2015 – asut

Desktop30 copyVuosi on vaihtunut mukavasti ystäväpariskunnan ja Jutin seurassa, ja nyt röhnötetäänkin sohvalla miehen kanssa kasa irttareita sylissä ja leffa valmiina pyörimään 🙂 Uuden vuoden vietto oli rauhallisuudessaan ihana, eikä Benji välittänyt ilotulituksen paukkeesta pätkääkään 🙂

Napsin kuvia uuden vuoden herkuistamme ja Benjistä eilen, mutta ajattelin viettää vuoden ensimmäisen illan miehen kainalossa Liam Neeson -leffaa tuijotellen, joten palataan eiliseen huomenna blogin puolella. Vuoden ensimmäisen päivän kunniaksi voisinkin julkaista kaikki vuoden 2015 asut, joita tällä kertaa kertyi 67 kappaletta (muutama saattoi jäädä uupumaan, sillä en ole tänään tarkimmillani). Selkeästi elämässä ollut paljon suuria tapahtumia, joten aikaa on ollut rajallisesti, kun viime vuonna näitä oli kuitenkin yli 100 asua. Myös asut oli musta kivempia viime vuonna, jotenkin tämä vuosi ei todellakaan ollut pukeutumiseni kulta-aikaa. Oman top5 valkkasin jo, ja kerron ne teille kyllä, mutta ensin haluaisin teidän mielipiteen.

Kesä taisi olla tänä vuonna pukeutumiseni kivointa aikaa, ja loppuvuotta kohti asut jotenkin muuttuivat tylsemmäksi ja pukeutumiseen ei ollut hirveesti intoa jostain syystä. Nyt tulikin jotenkin inspiroitua omista asuista ja odotan innolla, että pääsen esittelemään teille Dubai-asuja ja kuvailemaan uusia asukuvia blogiin 🙂 Jos vaikka vuoden 2016 asukuvatavoitteeksi otetaan 80-90 asua, niin näitä tulisi hieman useammin!!

Desktop28-001 copy Desktop29-001 copy Desktop30-002 copyDesktop8 copy Desktop9 copyDesktop10 copy Desktop11 copy Desktop12 copyDesktop13 copyDesktop14 copy Desktop5-001 copy Desktop4-001 copy Desktop15 copy Desktop16 copyDesktop17 copy Desktop18 copy Desktop19 copy

Mikä on teidän suosikki-asu tältä vuodelta? 

Mikä on vähiten suosikkinne? 

Miksi? 🙂

Kommentit (122)
  1. HennaJenniina
    1.1.2016, 18:42

    Siis, voi kaikki sinun asusi ovat suosikkejani, en löydä yhtäkään ei suosikkia. Omistani en voisi sanoa samaa, samoja saapikkaita ja laukkuja pyöritän eri asujeni kanssa, oikein hyvää alkanutta uutta vuotta!

  2. 2 ja 45 on niiin täydellisiä. Melkeen itken, niin kivoja asuja!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *