8.3.

Mungolife

8.3. on tärkeä päivä. On hienoa, että meitä naisia juhlitaan äitiydestä, syntymäpäivästä tai nimestä huolimatta yhtenä päivänä vuodessa.

Kuitenkin, 8.3. meidän perheessä juhlitaan myös yhtä miespuolista sankaria.


Tasan vuosi sitten meidän perheeseen nimittäin syntyi pieni, pyöreä, pullea, pörröinen ja persoonallinen Jedi-poika. Perheen naisille lahjaksi neljä tassua ja kaksi mantelisilmää saivat syntymäpäiväkseen kansainvälisen naistenpäivän ja tämä pikkuherra on viihdyttänyt meitä siitä asti.

Persoonaa riittää, pomput nousee korkealle ja kaapissa on jo yksi Kunniapalkinto näyttelystä, Älykäs ahmatti, joka haluaa osallistua kaikkeen ja olla huomion keskipisteenä vuorokauden ympäri. Ihana pieni pörrö, joka on jo kasvanut isoveljensä ohi koossa, mutta harmi kyllä, ei älyssä. Nauru ei lopu tämän kaverin läheisyydessä ja pienestä asti on säilynyt sellainen pilke silmäkulmassa; pieni tuholaisen virne päällä mennään aina. Ahmatti on saanut Simban kiinnostumaan luista (hampaat kiittää), saanut virkeyttä isoveljeensä ja ennen kaikkea saanut hieman taistelutahtoa ja luonteen lujittumista myös meidän pehmoiselle isommalle vauvalle. Kiitos siitä kuuluu tomeralle pikkuveikalle.

Tänään Jedi (joka on joutunut siskoni käsiin korvatrimmauksen osalta) haluaisi toivottaa kaikille upeille naisille ihanaa naistenpäivää! ♥

HBD Jedi, may there be many more birthdays! ♥

Kommentit

Kia (Ei varmistettu)

Hyvää syntymäpäivää Jedi-söpöliinille! :) Meidän shelttityttö täyttää tänä vuonna jo kaksi. Edelleen on se lapsen riemu ja innokkuus tallella niin kuin toki kuuluukin tuossa iässä.

Tinja Karlsson

Voiii kuinka ihania! <3

Kata (Ei varmistettu)

Ihania kuvia päivänsankarista. Mutta täytyy myöntää, että kyllä Simba on kuitenkin aavistuksen verran suloisempi kuin pikkuveljensä.

Anna (Ei varmistettu)

Näin ei ehkä saisi sanoa, mutta kyllä Simba on mun mielestä ikuisesti maailman kaunein, kiltein ja ihanin koira. Se on vaan ihan omaa luokkaansa <3

Petra (Ei varmistettu)

Teidän pojat on kyllä mielettömän söpöjä <3 Onnea Jedille!

Krista (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Mahdatko tietää mistä tuo musta rusettipanta on ostettu vai onko itsetehty?:) sopii hyvin!

Anna (Ei varmistettu)

Se on joku pikkupoikien rusetti :D Siitä väännetty :(

Kate (Ei varmistettu)

jos ei haittaa kun kysyn niin miten näyttää parissa kuvassa ettei Jedillä ole niin paljoa tuota valkoista otsassa kuin pentukuvissa? :) vrt esim. toiseksi viimeinen kuva ja viides kuva. Kehittyykö nuo väriläiskät koko ajan tai siis onko ne valkoiset haituvat otsassa kasvaneet pois? :D pisti kuvissa silmään kun joissain kuvissa näkyy selvästi valkoista otsassa ja joissain ei näy ollenkaan, ellei sit ole valaistuksesta, vaikkakin enemmän valkoista tuntuu olevan pentukuvissa

Anna (Ei varmistettu)

Sillä on jotenki menny täysin piiloon tuo :) Yleensä tollaset pienet saattaa kadota, Simban otsatähti oli niin iso, että se säilyi vanhemmaksi asti :)

NN (Ei varmistettu)

Ou! En kestä! Ihanaihanaihana!

Carl (Ei varmistettu) http://www.sudio.se

Moi Anna :)

Esittelen meidän ruotsalaisia muotituotteita julkkiksille ja merkittävimmille bloggaajille.

Koska tyylisi sopii yhteen tuotemerkkimme kanssa, haluaiimme sinun testaavan paria.

Meilaa minulle niin lähetän lisätietoja.

Hauskaa päivänjatkoa!!

Kommentoi