27

synttäriasu (1 of 2)

27. Kuten kuvamateriaalista huomaa, eilinen muistikorttiongelma on nyt selätetty. Latasin joskus 2013 CardRescue-nimisen ohjelman, ja se on ollut kyllä joka sentin arvoinen. Ohjelma pystyy hakemaan formatoidultakin kortilta kuvat takaisin. Osa kuvista oli korruptoituneita, mutta onneksi asukuvat Helsingin reissusta sain pelastettua kortilta 🙂 Suosittelen sydämellisesti ohjelmaa, nimittäin maksoin tuon kaksi ja puoli vuotta sitten ja sama lisenssiavain toimii edelleen, sen saa nimittäin kertamaksulla ”loppuelämäksi”.

Pahoittelut muuten viikonlopun kestäneestä hiljaiselosta; synttärihulinat jatkuivat kolme päivää, enkä läppäriä tainnut avatakaan. Perjantaina vkävin muutamat palaverit aamupäivästä ja synttäri-iltapäivä hujahti rakkaan kanssa Linnanmäellä. Illalla juhlittiin Vivianin uutta asuntoa, joten juhlahumua riitti. Lauantaina herkuteltiin Tokyo55:n lounaalla perheen kanssa ja siitä sitten alkoikin pahennusta aiheuttanut rokkiremuuminen. Restroomista Kappeliin ja Kappelista Big Mamasiin yön pikkutunneilla! 27-vuotiaan elämä alkoi siis todella hauskoissa merkeissä! Vaikka ikää tuli mittariin jo ihan vähintäänkin aikuisuuden verran, niin synttäriasusta sitä ei päättelisi. Ballerina-hame kruunasi kokovalkoisen asun, ja saippuakupliakin piti saada.

synttäriasu (3 of 3)

synttäriasu (6 of 10)

synttäriasu (9 of 10)

synttäriasu (10 of 10)
synttäriasu (1 of 10)

Sain Nelly.comilta paketin pari päivää ennen syntymäpäivääni, ja sieltä kuoriutui tämä kaunis virkattu pusero*, jonka näin heti kaverina tuolle Juulia Peuhkurin ihanalle hameelle! Olen pitkään etsinyt tämän tyyppistä puseroa, joten Nellyn paketti oli todella mieluinen tällä kertaa 🙂 Synttäriasu näyttää ehkä enemmän pikkutytön asulta, mikä sopii menneeseen syntymäpäivään. Jotenkin nuoruudessa tuli usein stressattua ikävuosia ja niiden lisääntymistä ihan hirveesti. Kahdenkympin alkuvaiheellakin tuli itkettyä kun vuosia tuli lisää mittariin ja hirveää stressiä piti aina ottaa ihan turhaan. Luulen, että oli monta vuotta, jolloin halusi olla eri elämäntilanteessa ja siksi harmitti, että taas tuli yksi vuosi lisää. Yksi vuosi epäonnistumista, sillä ei ollut siellä, missä halusi olla. Kirjaimellisesti, elämäntilallisesti tai edes henkisesti. Tänä vuonna syntymäpäivä ei aiheuttanut mitään sen kummempia fiiliksiä. Päivä muiden joukossa. Toki sai lahjoja, erityispaljon halauksia ja pusuja ja pääsi Linnanmäelle. Jotenkin nyt tunnen olevani siellä, missä haluan. Teini-ikäisenä itselle aiheutetut paineet on karistettu hartioilta, eikä oikeastaan enää mittaa elämää tai elinvuosia saavutuksilla ja saavutetuilla asioilla, vaan ennemminkin sillä sen päivän fiiliksellä.

synttäriasu (1 of 3)

synttäriasu (3 of 10)synttäriasu (2 of 10)

synttäriasu (7 of 10)

synttäriasu (5 of 10)

Nyt on aika hyvä fiilis kaiken suhteen. Asunto alkaa pikkuhiljaa olla uomissaan ja tavarat kohtapuoliin löytäneet paikalleen. Kaupunki tuntuu omalta, asunto on aivan ihana, kämppis maailman paras. Olen kotiutunut tänne hirveän hyvin, tähän kotiin siis. Olen leiponut enemmän kuin viimeisen vuoden aikana yhteensä, olen nauttinut pienistä asioista täysillä ja tehnyt tulevaisuuden suunnitelmia positiivisin mielin. Siinä missä ennen aina pelkäsin tulevia vuosilukuja, odotan innolla, että pääsen näkemään missä olen 28-vuotiaana 🙂 Tästä vuodesta tulee varmasti mielenkiintoinen. Tämä on itse asiassa viimeinen viikko, joka menee ”vanhoissa ja tutuissa merkeissä”. Ensi viikolla menen käymään todella mielenkiintoisella työmatkalla, ja sitten alkaakin erilainen elämänvaihe. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan aloitan uuden työn, sellaisen, joka vaatii ihan arjen rutiinia ja paikallaoloa. Oon ihan innoissani ajatuksesta työkavereista, tulevista työtehtävistä ja siitä, että on päivittäin päivätyön mukanaan tuoma rutiini. En vieläkään pysty uskomaan, miten onnekas olin, että löysin näin nopeasti todella mahtavan oman alan työpaikan! Viime aikoina on tapahtunut niin paljon mahtavia asioita, että vanheneminen tuntui vain hyvältä. Kun vielä kuvatessa leppäkerttu laskeutui kädelleni, oli fiilis vähän jopa taianomainen 🙂

Tässä on mennyt viimeinen kuukausi niin hujahtaen, että en ole oikeen mitään vähän aikaavievempää askaretta tekemään. Eilen asentelin tämän iMacini kuntoon ja tänäänkin on mennyt tässä hetki ladatessa oikeita ohjelmia. Ostin tämän koneen jo kuukausi sitten, mutta en ollut edes ehtinyt vielä asentamaan Lightroomia tai Wordia tähän! Ostin itselleni käytetyn iMacin muutaman vuoden takaa, ja voi tätä onnea! Työpiste, jossa on isonäyttöinen tietokone, leikkokukkia, kuvia ja kynttilöitä. On oikeesi onni tehdä töitä tällaisessa ympäristössä, eikä sohvan nurkassa! Raahasin miehen työtuolin ulkovarastosta työpisteelle, ja nyt takalistollakin on vähän paremmat oltavat. Kartellin Louis Ghost on ehkä kaunis, mutta ei kovin mukava monen tunnin istumiselle. Miehen tukeva ja hyvä työtuoli on ruma kuin mikä, mutta onpahan mukava käsitellä kuvia ja naputella menemään, kun ristiselkä on tuettu ja istuinalusta on mukava.

synttäriasu (8 of 10)

synttäriasu (2 of 2)

Nyt olisi tarkoituksenani tehdä anopin reseptillä herkkupiirakkaa (josta toivottavasti saatte siis ohjetta huomenna) ja sitten vielä hetken laittaa tavaroita paikalleen.

Mitäs te tykkäätte tästä asusta? 🙂

lips-001

*Kollaasi toteutettu yhteistyössä Nelly.comin kanssa ja sisältää tuotesijoittelua*

Tuotteisiin pääsee tuotteen kuvaa klikkaamalla 🙂

Kommentit (38)
  1. Kerrassaan upea synttärisankari! 🙂

  2. Aivan ihana kirjoitus, jälleen! Ite täytän 21 ja on JUST noita tunteita mitä sulla varmaan muutamia vuosia takaperin! Ihanaa tietää, että tunteet ja asiat voi muuttua ajan kuluessa. Niin osuva kirjoitus :>

    1. Voit siis tuudittautua, että nuo menevät vielä ohi 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *