8

Mungolife

Arvatkaa mitä? Tämä blogi täyttää tänään kahdeksan vuotta!

En meinannut tässä koko hirveässä hässäkässä edes muistaa tätä virstapylvästä. Miehen siskolla on synttärit samana päivänä kuin blogilla, ja aamulla vasta muistinkin tämän tärkeän päivän.

On melkoisen huikeeta, että blogi on pysynyt hengissä ja porskuttanut eteenpäin jo kahdeksan vuotta, joista lähes kuusi vuotta ollaan kuljettu käsi kädessä Rantapallon kanssa. Paljon on mahtunut upeita lukijoita, hetkiä, tarinoita, yhteistöitä, mahdollisuuksia ja matkoja näihin vuosiin. Vuoristorataa on kuljettu ja blogi on ollut kaikkea pahimmasta vihamiehestä rakkaimpaan henkireikään.

Harmi, että juuri ennen tätä synttäritapahtumaa blogi on ollut kovin hiljainen puolisentoista kuukautta. Olen siitä todella pahoillani. Jälkiviisaana on helppo nyt sanoa, että olisi ollut parempi tämän remontin ja muuton keskellä pitää kunnon blogitauko.. Mutta, jälkiviisaus on aina virheetöntä. Viimeaikainen hiljaisuus blogissa ei suinkaan tarkoita tämän lopahtamista, tai mielenkiinnon hiipumista. Se tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä, että aikaa ei ole millään riittänyt töihin, blogiin JA remonttiin.

Mungolife siis aloittaa tänään jo yhdeksännen elinvuotensa, ja tästä tulee varmasti todella jännittävä vuosi minulle ja erityisesti työkuvioille sekä blogikuvioille. Blogi jatkaa Rantapallossa, jolle olen erittäin kiitollinen näistä menneistä vuosista ja odotan innolla tulevia vuosia Rantapallon bloggaajana. Matkailun puolella on tulossa pari jännittävää reissua mahtaviin kohteisiin vielä tämän vuoden puolella. Henkilökohtaisessa elämässä on ylipäänsä tapahtumassa paljon upeita asioita.

Samalla olen työstänyt suurta projektia hissukseen täällä kulisseissa, ja näillä näkymin blogi kohtaa hyvin mielenkiintoisia tuulia jo alkuvuodesta. Puheissa on tällä hetkellä eika mielenkiintoinen uusiutuminen ja erittäin jännittävät ajat Mungolifelle :) Katsotaan, jos kaikki tapahtuu suunnitellusti ja aikataulussa, niin jo ennen vuoden vaihtumista pääsen kertomaan teillekin Mungolifen tulevaisuuden suunnasta.

Nyt istun täällä kaaoksen keskellä (edelleen) kun vastoinkäymiset muuton ja remontin suhteen eivät ota loppuakseen. Palasimme pari tuntia sitten Helsingistä, jossa olimme eilen juhlimassa serkkuni häitä. Nyt mies laittaa kattolamppuja ja minä taistelen päänsärkyä ja väsymystä vastaan täällä makkarissa peiton alla. Mun mielestä on epäreilua, että mun päätä särkee näin paljon, ottaen huomioon, että eilisissä häissä meni puoli lasia skumppaa :D Me ajoimme vielä illalla miehen vanhempien luokse Lahteen, ja olin siis koko juhlan ihan vesilinjalla. Tämä Kuopio-Helsinki etäisyys ottaa sen verran voimille kertarepäsynä, että päätettiin jakaa matkaa hieman edes, yöpymällä Lahdessa ja miehen perheen kanssa aamua viettäen.

Valitettavasti mulle on tapahtunut jotain, mistä en ole kovin onnellinen. Olen aina onnellisesti pystynyt lukemaan ja tekemään töitä koneella missä tahansa ja miten tahansa. En ole koskaan voinut pahoin auton kyydissä. Nyt viime aikoina kuitenki kuvien käsittely tai kirjoittaminen on muuttunut mahdottomaksi liikkuvassa autossa. En tiedä miksi, mutta olen ykskaks alkanut potemaan matkapahoinvointia, tai lähinnä hirveää päänsärkyä, jos yritän kirjoittaa autossa. Joudun siis tyytymään ikkunasta tuijotteluun ja siihen, että Helsingin reissuun tuhriutuu melkein kymmenen tuntia tehotonta autossa istumista.

Välillä tekee varmaan kyllä ihan hyvää vain hengähtää :)

Joka tapauksessa, onnea 8-vuotias Mungolife ja kiitos teille kaikille upeille lukijoille, jotka olette pysyneet mukana! Toivottavasti jatkatte seuraamista ja pääsemme yhdessä riemuitsemaan vielä vuosikymmentäkin tätä matkaa!

Kertokaas, milloin te aloitte Mungolifea seuraamaan? Kauanko olette mukana olleet?

Kommentit

Bambi (Ei varmistettu)

Onnea! :) Miten blogia voi onnitella? Meinasin saavutuksesta, matkasta, kai ne kaikki käy ;) Blogiasi olen lukenut varmaan 5 vuotta? En nyt osaa tarkkaan sanoa :D Kommentoinut olen muutaman kerran, mutta yritän parantaa siinä. Ihan mielettömän upea blogi, näin tiivistettynä <3

Mariv (Ei varmistettu)

Montakohan vuotta siitä olisi? Mutta Koivis ajoilta asti olen seurannut mungolifea. Kommentoinut vain muutaman hassun kerran. Sun blogiin on aina kiva palata. Onnea mungolife ️

Hanna (Ei varmistettu)

Mukana vuodesta 2008-2009, en tarkkaan muista. Aina tämä on ollut ja uskallan sanoa, että tulee jatkossakin olemaan lemppariblogi. Huikeaa työtä olet kyllä blogin kanssa tehnyt kaikki vuodet ja on ollu niin siistiä kun on saanut elää mukana niin monissa sinun seikkailuissa. Innolla odotan, mitä tulevaisuus sulle ja blogille tuo tullessaan. Toivottavasti vain hyviä asioita. Paljon onnea Mungolifelle ja halauksia ihanaiselle bloggaajalle!

Ninnu (Ei varmistettu)

Mungolifea aloitin lukemaan alkuvuodesta 2009. En muista miten päädyin alunperin saitille, mutta siitä asti ollut tiukassa otteessa. Aussivuoteen asti luin kaikki postaukset, mutta kun Lontoon vuosina blogin sisältö muuttui ymmärrettävistä syistä vähemmän henkilökohtaiseksi ja omassa elämässä kuohui, blogi unohtui hetkeksi. Aloitin aktiivisesti taas lukemaan kesällä 2015. Blogi on muuttunut mun mielestä viimeisen vuoden sisällä vieläkin paremmaksi kun ennen. Toivon, että saamme nauttia blogista vielä piiitkään. Mungolifesta on tullut kun hyvä ystävä. Onnea Anna, onnea Mungolife :)

AnnaT (Ei varmistettu)

Onnea Mungolife! Hmm olen lukenut tätä noin viisi vuotta. Ainut mitä on jaksanut kuukausittain ainakin seurata. Sulla on niin hyvät jutut ja kauniita kuvia. Tapahtumarikas elämä :)

Tatjana (Ei varmistettu)

Minullekin on käynyt noin! Lapsena ja nuorena pystyi lukemaan yms autossa, mutta nyt lähes kolmekymppisenä on lukeminen autossa mahdottomuus. Minulle myös tulee enemmän päänsärkyä ja hieman pahoinvointia. Sama kävi myös keinumisen ja kaikkien pyörittävien huvipuistolaitteiden kanssa. Ennen pystyi keinumaan vaikka kuinka paljon ja kiertämään lintsin kaikki kieputtavat laitteet läpi useamman kerran ja nyt tulee paha olo ihan vaan kiikkuessa :(

Juuli (Ei varmistettu)

En ees muista minä vuonna oon alkanu Mungolifeä lukemaan, sieltä suht alusta kuitenkin, korkkarikoulut sun muut hyvin muistissa vielä :D Siitä asti oon lukenut varmaan jokaisen postauksen ja oot ehdottomasti mun lempibloggaaja ja Mungolife tietysti lempiblogi :) Onnea merkkipäivänä ja toivottavasti vielä saadaan nauttia ainakin seuraavat 8 vuotta!;)

jode (Ei varmistettu)

Päädyin Mungolifeen jotain jääkiekkoaiheisia juttuja googletellessani varmaankin loppuvuodesta 2009 tai sitten ihan 2010 alussa. Jokin tässä blogissa ja sinussa on vaan niin mielenkiintoista, että tuosta lähtien olen jokaisen postauksen lukenut ja yhä edelleen seurailen, vaikka kaikkien muiden blogien lukemisen olen vähitellen lopettanut :)
Paljon onnea sekä blogille että bloggaajalle, ja paljon kiitoksia kuluneista vuosista!

J (Ei varmistettu)

Itse oon lukenut noin 4 vuotta ja mukana pysytään! :)

Mä olen seurannut sun blogia ehkä 5-6 vuotta? Vasta tässä vuoden sisään olen innostunut kommentoimaan :D onnea Mungolife <3

idahhh (Ei varmistettu) http://idahhh.blogspot.fi

Mungolife on pysynyt ihan blogilempparina alusta saakka kun kesällä 2009 löysin blogit! Olin juuri kuullut työkaverin lukevan blogeja ja yövuoron hiljaisina tunteina ajattelin ottaa selvää mikä ihmeen 'blogi' kirjoittamalla googleen 'suomen suosituimmat blogit' - sieltä pomppasi blogisi ja ihastuin saman tien :) muistan kuollalleeni sitä sinun pinkkiä mekkoa, jossa oli sellaiset seeprakuvioiset olkaimet :D mutta edelleen olet lukulistan kärjessä ja olen niin iloinen että tuo blogin alkuaikoina sinusta huokuva intohimo ja onnellisuus on palannut ja se on melkein käsin kosketeltavaa. Ihanaa että olet löytänyt onnen<3

Miraba (Ei varmistettu)

Aloin lukemaan blogiasi kun asuit vielä Australiassa. Onnea ja olet mahtava! <3

V (Ei varmistettu)

Tarkkaa vuotta en muista, mutta ennen Rantapalloon siirtymistä kuitenkin. Muistan vaan, että ensimmäisissä postauksissa mitä sulta luin, sulla oli päällä pitkät gladiaattorisandaalit, valkonen bändipaita ja mustat(?) shortsit. Kauan siitä joka tapauksessa on :D Paljon onnea Mungolife ja paljon onnea Anna<3

Ninnu (Ei varmistettu)

Mäkään en tarkkaan muista milloin aloin blogia lukemaan mutta korkkarikoulun muistan kanssa! Eli aika alusta asti ollaan mukana oltu! Kommentoinut olen kylläkin vain ihan muutaman hassun kerran..Kiinnostus blogeja kohtaan on muuttunut näiden vuosien saatossa tosi paljon. Nykyään luen vaan ihan muutamia säännöllisesti ja Mungolife on ainut siinä joukossa mitä oon lukenut aina sieltä alusta saakka kun aloin blogeja lukemaan! Eli tänne on aina kiva palata ja sun postaukset jaksaa kiinnostaa! Eikös se ole hyvän blogin merkki?! Kiva kun jaksat kirjoittaa ja pienet postaustauotkaan ei haittaa joten älä soimaa niis itseäsi liikaa. Se on ihan inhimillistä kun tosiaan sulla muutakin elämää kun tämä! Kiva kuulla että uusia tuuliakin mahdollisesti tulossa! Onnea Mungolife!

Laura (Ei varmistettu)

Onnea Mungolifelle :) Olen ollut vakkarilukijasi jo ennen Rantapalloa, veikkaisin että noin seitsemän vuotta? Opiskelit silloin oikiksessa, asuit pienessä kaksiossa (?) ja asukuvat oli hieman erilaisia kuin nyt :D Tämä on ainoa blogi jota olen koskaan seurannut näin kauan, sinänsä jännä koska meillä ei ole juuri muuta yhteistä kuin matkusteluhimo. Olen itse kahden teinin opeäiti, asun maalla eläinlauman keskellä mutta matkustan kyllä maanosasta toiseen aina lomilla. Olet vaan jotenkin niin viehättävä persoona että on ollut ilo kulkea matkassa kaikki nämä vuodet. Kiitos elämyksistä ja intoa jatkoon niin blogin kuin remontin suhteen :)

Rosaa (Ei varmistettu)

Muistan että aloin seuraamaan blogiasi juuri kun Simba oli muuttanut teille. En edes tiedä kuinka pitkä aika siitä on, mutta aika pitkä kuitenkin! :D Onnea siis blogille ja sinulle kun jaksat inspiroida vielä näinkin monen vuoden jälkeen. :)

Vive (Ei varmistettu)

Onnea 8v. Ei voi kuin hattua nostaa, että oot vuodesta toiseen jaksanut tuottaa sisältöä ja laadukkaita kuvia. Aloin seuraamaan lähes alkuajoista asti ja olen katsonut niin korkkarikävely tutot kuin hiusten kiharruksetkin ja lukenut sinun ja Valtterin yhteiselämästä. Ajat muuttuu ja blogin tyyli muuttuu, mutta silti se pysyy aina mielenkiintoisena :)

Minski (Ei varmistettu)

Mä en tarkalleen ottaen muista minä vuonna aloitin lukemaan mutta muistan eläessäni päivän, kun löysin tämän blogin. Olin salaa mennyt siskoni koneelle ja surffailin siellä :D muistan ku en ollut edes kunnolla mukana koko blogi hommassa en tiennyy yhtäkään blogia. Sulla oli semmoset lyhyet tooodella vaalet hiukset ja muistan ku sun kuva oli rantapallon logon alla tai jtn vastaavaa. Mietin että mitä paskaa mun sisko lukee :DD joo.o. tätä paskaa ilmeisesti itsekin olen jäänyt lukemaan ja loppua ei varmasti näy edes remonttti hiljaisuuden takia. Lemppari blogi ihan ylivoimaisesti ja en mä nyt tiedä onks tää sittenkää nii shittiä mitä aluks uhosin :D onnea mungolife<3 toivottavasti saan lukes ainaki 8v vielä :D

sara (Ei varmistettu)

Aussivuoden puolessa välissä aloin lukemaan tätä blogia :) Eli oon ollut mukana jo 5 vuotta. Jee! Pakko muuten sanoa vähän aiheesta poiketen. Mulla on lievä lentopelko ja lentokentät aiheuttaa mulle suurta ahdistusta, ja joka kerta kun matkustan niin iskee aina pieni paniikki... Niin sun ja tän blogin ajatteleminen jotenkin auttaa mua olemaan paljon rauhallisempi ja rohkeampi! :D Mietin vaan itsekseni että "jos Annakin matkustaa niin usein eikä sille koskaan käy mitään, niin ei mullekaan käy mitään" Haha. Kiitos sulle laadukkaasta blogista :) Ja onnea Mungolife 8v! <3

Heli (Ei varmistettu)

Oon lukenut aikalailla alusta saakka, korkkarikoulun löysin ja siitä saakka vähän väliä palannut tänne.. Nyt erittäin tiiviisti lukenut viimeset 4 vuotta. HArvemmin tosin kommentoin mut on kiva lukee :)

marika (Ei varmistettu)

Taisin alkaa lukemaan jokin aika ennen kuin kerroit että vuosi Ausseissa edessä, en muista tarkkaan. Usein en minäkään kommentoi mutta jokainen postaus on tullut näinä vuosina luettua! :)

Eveliina (Ei varmistettu)

Noin 6.5 vuotta olen blogiasi lukenut! Serkkuni tutustutti minulle tämän blogin ja mungolife onkin ensimmäinen blogi, jota luin ja aloin seuraaman. Kaikki nämä vuodet olet kyennyt pitämään jutut mielenkiintoisina, propsit ja kiitokset siitä :)

Kia (Ei varmistettu)

Lähes alusta asti eli jostain 2009 vuoden alkupuolelta lähtien. Hullua, miten kauan on jaksanut kiinnostaa nämä blogit. Aluksi ajattelin, että hetken voi seurata, että ei kai näistä mitään tule. Vaikka luulen, että blogienkin aika tulee vielä olemaan ohi niin täytyy nyt nauttia tästä ajasta kun vielä voi.

Laura (Ei varmistettu)

Mä oon ajatellut et mä oon seurannut sun blogia joku 3-4 vuotta, mutta seurasin sitä jo ennen rantapalloon muuttoa, ja jos siitä on 6 vuotta niin oon jo aika kauan seurannut sun menoja! Aika menee nopeasti kun on hauskoja ja hyviä juttuja luettavana! Onnea blogin 8 vuodelle! :)

Zelinda (Ei varmistettu)

En muista vuotta, mutta niihin aikoihin varmaan kun Simba teille tuli. Ja lukeminen taisi lähteä siitä että sisko linkitti sinun ja jonkun toisen kuvan kysyäkseen vissiin hiustyylistä mitä tykkään tms. Sitä kautta eksyin blogiisi ja jäin lukemaan :)

Sonja (Ei varmistettu)

En ihan tarkkaan muista milloin ja mistä tähän blogiin löysin, mutta olit sillon jo palannu ausseista eli taitaa olla useampi vuosi aikaa ;-) tämä on yksi harvoista blogeista jota luen säännöllisesti. Kaikkea hyvää sulle Anna ja onnea Mungolife, mukana ollaan! :)

En ees muista vuotta, mutta olin yläasteella kun alotin tätä blogia lukemaan ja parin viikon päästä alotan tokan vuoden ammattikorkeessa! Että aika menee nopeesti tää oli kyllä ihan ekoja blogeja jota aloin lukemaan ja tyytyväisenä vieläkin tästä eteenpäin pysytään mukana :)

Laura / Laura's Itinerary (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/laurasitinerary/

Olen seurannut blogiasi (muistan että aloitit lakifirmassa (?) harjoittelussa ollessasi) lähes alusta asti. Kun jotenkin löysin blogisi, kun olit sitä ehkä maksimissaan 5 kuukautta kurjoittanut, luin kaikki jutut alusta alkaen. Mieleen tulee äkkiä Valtteri-kirppari, jonka löysin blogisi avulla (RIP), Simba muutti teille ihan pienenä pallerona, Aussi-ajat, maailmanympärysmatka, Lontoo, nyt Kuopio. Mungolife on kulkenut lukulistalla mukana koko ajan. Keep up with the good work! :)

Päivi (Ei varmistettu)

Piti oikein miettiä, mutta muistan legendaariset korkokenkäkoulut ym videot. En tarkalleen pysty sanomaan, mutta olisiko blogi ollut vajaan vuoden pystyssä kun sen löysin.

Kiitos siis näistä vuosista, pidin ja pidän yhä tyylistäsi niin pukeutumisen kuin "tekstintuottamisen" saralla. Kauniit kuvat ja kivat tekstit tuovat mut tänne sivulle aina uudelleen ja uudelleen.

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Onnea blogisynttäreistä! Ei taida kovin monet blogit saavuttaa kahdeksan vuoden ikää, joten kiva jos Mungolifen on tarkoitus porskuttaa jatkossakin eteenpäin :) Oon lukenut tätä lähes alusta asti. Silloin joskus 2008 tienoilla mulla oli kovasti räppivaihe meneillään ja se näkyi pukeutumisessakin, mutta kun teki mieli alkaa "normalisoida" omaa tyyliä, sun blogista tuli aika paljon otettua vaikutteita. Kiitos siis siitä, pukeudun ehkä nykyään edes vähän kivemmin kuin niinä xxxl-huppareiden aikoina. :D

Krisu (Ei varmistettu)

Oon kans lukenut tätä jo ennen Rantapalloon siirtymistä :) Tarkkaa aikaa tai sitä miksi tänne päädyin, en muista, mutta koko tämän ajan, tämä on ollut minunkin lempiblogini ja kaikki postaukset olen lukenut :)

Sanna (Ei varmistettu)

Sä olit aloittanut opiskelun Lontoossa, kauankohan tästä nyt sitten on mennyt... 3 vuotta? Mukana ollaan ja vahvasti :)
Minulla alkoi myös sinun ikäisenä matkapahoinvointi autossa. En voi enää lukea tai saatikka kännykkää räplätä, muuten tulee heti jysäri ja huono olo.

Sarihanse

Haha, olen tainnut lukea ihan alusta asti, vaikka iältäni voisin olla äitisi.

Maj (Ei varmistettu)

Korkokenkä kävely videoa ajoilta mukana oltu enempi ja vähempi ! Tyttö Rovaniemeltä.

Allu (Ei varmistettu)

Huikeaa Anna, onnea sinulle ja luomuksellesi! Täällä on oltu mukana matkassa vuodesta 2011 ️ on itseasiassa ensimmäinen blogi mitä olen alkanut seuraamaan hieman matti myöhäisenä

Linda (Ei varmistettu)

Onnea 8-vuotiaalle ja ehdottomasti mielestäni parhaalle blogille! Olen seurannut Mungolifea lähes alusta asti, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Minun on pakko kiittää sinua mahtavasta työstä, jonka olet blogin eteen tehnyt. Upeat kuvat ja lähes virheettömät tekstit ovat aina tehneet blogista miellyttävän ja kiinnostavan. Olet myös mielestäni upea esimerkki nuorille tytöille ja naisille, sillä vähät välität arvostelijoista ja olet aina tehnyt päätöksiä niin, että ne miellyttävät sinua. Vuosi Australiassa ja oikiksen lopettaminen kesken ovat mielestäni loistavia esimerkkejä rohkeudestasi ja siitä, että luotat itseesi täysin. (Ainakin annat ulkopuoliselle sellaisen kuvan. :D )Jatka samaan malliin! Toivon kaikkea hyvää sinulle ja blogille ja toivon lukevani Mungolifea vielä useiden vuosien ajan. <3

Taru (Ei varmistettu)

Aktiivisesti 2010 syksystä lähtien! Taisin bongata silloin blogin cosmopolitanista kun olit Fun Fearless Female :)

meow (Ei varmistettu)

Paljon onnea! :) Mulla on kans matkapahoinvointia bussissa/autossa :( Onneks musiikin kuuntelu ja maisemien katselu on ihan jees!

Laura (Ei varmistettu)

Taisin satunnaisesti aina käydä vilkaisemassa blogiasi ennen kuin siirryit Rantapallolle, mutta sen jälkeen ollut aktiivisesti mukana ja innolla alkanut lukemaan jokaista postaustasi :) Löysin sun ja Merin blogit samaan aikaan ja muistan kuinka mielenkiintoista oli seurata elämäänne Australiassa, hullua ajatella että siitä on jo viis vuotta!! Teidän blogit ovat ainoat jotka aidosi kiinnostavat ja joista jaksaa lukea kaikki tekstit koska osaatte kirjoittaa hyvin. Toivottavasti saadaan kaikki vielä nauttia blogistasi pitkään! :) Onnea Mungolife <3

Jii (Ei varmistettu)

Yritin miettiä, et kuinka kauan oon Mungolifea lukenut. Eka en osannu yhtään arvioida kuin että muutaman vuoden ehkä, mut yhtäkkiä tuli mieleen, että taisin löytää blogiisi ensimmäisen kerran, kun jossain iltalehdessä tms. oli juttua sun "tyrmäyksestä" Espanjassa?! (vai mikä juttu se nyt ikinä olikaan). Mikä vuosi se nyt sitten onkaan ollu?! Oon nyt aika vakuuttunu et se lähti siitä! :) Ja taispa olla eka blogi ikinä, jota aloin lukea ja yks niistä harvoista, joita oon keskeytyksettä seurannu. Onnea siis Mungolife!!

Heidi (Ei varmistettu)

Olen lukenut blogia noin 5-6 vuotta. Löysin blogin suosituimpien blogien listalta, kun halusin ottaa selvää, mitä blogit oikein on ja miksi ihmiset niitä lukee :D Paljon onnea Mungolife 8v!

Alice (Ei varmistettu)

Törmäsin tähän blogiin muutaman kerran ennen rantapalloa ja tykkäsin siitä, mutta sitten jotenkin hukkasin sen. Aussivuoden aikana aloin vilkuilemaan blogia aluksi silloin tällöin, ja sitten yhä enemmän ja enemmän. Tässä ollaan edelleen!

Sääli muuten että olet laittanut vanhimmat postaukset piiloon, vaikka ymmärränkin kyllä miksi. Olisin halunnut lukea Uuden-Seelannin postauksia matkakuumetta helpottaakseni, mutta niitä ei enää löytynytkään (joo no ei varmaan olisi kyllä auttanut yhtään siihen matkakuumeeseen).

Mira (Ei varmistettu)

Ite bongasin sun blogin sillon kun puuhasitte muuttoa Merin kans Ausseihin. Ite olin kans kovasti lähössä, ja sut löysin ku googlailin aussiblogei ja taisit tulla hakuvaihtoehtojen varsin alussa. Siitä lähtien ollaan oltu yhessä, eikä loppua näy

Nora (Ei varmistettu) http://www.absolutelyenchanted.blogspot.com

Meikäläinen löysi Mungon kaverini kautta, kun hän kertoi sinun käyväsi LCF:ää. Olin itse juuri hakemassa kyseiseen kouluun, ja vinkkisi yliopistoon ja muutenkin elämiseen Lontoossa tulivat tarpeeseen. Täällä blogia seuraillaan edelleen kolmen vuoden jälkeen, joten kiitos näistä vuosista!

M (Ei varmistettu)

Onnea!
Mä olen seurannut ihan alusta asti, mulla on vieläkin hämärä muistikuva sun blogin ensimmäisestä postauksesta jossa esittelit itsesi! On ollut mahtavaa seurata sun käänteitä ja blogin kehittymistä koko tää aika, ja seuraan kyllä jatkossakin :)

Emma (Ei varmistettu)

Onnea jee!! Mä bongasin Mungolifen muistaakseni kesällä 2009. Tämä oli ensimmäinen blogi, jota aloin seurata. Ihanaa on ollut olla matkassa mukana, oot mieletön mimmi! Huojentavaa kuulla, että olet innoissasi jatkamassa, mä seuraan kyllä hamaan tulevaisuuteen :)

Tinde (Ei varmistettu)

Aloitin lukemaan blogiasi 6 vuotta sitten kun odotin esikoistani, olin juuri jäänyt äitiyslomalle kun löysin blogisi.
Sinun blogi oli eka blogi jota aloin lukemaan ja edelleen yhtä suurella mielenkiinnolla aina odotan uusia postauksia. Onnea 8-vuotiaalle blogille!

Paula (Ei varmistettu) http://deleted

Aloin seuraamaan Mungolifea silloin, kun olit vähän aikaa sitten muuttanut Australiaan. Koska itselläkin oli pidempi reissu sinne edessä silloin, niin etsin Australiaa koskevia matkablogeja. Ekaksi ihmettelin, että mikä hiton "matkablogi Australiasta" tämä on olevinaan, kun joka toinen postaus oli päivän asua :D :D Aina kuitenkin palasin tänne ja edelleen tää on yksi lempiblogeistani :) <3

tiian (Ei varmistettu)

Oisinko seuraillu aktiivisesti jonku nelisen vuotta ehkä, sitä ennen varmaan vuoden silleen sivusilmällä vilkuillu. onnea blogille ja bloggaajalle!

En vois ite kuvitella koskaan kirjottelevani /lukevani autossa. Ei pysty paljon puhelintakaan selaileen ku heti on huono olo.

Minna (Ei varmistettu)

Aloitin lukemaan keväällä vuonna 2009. Abivuosi oli lukiossa menossa ja odotin lukulomalla kuin kuuta nousevaa uutta postausta, että sain muutakin lukemista luku-urakan rinnalle :D ensimmäisiä blogeja mitä aloin seuraamaan! australia vuotena luin blogia aika harvoin, mutta hyvin pian palasin taas vakio lukijaksi.

Pages

Kommentoi