24 hours

Mungolife

LE POOL PARTY. 24 tuntia yhtä juhlaa. Mulle onnistui tuo Nelly Pool Partyn kohde pysymään salassa lähtöä edeltävään päivään asti, vaikka tieto olikin näköjään karannut hieman :) Eipä kohteella niin väliä, koska Nelly.com kyllä järkkää aina ne kaikista eeppisimmät tapahtumat. Nellyn tyypit vois alkaa pitää muille lafkoille jotain koulutusta siitä, miten järjestää aivan mielettömät, loppuun asti mietityt tapahtumat. Omasta puolesta oli harmi, kun oon tässä sulatellut kynttilää vähän molemmista päistä ja disseajatuksissani olin melko lailla kuin kuiviin rutistettu sitruuna jo lähtiessä, mutta ei se mitään. Pidin viinilasit kahdessa ja unen määrän melko hyvänä, niin kai tästä vielä tokenee ihan kouluhommiinkin heti huomenna. Ihan hyvä tällainen reilun vuorokauden stoppi, oli oikein paikallaan mielen tyhjentämiseksi. Jotenkin nämä kuvat eivät tee oikeutta reissulle, mutta antaa näiden puhua puolestaan. Valokuvaajien ottamista kuvista sitten näkynee koko fiilis ja meininki, kun oma kamera jäi tanssiessa ja altaassa pulahtaessa vähän niinkuin unohduksiin!

Vielä istuskellaan hetki Arlandan lentokentällä ennen kotiin paluuta, mikä oli mun mielestä erittäin sopivaa, kun ehti hyvin katsomaan, miten Suomi otti Slovakian haltuun. Mieletön draivi tolla jengillä menossa!

No mutta, niihin Ibizan tunnelmiin...Uima-allasbileet pidettiin siis Hard Rock Hotel Ibizan alueella, ja korvatulppia taisi tarvita kyllä vähän lähialueiden hotellitkin. Musiikki raikas ja iloisia kasvoja riitti :)

Juhlia seurasi cocktail-tilaisuus hotellin rooftopilla, jossa tarjoiltiin juomaksi mojitoja ja viihdykkeeksi pään yli laskeutuvia lentoja, musiikkia ja kauniit maisemat auringonlaskun oranssissa valossa.


Energiansa altaassa uhranneille tarjottiin illan päätteeksi vielä mieletön dinneri, ja kattaus todelliseen Nelly-tyyliin oli mitä upein. Eipä kyllä ruoassakaan ollut vikaa :)

Ihanan virkistävä minireissu, joskin tämänpiväinen yhdeksän tunnin matka välilaskuineen verottaa vähän voimia. Onneksi seura on viihdyttävää ja fiilistä nostattaa kauniit ja aurinkoiset kuvat. Josko tästä vielä kesä tulee Suomeenkin!! :) Asukuvia luvassa huomenna, palataan niihin sitten!

Mun kuvista, iso kiitos Saralle :)

Kommentit

JessiH (Ei varmistettu)

Voi apua! Näyttää henkeäsalpaavan upealta.. :) on varmasti ollut mahtava reissu!

Anna (Ei varmistettu)

Kieltämättä :)

Tuumummi (Ei varmistettu)

Hei! Minkämerkkistä ripsiseerumia käytät? Oletko kokeillut monia erilaisia?

Varmasti oli mukava miniloma. Kattaukset ja järjestelyt näyttävät henkeäsalpaavan kauniilta!

Anna (Ei varmistettu)

Oon kokeillu tosi monia, tällä hetkellä käytän Swiss Clinicia :)

Hih (Ei varmistettu)

Ihana toppi!! Mistä ostettu muutenkin kaunis asu!

elinachristine (Ei varmistettu)

Oi kuinka ihanan näköistä saisiko vielä vaatetiedot, erityisesti hame ja toppi kiinnostavat, tai siis oikeastaan kaikki

Anna (Ei varmistettu)

On tuossa seuraavassa asupostauksessa :)

Nina (Ei varmistettu)

Mistä tuo biksujen kanssa oleva valkoinen "takki" on? Näyttää olleen aivan mieletön reissu! Oot niin nättinä näissä kuvissa :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on Hennesiltä, sitä Coachella-mallistoa :)

Mari (Ei varmistettu)

Tää on kyl ihan älytön juttu! :D oon tasasin väliajoin vaklannu teiän instagrameja hyvällä mielellä kateellisena :) minkälainen aikataulu teillä oli tuolla? Koko päivä biletystä, välillä vähän ruokailua ja sitte taas biletystä? Nukkumaan ja aamiaisen jälkeen kotiin? Ihan hullua hahaha! 8)

IraCassandra (Ei varmistettu)

VAU! Upealta vaikuttaa teidän reissu :) Sun illan asu on ollut kerrassaan ihana!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

-erika (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Näyttää upealta, reissu ja sä :D Mua kiinnostaisi tietää oliko millainen keli siellä? Kuvista päätellen aurinkoista, mutta miten lämmintä tähän aikaan? Miehen kanssa ollaan lähdössä kesäkuun alussa viikoksi Ibizalle :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Siellä oli lämmintä joo, mut niin hillitön tuuli, että ei siellä kuuma kyllä ehtiny tulla :/

Suvi (Ei varmistettu) https://matkallatulevaisuuteen.wordpress.com

Upeita kuvia!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Lotta (Ei varmistettu)

Oiii! Ihania kuvia ja varmasti upeat juhlat - kiitos tästä tunnelma-postauksesta :)
Voi olla, että olen sokea kun en löytänyt, mutta mistä tuo ihana toppi on mikä on sun päällä viimeisissä kuvissa? Todella kaunis <3

mushuthalohari

Näistä kuvista tuli nyt kyllä niiiiin paha matkakuume, etten ehkä kestä :D

Anna (Ei varmistettu)

Sori :D

vera matilda (Ei varmistettu) http://veeramatilda.blogspot.fi

Ääää, tahtoo myös etelään! :D vitsi miten upeita kuvia :)

Anna (Ei varmistettu)

:)

LG (Ei varmistettu)

Heei, kävit vastikään Ausseissa. Onko kyseisestä reissusta tulossa postausta? :O Tässä olen odotellut, mutta aattelin nyt kysyä että odottelenko turhaan.

Anna (Ei varmistettu)

On tulossa joo :)

lena / london and beyond (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena

Nice mitä kuvia! Näyttää aika jees bileiltä. :) Olin just HRC-hotellissa Thaimaassa ja siellä kyllä osataan viihdyttäminen, toki varmaan Nellylläkin oli näppinsä pelissä. Lontoon sadetta katsellessa tuntuu että nuo maisemat tekisivät ihan hyvää!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kieltämättä joo oli mukava pakomatka :D

Kommentoi