8

1000x1000-Template

Arvatkaa mitä? Tämä blogi täyttää tänään kahdeksan vuotta!

En meinannut tässä koko hirveässä hässäkässä edes muistaa tätä virstapylvästä. Miehen siskolla on synttärit samana päivänä kuin blogilla, ja aamulla vasta muistinkin tämän tärkeän päivän.

On melkoisen huikeeta, että blogi on pysynyt hengissä ja porskuttanut eteenpäin jo kahdeksan vuotta, joista lähes kuusi vuotta ollaan kuljettu käsi kädessä Rantapallon kanssa. Paljon on mahtunut upeita lukijoita, hetkiä, tarinoita, yhteistöitä, mahdollisuuksia ja matkoja näihin vuosiin. Vuoristorataa on kuljettu ja blogi on ollut kaikkea pahimmasta vihamiehestä rakkaimpaan henkireikään.

Harmi, että juuri ennen tätä synttäritapahtumaa blogi on ollut kovin hiljainen puolisentoista kuukautta. Olen siitä todella pahoillani. Jälkiviisaana on helppo nyt sanoa, että olisi ollut parempi tämän remontin ja muuton keskellä pitää kunnon blogitauko.. Mutta, jälkiviisaus on aina virheetöntä. Viimeaikainen hiljaisuus blogissa ei suinkaan tarkoita tämän lopahtamista, tai mielenkiinnon hiipumista. Se tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä, että aikaa ei ole millään riittänyt töihin, blogiin JA remonttiin.

Mungolife siis aloittaa tänään jo yhdeksännen elinvuotensa, ja tästä tulee varmasti todella jännittävä vuosi minulle ja erityisesti työkuvioille sekä blogikuvioille. Blogi jatkaa Rantapallossa, jolle olen erittäin kiitollinen näistä menneistä vuosista ja odotan innolla tulevia vuosia Rantapallon bloggaajana. Matkailun puolella on tulossa pari jännittävää reissua mahtaviin kohteisiin vielä tämän vuoden puolella. Henkilökohtaisessa elämässä on ylipäänsä tapahtumassa paljon upeita asioita.

Samalla olen työstänyt suurta projektia hissukseen täällä kulisseissa, ja näillä näkymin blogi kohtaa hyvin mielenkiintoisia tuulia jo alkuvuodesta. Puheissa on tällä hetkellä eika mielenkiintoinen uusiutuminen ja erittäin jännittävät ajat Mungolifelle 🙂 Katsotaan, jos kaikki tapahtuu suunnitellusti ja aikataulussa, niin jo ennen vuoden vaihtumista pääsen kertomaan teillekin Mungolifen tulevaisuuden suunnasta.

Nyt istun täällä kaaoksen keskellä (edelleen) kun vastoinkäymiset muuton ja remontin suhteen eivät ota loppuakseen. Palasimme pari tuntia sitten Helsingistä, jossa olimme eilen juhlimassa serkkuni häitä. Nyt mies laittaa kattolamppuja ja minä taistelen päänsärkyä ja väsymystä vastaan täällä makkarissa peiton alla. Mun mielestä on epäreilua, että mun päätä särkee näin paljon, ottaen huomioon, että eilisissä häissä meni puoli lasia skumppaa 😀 Me ajoimme vielä illalla miehen vanhempien luokse Lahteen, ja olin siis koko juhlan ihan vesilinjalla. Tämä Kuopio-Helsinki etäisyys ottaa sen verran voimille kertarepäsynä, että päätettiin jakaa matkaa hieman edes, yöpymällä Lahdessa ja miehen perheen kanssa aamua viettäen.

Valitettavasti mulle on tapahtunut jotain, mistä en ole kovin onnellinen. Olen aina onnellisesti pystynyt lukemaan ja tekemään töitä koneella missä tahansa ja miten tahansa. En ole koskaan voinut pahoin auton kyydissä. Nyt viime aikoina kuitenki kuvien käsittely tai kirjoittaminen on muuttunut mahdottomaksi liikkuvassa autossa. En tiedä miksi, mutta olen ykskaks alkanut potemaan matkapahoinvointia, tai lähinnä hirveää päänsärkyä, jos yritän kirjoittaa autossa. Joudun siis tyytymään ikkunasta tuijotteluun ja siihen, että Helsingin reissuun tuhriutuu melkein kymmenen tuntia tehotonta autossa istumista.

Välillä tekee varmaan kyllä ihan hyvää vain hengähtää 🙂

Joka tapauksessa, onnea 8-vuotias Mungolife ja kiitos teille kaikille upeille lukijoille, jotka olette pysyneet mukana! Toivottavasti jatkatte seuraamista ja pääsemme yhdessä riemuitsemaan vielä vuosikymmentäkin tätä matkaa!

Kertokaas, milloin te aloitte Mungolifea seuraamaan? Kauanko olette mukana olleet?

Kommentit (91)
  1. Onnea! 🙂 Miten blogia voi onnitella? Meinasin saavutuksesta, matkasta, kai ne kaikki käy 😉 Blogiasi olen lukenut varmaan 5 vuotta? En nyt osaa tarkkaan sanoa 😀 Kommentoinut olen muutaman kerran, mutta yritän parantaa siinä. Ihan mielettömän upea blogi, näin tiivistettynä <3

  2. Montakohan vuotta siitä olisi? Mutta Koivis ajoilta asti olen seurannut mungolifea. Kommentoinut vain muutaman hassun kerran. Sun blogiin on aina kiva palata. Onnea mungolife ️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *