4 x tummanharmaat farkut - Neutraaleissa sävyissä

Mungolife

Huhhh mikä päivä. Täynnä vähän erikoisia tapahtumasarjoja ja huipentui hävittyyn lentopallopeliin. Ei edes harmita tappio vaan se, että jotenkin oli vaan tosi huono peli, kun tehtiin paljon virheitä ja hävittiin henkisellä puolella sata nolla. Se on aina ärsyttävää. Danskulla hampaat kutiaa niin pahasti, että se on tänään ollut kuin pieni vampyyri kaikessa kiinni suullaan ja vähän kiukutellutkin sitä kutinaa. Tuntui kyllä todella maanantailta, kun tuntuu, että mulla on sata asiaa viikonlopun jäljiltä ihan vaiheessa ja kieltämättä hieman tuntuu sekin, että kohta pitäisi pakata kimpsut ja kampsut viikon lomalle. Onneksi ollaan kuitenkin saatu tää muuttokaaos pois päiväjärjestyksestä ja tämän viikon agenda on vaan aloittaa yhden vessan remppa. Normiarki on vihdoin koittanut! Ja normiarki itse asiassa kokee aika ihanan päivän tuossa viikonloppuna, kun rakkaimpia tyttökavereita saapuu vähän eri puolelta Suomea ja ulkomaitakin meille viettämään tyttöjen viikonloppua. Ihan kaikki eivät valitettavasti paikalle pääse, mutta aika mieletön kokoonpano täällä kieltämättä kokoontuu viikonloppuna! ♥ En malta odottaa! Dante ja Benji sai poikkeusluvan jäädä tyttöjen päivään (koska suurin osa vieraista taitaa tulla häntä katsomaan), mutta mies saa häädön vuorokaudeksi ja me voidaan viettää herkkujen kyllästämää hyper-estrogeenista iltaa :D

Mä rakastan kotona vietettyjä iltoja hyvässä porukassa ja tässä tapauksessa ei ollakaan vaan yhtä iltaa samassa tilassa, vaan hengaillaan kotivaatteissa ja rennosti kiireettä kokonainen vuorokausi osan kanssa ja toisien kanssa melkein kokonainen viikonloppu. Ihanaa! Tulee todella tarpeeseen tämän muuttostressin jälkeen :) Ihanaa kun rakas ystäväni ja Danten kummitäti tulee myös paikalle toiselta puolen Eurooppaa, joten tulen olemaan yksi onnesta soikea nainen koko tämän viikon :) Ystävyys on vaan todella tärkeetä mulle ja arvostan tällaisia eleitä ystäviltä, jotka näkevät vaivaa saadakseen viettää aikaa kanssamme ja nauttia heidän seurasta ♥

Mulla on joku aivan törkeä hedari menossa ja odotan vaan sitä, että pääsen suihkuun ja sukeltamaan peiton alle ihan uskomattoman aikaisin, eli peräti kello 22 aikaan. Siksi ajattelin tulla vaan näin lyhyesti kirjoittelemaan kuulumisia ja vilauttamaan tämän päivän asun viikonlopulta, joka jouduttiin kuvaamaan kyllä todella pimeällä, joten pahoittelen tätä rakeisuutta ja huonoja kuvia jo tässä vaiheessa.

Tässä kolmas esimerkki tummanharmaiden farkkujen yhdistelemisestä. Olen yhdistellyt vaaleasävyisiä vaatteita tässä koko asussa, ja jotenkin harmaa-vaaleanpunainen yhdistelmä on todella mieleeni. Siihen lisänä toimii musta kivasti myös beige väri, joka on myös neutraaliudessaan jotenkin sopiva asuun kuin asuun. Tällä kertaa asussa on harmaan eri sävyjä, puuterinvärinen pusero, joka on hieman beigen-vaaleanpunainen ja tuo minun ihana Vuittonin laukkuni.

Harmaat farkut tuovat mun mielestä tällaiseen asuun kivan fiiliksen, kun ne ovat väriltään hyvin pehmeät, eivätkä yhtä jyrkkä kontrasti kuin esim. mustat farkut. Tukan jätin tällä kertaa aika paljon suoremmaksi ja tykkäsinkin siitä niin täydeksi yllätyksekseni. Täytyy ehkä antaa tälle tukkatyylille enemmän mahdollisuuksia :D

*=Kaupallisia linkkejä

ZARA takki (vanha, samantyyppinen *täällä ja *täällä)
COS pusero (vanha, samantyyppinen *täällä, *täällä ja *täällä)
GINA TRICOT farkut (vanhat, samantyyppiset *täällä ja *täällä)
LOUIS VUITTON laukku (tämä, samaa sävymaailmaa *täällä ja*täällä)
STUART WEITZMAN saappaat (amantyyppiset *täällä, *täällä, *täällä ja *täällä)
CHANEL rintaneula

   

Tätä harmaiden farkkujen sarjaa on nyt nähty kolme asua ja vielä yksi on tulossa. Mikä vaate olisi teistä mielenkiintoinen tällaiseen kokeiluun, jossa neljän asun pohjana toimii sama juttu? :) Ja mitä tykkäätte tästä asusta? 

Kommentit

Emppuu (Ei varmistettu)

Oli pakko tulla kerrankin kommentoimaan, koska näytät näissä kuvissa jotenkin tosi hehkeeltä! Asu on myös tosi kaunis. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Elli (Ei varmistettu)

Ylipolvensaappaat :)?

Anna (Ei varmistettu)

Joo, ne vois ottaa yhdeksi :)

Rikka (Ei varmistettu)

Hei, Mites se sinun selkäsi? Selvisikö kuvauksissa syy oireiluun? Nimimerkillä Samanlaiset oireet

Anna (Ei varmistettu)

No ei selvinnyt mitään selkeää syytä. Nyt on oireilu vähentynyt yllättäen, mutta vielä pitäisi käydä fyssarilla selvittelemässä tilannetta :)

Vii (Ei varmistettu)

Musta olis kiva nähdä vastaavanlainen toteutus sovellettuna haalarista tai mekosta, sillä itse yritän rakentaa vaatekaappia toimivien ja laadukkaiden perusvaatteiden ympärille, jota olis helppo yhdistellä ja jotka sopisivat pienellä miettimisellä tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Olis myös mielenkiintoista kuulla sun ajatuksia vaatteiden laadusta, sekä laatu- ja materiaali vaatimuksista. Koetko koskaan haastavaksi löytää laadukkaita, helppohoitoisia vaatteita, jotka kestävät aikaa ja kulutusta? Tai oletko joutunut jättämään jonkun ihanan vaatteen ostamatta tutkailtuasi tarkemmin materiaalivalintoja?
Oon miettinyt asiaa jo useampaan otteeseen, sillä pidän sun tyylistä ja etsin vielä vaatekaappiini vaatekaapin kulmakiviä ja käytännöllisiä perusvaatteita. Usein kuitenkin kun avaan linkittämiäsi vaatteita, ne eivät vastaa omia "laatuvaatimuksia" siitäkin huolimatta, että mielikuvani mukaan olet "tarkka ja laatutietoinen".

Toki materiaalit eivät kerro kaikkea, mutta ovat silti itselle tärkeitä tekijöitä vaatteita valittaessa. Tarkoitus ei siis missään nimessä ole syyllistää tai olla hyökkäävä, mutta haluan herätellä keskustelua aiheen ympärillä ja kuulisinkin mielelläni ajatuksiasi aiheesta. Ympäristö ja kulutuskäyttäytyminen kiinnostavat mua tosi paljon, mutta omien kokemuksien mukaan moni suosii "kertakäyttökuluttamista" ja tekevät päätöksensä hinta, ei laatu edellä, eikä tarjonta ja sen huonolaatuisuus ainakaan paranna tilannetta.

Itselle ajattomien, kauniiden, laadukkaiden ja helppohoitoisten vaatteiden ostaminen on em. syystä työn ja tuskan takana tai sitten en vain osaa etsiä oikeasta paikasta. Tästäkin kuulisin siis mielelläni vinkkejä! :)
Itse shoppailen valtaosan netistä, sillä inhoan vaatekaupoilla pyörimistä, mutta valitettavan harvalla nettikaupalla voi vaatteita selata materiaalien perusteella. Zalandolla näin pystyy toki tehdä ja tykkään tästä ominaisuudesta, mutta valitettavan usein kun laittaa kriteeriksi esim. villa niin hakutuloksiin tulee sellaisiakin vaatteita, missä haluttua materiaalia on vain muutama prosentti vaikka vaate olisi valmistettu pääosin keinokuiduista.

Huh tulipa pitkä kommentti, kuten sanottua olen kiinnostunut aiheesta ;) Kiitos ihastuttavista blogeistasi jotka piristävät päiviäni. Myös mungobabya tulee selattua päivittäin, vaikka itsellä ikää vasta 22 vuotta, eikä perheenperustaminen ole vielä ajankohtaista. Ihanaa syksyä sinulle ja perheellesi ! Dante on niin söpö!

Anna (Ei varmistettu)

Moikka,

Ymmärrän täysin sun kysymyksen :)
Mä oon välillä ihan materiaalinatsi, välillä en niinkään. Riippuu millainen vaate. Neuleissa oon tosi tarkka yleensä ja esim. paitapuseroissa, mut sitten taas jossain vaatteissa ei niin väliä. Tekonahkaa en esim. käytä juuri ollenkaan, se on musta vaan niin ruma matsku, että harvoin toimii, kun alkaa vaan rakoilemaan. Yms.

Koen todella haastavaksi löytää nimenomaan laadukkaita ja helppohoitoisia vaatteita, jotka kestävät aikaa. Nykyäänhän kaikki suunnitellaan hajoavaksi, jotta saadaan myyntejä lisättyä. Se on ikävää. Tosi useinkin jätän ostamatta sen takia, että malli on ihana, mutta matsku huono tai toisinpäin. Esim. viimeksi Lindexin ihanan silkkipaitapuseron, jossa oli ihana silkkimateriaali, mutta mulle sopimaton malli. Tuntuu, että malli ja materiaali kohtaa aika harvoin.

Kun linkitän samantyyppisiä vaatteita, niin haen ulkonäöllisesti samantyyppisiä vaatteita. Olisi pyhä mahdottomuus löytää samantyyppinen vaate, joka olisi myös samaa matskua tai vähintäänkin tosi hyvää matskua. Lisäksi ne linkitetyt vaatteet olisi aina tosi hintavia. Oon pyrkinyt noissa linkityksissä aina tarjoamaan kaikille jotakin, eli edullisempaa ja arvokkaampaa versiota, joissa materiaalit vaihtelee.

Ja tosiaan, oot oikeessa, valitettavan vähissä paikoissa voi hakea materiaalilla. Kannattaa kuitenkin kokeilla eri kirjoitusmalleja, esim. Zalandolla löytyy sanalla kasmir kun taas Hennesillä sanalla kashmir. Näin vertailun vuoksi. Eli pitää välillä vähän säätää niitä omia hakutietojakin aika paljon.

Vii (Ei varmistettu)

Ps. pahoittelut ylemmänn tekstin kirjoitusvirheistä ;)

En keksi vaatekaapistasi mitään tiettyä vaatetta, mutta olisi kiva nähdä saman tyyppinen sarja jostain vähän erikoisemmasta vaatteesta, joka voi tuntua vaikealta yhdistää eri tavoin. Usein ne "it" vaatteet ovat jotenkin erikoisia, ja jäävät itseltä ostamatta kun mietin ovatko ne monikäyttöisiä vai jäävätkö kaapin pohjalle. Kun esim. jotkut perus saappaat sopii nyt asuun kuin asuun, mutta jokin erikoisempi neule/paita tai hame/housut ovat haastavampia ja niihin kaipaa usein muualta inspiraatiota :)

Kristiina (Ei varmistettu)

Viestini taisi kadota bittiavaruuteen, joten yritän uudestaan. Minua kiinnostaisi nähdä esim. hame tai mekko yhdistettynä erilaisiksi asuiksi, sillä itsestäni tuntuu noiden vaatekappaleiden suhteen, että mielessäni on useimmiten vain yksi tai kaksi asukokonaisuutta.

Tykkään tosi paljon tästä postausideastasi! Olin itse asiassa juuri ajatellut ennen ensimmäistä harmaiden farkkujen yhdistelypostaustasi, että olisipa kiinnostavaa nähdä, miten sinä onnistut yhdistelemään perusvaatteita eri tavoin kauniiksi yhdistelmiksi. Tämä inspiroi minua! :) tuli kuin kosmisesta tilauksesta.

Kommentoi