2.1.

Mungolife

Kuten Instagramiani (@mungoanna) seuraavat tietänevätkin jo, sain eilen tietooni dissen alustavan arvosanan. Tieto arvosanasta tuli hieman yllättäen, kun meille oli ilmoitettu, että arvosanat saa tietoonsa heinäkuun 2. päivänä. Olen ollut vähän hiilillä nyt jo pari viikkoa, kun kolme niin isoa asiaa on ollut pois omista käsistä. Tuleva asuinkaupunkimme on vieläkin epätiedossa, vaikka todennäköisesti muutto pois Helsingistä on tiedossa elokuun lopulla. Lisäksi tulevat työkuviot ovat vielä siinä epätietoisuudessa, joka on kaikista inhottavinta. Kesälomat eivät auta kummankaan asian eteenpäin etenemistä, joten tässä nyt ollaan epätietoisuudessa elelty jo jonkin aikaa. Lisäksi totta kai mieltäni on painanut tuo disse. Vaikka tiesin tehneeni ihan kelpo työn, totta kai sitä jännitti minkä arvosanan saa, ja valmistuuhan varmasti. Äidin ja poikaystävän kanssa olisi tarkoitus matkata Lontooseen ensi kuussa, niin oli ihan kiva tietää, että siellä on diplomi odottamassa ennen kuin varailee sen kummemmin menoja sinne.

Eilen kun oltiin jo eteisessä lähdössä salille, koulukaverilta tuli viesti, että arvosanat on tiedossa. Vingahduksen säestämänä singahdin läppärin äärelle tutkimaan alustavaa arvosanaa. Ellei ihmeitä tapahdu, arvosana ei muutu ulkoisessa tutkinnassa, ja näillä näkymin dissen arvosanaksi tuli B- :) Näin kun laskeskelin hieman arvosanojani tältä vuodelta, niin omien laskujeni mukaan lopulliseksi arvosanaksi tulee 2.1., upper second class honors, eli toisiksi paras arvosana. Ajoittaisista epärealistista unelmista huolimatta, tuo on aina ollut se realistinen tavoite opinnoilleni. Vaikka olen kouluun panostanut, olen ennen kaikkea halunnut voida elää elämääni; matkustaa, tehdä töitä ja viettää aikaa tärkeimpieni kanssa. Näillä eväillä mielestäni tuo 2.1. on oikein hyvä näyttö näiltä kolmelta vuodelta. Ja kyllä tuo arvosana sikäli vastaa opintojanikin, kun yhdestä kurssista on A, yhdestä ryhmätyöstä C+ ja sitten loput onkin B:tä jossakin muodossa. Lopputenteistä tuli valitettavasti vastoin omia odotuksia C+, mutta onneksi loppuarvosanaan vaikuttavien kurssien keskiarvo omien laskujeni mukaan tippuu tuohon 2.1. puolelle. Vielä en tuulettele, arvosana nimittäin varmistuu vasta 2.7., mutta hyvä fiilis tuli silti eilen :)

Tässä sopivasti kun arvosana selvisi, ja varmistui vielä se, että tosiaan valmistun, niin postiluukusta on tipahtanut tällä viikolla sekä hattu, että huppu. Vielä oikeankokoista viittaa odottelen saapuvaksi, kun ensimmäinen oli virhekokoa. Meillä olisi voinut lainata settiä valmistumisen ajaksi, mutta koska haluan säilyttää koulumme väreissä olevan hupun ja hatun muistona, päätin ostaa koko setin. Olenkin nyt pyörinyt ympäri asuntoa Harry Potteria esittäen.

Nyt kun vielä työkuviot ja tuleva asuinkaupunkimme selviäisi, rauhoittuisin huomattavasti :) Sitä ennen keskityn blogiin, kesään ja Helsingissä olemiseen. Joskin tässä on ainakin neljä lyhyttä eri reissua kotimaassa ja ulkomaille tiedossa :D

Onko OK tehdä ruokaa tää hattu päässä? Mun mielestä se on ihan OK :D

Kommentit

Outi (Ei varmistettu)

Onnea :)

sunna (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/alpenglow

Hurjasti onnea, sie kyllä ansaitsit tuon ihan täysillä!

Hanna (Ei varmistettu)

Hyvä Anna! :) Onnea!

Maija (Ei varmistettu)

Hyvä Anna! Onnea :)

Emma (Ei varmistettu) http://myexploration.bellablogit.fi/

Oi vau, hurjasti onnea Anna ja cheers siihen päälle! :)

llaura (Ei varmistettu)

Onnittelut! :)

Elina (Ei varmistettu)

Paljon onnea! Jännää nähdä millaiset kuviot sulla sitten taas on elokuun lopulla :)

lillamy (Ei varmistettu)

Hyvä hyvä!! Suuren suuret onnittelut, mahtava arvosana :) Epätietoisuus on todella inhottavaa, tiedän kokemuksesta, sillä itselläni on melkeinpä kaikki tällä hetkellä auki. Valmistuin ammattikorkeakoulusta juuri, mutta työpaikasta ei ole vielä varmuutta eikä myöskään tulevasta asuinpaikasta. Onneksi sentään on katto pään päällä nykyisessä paikassa, vaikka tiedänkin, etten tule tähän kaupunkiin ikuisesti jäämään. Löytyisipä multa rohkeutta lähteä ulkomaille!

Kerrohan, kun sun suunnitelmat alkaa hahmottua ja muuttua todeksi! :)

IraCassandra (Ei varmistettu)

Mahtavaa, paljon onnea! :)

jenny (Ei varmistettu)

Paljon onnea valmistumisen johdosta! :-)

Aino (Ei varmistettu)

Paljon onnea! :)

Hemppe (Ei varmistettu)

Oikein paljon onnea ! :)

Essi (Ei varmistettu)

Paljon onnea Anna! :)

primrose (Ei varmistettu)

Onnittelut! Jee! Ja todellakin on OK tehdä tuo hattu päässä ruokaa kotona :D

Elina Tuominen -Blogi (Ei varmistettu) http://www.elinatuominen.weebly.com

Onnittelut:) ihan mahtavaa!

Jen (Ei varmistettu)

Oon katkera että Glasgow ei harrasta noita hattuja... Ilmeisesti joku tempaus joskus aiheutti unille ison laskun ja sen jälkeen hatut kiellettiin :D mene ja tiedä

Mutta ihan järkyttävästi onneks olkoon!! Ite toivon että saan tässä 2.1:sen paperit kasaan ja pääsen kans parin vuoden päästä hiippailemaan omassa viitassa:)

Ja paljon onnea tulevaan mitä ikinä se tuokin tullessaan:) x

lena (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena/

Onnittelut arvosanasta! :) Hyvillä mielin voit lähteä papereita Lontoosta hakemaan! Kun itse valmistuin UK:sta yliopistosta pari vuotta sitten, sain vinkin että kannattaa varata hakaneuloja mukaan jos tuo huppu alkaa tippua kesken seremonian, ja näinhän siinä kävi. Oli muuten hyvä vinkki! ;) Tsemppiä tuon asuinpaikan spekuluinnin kanssa, tää on mulle ihan hirveetä. Samassa tilanteessa ollaan, sain just tietää että meillä syksy menee Espanjassa mutta loppuvuosi on täysi arvoitus. Epävarmuus on tässä pahinta.

Anni (Ei varmistettu)

Onnea Anna! Hieno saavutus!

s (Ei varmistettu)

Onnittelut, mahtava suoritus!

Sanna V. (Ei varmistettu) http://myeverydaymomentsbysv.blogspot.fi/

JEEEE! Onnea hurjan paljon! :) Ja kyllä, on ihan ok kokkailla tuo päässä ;)

Sannak (Ei varmistettu)

Onnittelut! Yksi hieno saavutus elämässä! Ja sanon nimenomaan yksi, koska elämässä on niin paljon muutakin mitä saavuttaa ja sitä kaikkea ei voi mitata arvosanoissa tai millään mittarilla. Mutta tämä ei tietenkään vie millään tavoin arvoa pois tältä saavutukselta. Kovasti olet saanut tehdä töitä opintojen eteen, joten onnittelut on enemmän kuin paikoillaan :)

*Suvi* (Ei varmistettu)

Ihanaa Anna!

Linda (Ei varmistettu) http://lindsaysdiaries.blogspot.fi

Suuret onnittelut, hieno saavutus Anna! :)

Heidi (Ei varmistettu)

Isot onnittelut :) Ja se hattu päässä kokatessa on ihan ok, nimimerkillä imuroinut hääpuku päällä ;)

Krista (Ei varmistettu)

Voi vitsi miten mahtavaa, onnea todella paljon :) !!

Kommentoi