaaleat, aiemmat hiuksesi ja asujesi värimaailma olivat kuin olisin peiliin katsonut. On helppo yhdistellä uusia ideoitasi jo olemassa oleviin, ainakin melkein yhtä viehkeällä lopputuloksella :).
Hyvää alkanutta vuotta 2016 !

Tiia (Ei varmistettu)

14 ja 17 ovat suosikkini, ja asu 65 menee kategoriaan "oh hell no you didn't".

Pages

Kommentoi