9

Mungolife

      

Arvatkaa mitä? Mungolife on tänään jo yhdeksän vuotta vanha! Herrajumala miten nopeasti aika meneekään ja on ihan käsittämätöntä, että kaikkien aikojen ensimmäisestä postauksestani on jo yhdeksän vuotta! Rantapallon alla bloggaamistakin on jo kohta seitsemän vuotta takana ja Mungolife tuntuu todella arkiselle ja arkeen kuuluvalle jo tätä nykyä. Vaikea elämää olisi kuvitella ilman Mungolifea, suoraan sanottuna :) On ihan mieletöntä ajatella, että osa teistä on ollut mukana jo lähes yhdeksän vuotta lukien ajatuksiani ja edesottamuksistani.

Vetää kyllä sangen hiljaiseksi jopa tämän naisen, kun mietin, miten paljon kaikkea vuosien varrelle mahtuu. Maailmanympärimatkaa, ulkomailla asumisen vuosia, oman vaatemalliston suunnittelu, mielettömiä matkoja ja upeita tilaisuuksia. Kaikkea kaunista ja ihanaa. Vaikka välillä blogimaailman ympärillä pyörivä negatiivisuus meinaa viedä uskon ihmiskuntaan, näin yhdeksän vuoden kohdalla kaiken ihanan ja positiivisen määrä on niin overwhelming, että ei osaa edes ajatella mitään negatiivista! On tää ollut aikamoinen matka ja olen äärimmäisen onnellinen, että tasan yhdeksän vuotta sitten lähdin tähän kyytiin ja olen jaksanut kurvailla mutkista huolimatta. 

Tämä alkoi päiväkirjamaisena tapana kertoa päivästäni ja päivän asuistani ja nyt se on kanava, jolla pyrin tuomaan omaan ja muiden päiviin iloa ja inspiraatiota. Kauniita asioita ja hetkiä. Blogi on laajentunut koskemaan vähän kaikkea, matkustamisesta ruoanlaittoon ja vauvanhoidosta muotiesineisiin. Blogi on elänyt ja muuttunut minun mukana.  En ollut edes kahtakymmentä aloittaessani ja kohta kolkutellaan jo kolmeakymmentä. Ei tästä mene kuin silmänräpäys ja blogikin jo siirtyy seuraavalle vuosikymmenelle. Sitä pitää kyllä sitten ensi vuonna juhlia ihan kunnolla! En enää muista, mikä oli alkuperäinen suunnitelmani blogille, mihin näin sen johtavan tai menevän. Niin se vaan on mennyt kuin itsekseen eteenpäin ja päätynyt nyt tähän. Tässä ollaan tänään, enkä oikein osaisi kuvitella muutakaan. Mä olen muuttunut Anna Vanhasesta Anna Pastakiksi vuosien aikana, mutta Mungo-Annana olen ollut jo kohta kolmasosan elämästäni. Aika mieletöntä.

Kiitos kaikille teille siitä, että olette olleet mukana ja olette toivottavasti sitä jatkossakin. Musta on aina ihana näin merkkipäivän kunniaksi kuulla, kauanko te olette olleet mukana? Ja koska toivon voivani jatkossakin tuottaa mahdollisimman hyvin lukijoitani insoiroivaa sisältöä, niin kertokaa ihmeessä, mikä on ollut mieleenpainuvin postaus? Kiitos kaikille tähän mennessä kuljetusta matkasta, on sitä kestänyt viikon tai yhdeksän vuotta ♥

Kiitos! ♥

Kommentit

Jemina (Ei varmistettu)

Hei Anna,

mä olen ollut mukana suunnilleen 8 vuotta.
Kiitos blogistasi! Se on antanut mulle juurikin sitä inspiraatiota ja aivojen nollausta.
<3

Martina (Ei varmistettu) http://-

Mä oon lukenut Mungolifea ihan sieltä ekoista postauksista asti, muistan kun löysin sun blogin joskus Saaran Tiptoesin kautta :) Silloin teillä molemmilla taisi olla sivupalkin lukulistoilla suunnilleen vaan toistenne blogit :D Uskomatonta kyllä kuinka kauan oon seurannut sun elämää ja mitä kaikkea oon sun kautta päässyt "katsomaan": Australia, Simba, Lontoo jne jne.. ja nyt Kuopio/Lempäälä ja vauvajutut! :)

Martina (Ei varmistettu) http://-

Ja maailmanympärysmatka Vince Neil'eineen! :)

jenny (Ei varmistettu)

Mukana on oltu ainakin 8 vuotta ja edelleen postauksesi ovat lemppareitani!

V (Ei varmistettu)

Mä en muista miten kauan oon seurannut. Kauan joka tapauksessa, koska musta tuntuu että Mungolife on ollut mukana koko mun teini-iän. Oon nyt 21v ja sun juttujen seurailu tuntuu ihan siltä, kun lukisi ystävän postauksia.

Muistan vaan että aloin seuraamaan sua kesällä ja muistan sun ekan asun, jonka näin. Sulla oli valkonen t-paita printillä (ehkä bändipaita?), farkkushortsit ja pitkävartiset gladiaattorisandaalit. Asuit silloin vielä Valtterin kanssa yhdessä, mutta en pysty muistamaan oliko Simba jo silloin teillä. Luulen että oli. Kauan on siis tullut seurailtua ja toivottavasti vielä pitkään saan seurata.

Onnea Mungolife ja onnea Anna ️

V (Ei varmistettu)

Niin ja hei! Korkokenkäkoulu on jäänyt elävästi mieleen! Sen paluuta odotellessa ;D

Jasmin (Ei varmistettu)

Luulen että aloin lukemaan blogiasi 2013/2014 aikana ja siitä asti olen ollut lukija. Pidän tyylistäsi kirjoittajana ja elämän asenteestasi. Olen todellakin saanut inspiraatiota ja iloa jokaisella lukukerralla. Paras postaus oli varmaan kun kerroit odottavasi Dantea. Se oli ihana ja niin kauniit kuvat ja liljat ovat jääneet mieleeni onnea mungolife 9.v !

Milla (Ei varmistettu)

En muista tarkkaa vuotta, mutta löysin blogisi niihin aikoihin, kun olit lähdössä Australiaan. Koukutuin välittömästi. Siitä asti olen ollut mukana lähes päivittäin. :)

Toivotan paljon onnea ja lisää vuosia Mungolifelle!

Kiitos Anna <3

Aliisa (Ei varmistettu)

Oon ollut mukana suurinpiirtein siitä asti, kun muutitte Ausseihin. Jostain syystä ne postaukset siitä sun ja Merin mehudetox-kokeilusta on jääneet mieleen :D
Kiitti blogista, joka on inspiroinut ja ilahduttanut muakin vuosikaudet, vaikka olen sua melko tarkalleen 10 vuotta nuorempi! Joku sun kirjoitustyylissä vaan vetoaa:)

Oon sun kanssa saman ikäinen ja melko alusta seuraillut, välillä vähemmän kun oma elämä oli niin erilaista, nykyisin se on taas melko samanlaista joten oon seurannut enemmän :) Muistan hämärästi ekan postauksen jonka luin, asuit opiskelija-asunnossa silloisen poikaystävän kanssa ja asukuvissa oli jotain seepra-tai eläinkuosista, ja muistaakseni samassa postauksessa kertoilit auton ostosta/huollosta tms. Aprillipäivän Dubaimies-huijaus ja korkokenkäkoulu (siitä kun joskus vielä näkis pätkän :D) on jääneet kaikkein kirkkaimmin mieleen! Kuitenkin, blogien lukeminen on about 10 vuotta ollut mun pikku pahe, joka on piristänyt ja tuonut pikku "pakohetkiä" opiskelukiireiden, myöhemmin työstressin ja elämän pienten ja suurten mullistusten keskellä. Kiitos blogista, toivottavasti jatkat vielä pitkään :)

Heidi (Ei varmistettu)

Törmäsin blogiisi v 2010 kun hain oikikseen ja etsin lukuvinkkejä. Muistan nähneeni sut kerran fuksivuonna oikiksen käytävillä ja olin ihan että wau, mungo-Anna! Pian sen jälkeen lopetitkin oikiksen - omat polkuni sen jälkeen on olleet (pelottavan) samanlaiset: oikis jäi kesken, muutin ulkomaille tekemään toista tutkintoa, asuin muutenkin ulkomailla hetken, ennen kun nyt muutin pienehköön kaupunkiin Suomessa!

Kommentoin ihan tosi harvoin, mutta nyt tuli semmonen hetki että ehdottomasti kommentoitava! Aussivuoden postaukset jääneet mieleen, samaan aikaan pohdin ite oikiksen lopettamista ja sain uskoa sulta, että oikiksen jälkeen on elämää - päivääkään en oo katunut, että päätin seurata sydäntä ja jättää ne opinnot!

Jutta (Ei varmistettu)

Voi ihanaa, paljon onnea 9-vuotiaalle! Itse olen hypännyt kyytiin noin kahdeksan vuotta sitten, lähes tulkoon koko matka on siis mukana kuljettu. Muistan vieläkin, kuinka silloin alkuun jotkut postaukset saivat vihastumaan, mutta joku kuitenkin kiehtoi niin kovasti, että aina piti tulla katsomaan näkyykö uusia postauksia :D Aussien matkan aikaan lopulta aloin aktiivisesti seuraamaan. Mielestäni blogisi on tällä hetkellä ehdottomasti parhaimmillaan ja luen lähes jokaisen postauksen ajatuksen kanssa ja nykyisin olen monissa asioissa hyvin paljon samaa mieltä ja saan postauksista paljon inspiraatiota omaan elämääni. Hassuahan on, että muotijutut eivät ole ikinä oikein kiinnostaneet ja olenkin ilahtunut, että blogi käsittelee nykyisin niin laajasti monia asioita. Näiden vuosien aikana olen jättänyt yhden käden sormilla laskettavan määrän kommentteja, mikä on hyvin harmi, sillä sinä olisit ne kyllä ansainnut. Kiitos kaikista näistä vuosista, toivottavasti matka jatkuu vielä! :)

Eve (Ei varmistettu)

Olen seurannut jostain korkokenkäkoulusta asti, eli melko kauan :) mieleenpainuvimmasta postauksesta en osaa sanoa, ekana ehkä tulee mieleen vauvauutiset.. muutenkin tykkään lifestylepostauksista, muotijutut eivät niin kiinnosta, mutta selailen kyllä nekin

Hensski (Ei varmistettu)

Oon aloittanut seuraamisen silloin kun teit videon miten korkkareilla kävellään rappusia :D Kiitos näistä vuosista

Esssim (Ei varmistettu)

Aloitin silloin kun olit Australiassa mieleenpainuvinta on ollut raskaudesta kertominen! on jotenkin ollut jännittävää seurata ja saada inspiraatiota täysin tuntemattoman ihmisen elämästä

Erika (Ei varmistettu)

Oon ollut mukana vuodesta 2009 eli noin kahdeksan vuotta! Melkein koskaan en kommentoi, mutta jokaisen postauksen kuitenkin luen. Kiitos Anna tästä blogista :)

Veikkaan, että oon kans joku 7–8 vuotta lueskellut, välillä enemmän ja välillä harvemmin. Apua! :D Eka postaus, minkä muistan, oli asukuvat, joissa sulla oli jotenkin tuunattu Mötley-paita ja suorat hiukset. Onnea 9-v blogille!

Johku (Ei varmistettu)

Eksyin ensimmäisen kerran sun blogiin kun luin Tara Banxxin blogia ja he oli olleet sun Mötley bileissä. Aattelin et nainen, joka pitää Mötley-bileet on tutustumisen arvoinen. Siitä asti oon keskeytyksettä blogia seurannut :)

Moikkelis (Ei varmistettu)

Täällä since 2010 melkeen alkuajoilta siis ja vitsi kuinka siistiä oli ku pystyin lukee läpi kahden vuoden kirjoitukset! Nyt kun aktiivisimmin seuraa ei enää oo arkistoissa "kamaa", no onneks blogeja on kaksi yhdessä btw teidän baby on niiiin söpö

Noora (Ei varmistettu)

Muistan vielä elävästi postauksen, jolloin aloin seuraaman sinua. Olit silloisen poikaystäväsi kanssa Serenessa viettämässä kesä päivää. Taisit silloin videoida hurjat laskut ja sinulla oli päällä värikkäät leopardi- bikinit. xD Aikaa on siis kulunut, ja paljon. Siitä asti olen seurannaut sinun matkaasi, seikkailujasi maailmalta, ihaillut kasvavaa laukku kokoelmaasi ja kuinka olet ansainnut ihastuttavan perheen.

Annam (Ei varmistettu)

Aikalailla alusta asti olen seurannut! Itse täysi-iän kymnyksellä silloin ja korkokenkäkoulu sai kiinnostumaan ! varsinkin kaikki ulkomaanseikkailut on olleet mukavaa luettavaa. Nyt kiinnostaa eniten jutut äitiydestä ja pienestä poijastasi, kun itsellä täällä 1.5v poika, eli aika samaa elämäntilannetta elellään.

Sirpa (Ei varmistettu) http://thebabycatsandpricybags.blogspot.fi/?m=1

Hymm..asuit kai vielä Koivukylässä kun aloin blogia lukemaan. Sulla oli aina joku mekko/tunika+tiukat housut/sukkikset ja korkeavartiset saappaat. Usein kuvattu sisätilassa. Mikähän vuosi se oli, en muista. Sun takia mustakin on nykyisin ihan ok laittaa nelinumeroinen summa esim. laukkuun!!!! Oli myös hauskaa, että kun itse tulin äidiksi 7/16 meni tovi ja nyt voinkin lukea myös sinun vauva-arjesta.

Tiina (Ei varmistettu)

Varmaan tuon 7 1/2 - 8- vuotta oltu matkassa mukana. Oletkin varmaan ainoita blogeja mitä luen heti kun uusi postaus näkyy. Kovasti pidän kirjoitus tyylistä ja siitä, että tekstiä on paljon eikä nyky blogien tyyliin kahta riviä. ;)

Onnea Mungolifelle siis, toivottavasti juttuja saisi lukea vielä pitkään. :)

Kristiina (Ei varmistettu)

Olen lukenut blogiasi hyvin alkuajoista saakka, ehkä noin vuodesta -09. Tämä on ollut lemppariblogini alusta saakka! Juurikin kauniiden kuvien ja asujen takia. Elämänvaiheitasi on ollut todella mielenkiintoista ja inspiroivaa seurata. On ollut mahtavaa nähdä, että kun on intohimoa, voi saada elämäänsä huikeasti asioita, jotka ovat itselle ihania. Siltä sinun elämäsi on näyttänyt, vaikka tietysti olet jättänyt varmaan hirveän paljon asioita kirjoittamattakin. Minulle blogisi on ollut kuin kaunis ja mielenkiintoinen naistenlehti, jota lukiessa saa rentoutua ja upota jonkinlaiseen haavemaailmaan, mutta samalla jotenkin tosi kodikas, kun olet ihan aito ihminen siellä etkä pelkkä kiiltokuva. Olen tykännyt kovasti siitä, kuinka olet tuonut syvempiä ajatuksiasi asioista esiin uudella tavalla viime aikoina, ehkä johtuen äidiksi tulostasi. Pidän siitä, kuinka monelta kantilta pyrit katsomaan asioita ja mielipiteesi ja näkemyksesi ovat niin hyvin perusteltuja. Olen myös tykännyt vauvablogistasi, sillä itselläkin alkavat vauvakuumeet kolkutella ovelle... :D Parasta postausta en osaa nimetä, ekana tuli mieleen se korkokenkäkoulu, kun sitä usein täällä kommenttikentässäkin muistellaan :)
Saattaa kuulostaa liioittelulta, mutta blogistasi on ollut minulle iloa myös silloin, kun olen krooniseen tautiin sairastumisen jälkeen voinut huonoimmin. En ole jaksanut tai kyennyt tekemään juuri mitään silloin, joten pakeneminen tuttuun, mutta jatkuvasti uudistuvaan blogiisi on tuottanut kauniita valonpilkahduksia ja hetkellistä irrottautumista omasta arjesta. Toki olen muutamia muitakin blogeja silloin lukenut, mutta oot mun suosikki, sun postauksia eniten odotan :D <3

Kia (Ei varmistettu)

Mukana pysytty ainakin se kahdeksan vuotta, mutta varmasti lähelle menee koko blogin olemassaoloa. Hauskaa on ollut seurata elämäsi vaiheita ja kuinka sopivasti saan pian esikoiseni, joten vauvajutuista on ollut paljon hyötyä.

Sara (Ei varmistettu)

Minä olen seurannut blogiasi vuodesta 2014 lähtien. Olen sinua melkein 20 vuotta vanhempi, ja tykkään lukea blogeja laidasta laitaan. Sinun blogissasi kiinnostavat eniten sellaiset pohdiskelevammat postaukset. Jaat minusta juuri sopivasti elämääsi ja mietteitäsi täällä, ja sitä on kiva lukea! Onnea 9-vuotiaalle!

Juno (Ei varmistettu)

Minä hyppäsin blogisi mukaan melkolailla tasan 7 vuotta sitten, kun muutin ensimmäiseen omaan asuntooni elokuussa 2010 ja etsiskelin iltojeni ratoksi uusia blogeja luettavakseni. Lähes kaikki muut silloin löytämistäni blogeista ovat jääneet pois lukulistalta jo ajat sitten, mutta Mungolifea olen seurannut lähes päivittäin kaikki nämä vuodet. Minulle blogisi on inspiraation lähde ja nyt kun asiaa ajattelen, olen tutustunut kauttasi myös moniin nykyisiin suosikkibrändeihini, kuten Balmuiriin, joiden huiveja en vaihtaisi enää mihinkään. Luulen, että juurikin mainitsemasi sisällön monipuolisuus on pitänyt mielenkiintoni yllä kaikki nämä vuodet. Blogisi on muuttunut ja kypsynyt sinun mukanasi ja niin kuuluukin. Blogisi historian mieleenpainuvin postaus ei edusta millään tavalla sisältöä, jota toivoisin jatkossa lukevani, sillä minun mieleeni on jäänyt postauksesi tyrmäystippoihin päättyneestä illasta Barcelonassa. Muistan järkyttyneeni tapauksesta melko paljon ja lukeneeni kyseisen postauksen monta kertaa, vaikka oletkin minulle ihan vieras ihminen. Ehkä aihe tuli jollain tavalla lähelle, kun itsekin olin melko huolettomasti matkusteleva ja luottavainen nuori nainen. Olen melkein saman ikäinen kuin sinä, joten blogisi aiheet osuvat monesti yksiin oman elämäntilanteeni kanssa. Ja vaikka esimerkiksi vauvapostaukset eivät tätä kategoriaa edustakaan, huomaan silti silmäileväni silloin tällöin Mungobabynkin puolelle.

Viime aikojen postauksista mieleeni on jäänyt ilmoituksesi Lempäälään muutosta, sillä asun itse ihan vieressä Tampereella. Toivottavasti sinä ja perheesi viihdytte näillä nurkilla! Ehkä joku päivä törmään sinuun ja pääsen kertomaan lukijan terveiset ihan kasvotustenkin :) Mutta sitä odotellessa, kiitos näistä vuosista ja aina yhtä kiinnostavasta sisällöstä blogissasi!

rar (Ei varmistettu)

Mukana on oltu aika alusta asti. Elävänä mielessä korkokenkäkoulu ja leopardikuosi :D jostain syystä ne sun ja merin rantakuvat ja auton avaimen hukkaaminen (?) on jäänyt mieleen. Anyways, jatka samaan malliin!

Ninnu (Ei varmistettu)

Kaheksan vuotta suunnilleen perässä hiihdetty. Vähän spookya lukea niin kauan tuntematttoman päiväkirjaa. Kotiäitivuosina vieraassa kaupungissa mungolife oli kaivattu kaveri ja aikuisten juttu.

Anna IV (Ei varmistettu)

Onnea pitkästä bloggariurasta!

Seuraan muutamia suomalaisia blogeja, mutta sinun blogistasi luen myös tekstit, muista katson vain kuvat. Jollain vaikeasti selitettävällä tavalla onnistut välittämään hyvin aidonoloisen kuvan elämästäsi ja itsestäsi. Tai sitten vain ollaan samalla aaltopituudella ja juttusi kolahtavat siksi.

Menestystä blogillesi jatkossakin!

Virpi (Ei varmistettu)

Paljon onnea Anna, upea saavutus! <3
Olen kulkenut mukanasi reilut seitsemän vuotta. Muistan kun kerroit siirtyväsi bloggaamaan Rantapallon alle, ja muistan asuntosi ihanan vaatehuoneen ennen kuin muutit Australiaan. Muistan myös kuinka minua harmitti kun loukkasit jalkasi laskettelureissulla juuri ennen muuttoasi Ausseihin.
Vaikka olen aina tykännyt lukea kaikkea kirjoittamaasi mielipidepostauksista matkakertomuksiin, ovat asupostauksesi joka vuosi inspiroineet minua erityisen paljon. Ikimuistoisinta positiivisessa mielessä ovat olleet maailmanympärysmatkapostauksesi, Lontoo vuotesi ja hääpostauksesi. Surullisista asioista mieleeni jäi kamala tyrmäystippaepisodi, josta todella pelästyin puolestasi.
Kun miettii näitä kaikkia vuosia, ei voi kuin olla ylpeä sinusta ja matkastasi. Kiitos kun olet antanut meidän kulkea mukanasi Mungomaailmassa!

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Onnea Mungolife ! Oon lukenut blogiasi lähes alusta asti, ja kuten moni muukin on maininnut, kyllä vaan korkkarikoulu taitaa olla se mieleenpainunein postaus. :D Myös mm. maailmanympärimatka, Lontoon opiskelut ja uutinen perheenlisäyksestä tulevat mieleen ensimmäisten joukossa. :)

Yks lapin tyttö (Ei varmistettu)

Oon lukenu sun plokia jo ikuisuuven, varmasti iha alkuajoista asti. En oo koskaan kommentoinu sulle mitää, koska sei oo mun tapaista, mut nyt oli pakko, nimittäi oot ansainnu kiitosta ja kehuja siitä, et oot kirjottanu tätä Mungolaiffia jo nii kaua ja se on varmasti antanu meile lukijoile meleko palio.

On ollu hauska seurata ikään ku vanahan hyvän ystävän elämää jo näi monta vuotta, tuntuu et sut alkaa jo aika hyvin tuntee ja tähä plokii on jo tietyllaine tunnesideki ehtiny tulla. Seuraan aika paljo Suomen eturivin blogeja, mut mainittakoon sun evuksi, että oot ylivoimasesti mielenkiintosin ja eniten tarttumapintaa tuottava bloggari. Mungolifessa on nii paljo sellasta mitä muista puuttuu, ja siks tää ihana mangustiblogi on mun ool taim feivörit. Sulla on hauska ja yksilölline tapa tuottaa tekstiä, kirijotat erilaisista aiheista, eri näkökulumista, myös negatiivisistaki asioista ja tekstiä on runsaasti. Siks tää tuntuuki jotenki samaistuttavammalta ku moni muu, ku susta saa jotain otetta ja sussa on tiettyä särmää, kaikkie niie kauniie kuvie ja asupostauste lisäks. Ja nostan kyllä hattua sille, että bloggaat aijosti omana ittenäsi, etkä tyydy ottamaan muotikuvamaisia asupostauksia asuista, joita et ejes käytä. Ei niissäkää mitää väärää oo, tuntuu vaa, että blogigenre on nykyää liikaa menny siihe suuntaa, jos ymmärrät mitä tarkotan. Näin lukijana kaipaan just sitä, että blogeissa ois postauksisa kuvien lisäks jotai muutaki tekstiä ku muutama rivi päivän asusta.

Mukava on ollu huomata, mite sun blogi on kehittyny, miten sie oot ihimisenä kasvanu ja mitä kaikkea hyvää oot elämääs saanu. Jotenki aavistelin jo kaua ennen ku kerroit sun miehestä mitää täälä blogin puolela, et oot löytäny jonku ihanan tyypin elämääs, nimittäi se onni näky ja paisto susta kauas. Ja hyvä niin, vaikutat nyt erittäi tyytyväiseltä ja onnelliselta, toivottavasti se pysyis aina nii. Mieleepainuvimmat postaukset on ehkä nää viimise vuoje aikana ilimaantuneet onnen hetket, naimisiinmeno ja vauvauutine.

Meistä lukijoista ois varmaa aika mieletöntä, jos järkkäisit ens vuona jonku sortin lukijatapaamise. Tai miksei jo aiemminki. Ois siisti nähä sut livenä, ihka elävänä!

Saana (Ei varmistettu)

Pari vuotta varmaan tullut seurailtua blogiasi. Yleisesti rakastan katsella kaikkia ihania kuvia! Ne on niin kauniita aina.
Kirjoitat tosi hyvin joten teksti kuin teksti tulee samantien ahmastua Mutta tekstit jotka menee vähän pintaa syvämmälle on aina mielenkiintoisia ja parhaita. Onnea Mungolife!

Lise (Ei varmistettu)

Lähes aivan alusta asti olen ollut mukana Australia-ajan elämä jäänyt mukavana mieleen, toisaalta nyt äitinä vauvajututkin kiinnostaa. Videoista olen aina tykännyt, niitä tuli Australiasta paljon.

Sanna (Ei varmistettu)

Heippa!

Oon lukenut blogiasi Aruban matkastasi saakka... Taisi olla aika alkuaikoja. Hurjasti on omakin elämä muuttunut näiden vuosien aina, aina on kuitenkin ihana tulla lukemaan postauksiani. Eniten olen kautta aikojen nauttinut "kantaaottavista" postauksista, jotka laittavat miettimään asioita. Ymmärrän kyllä täysin miksi ne vuosien mittaan ovat vähentyneet.

Kiitos kuluneista vuosista!

Anni (Ei varmistettu)

Noin 8 vuotta. Muistan itse hyvin muutaman oikiksesta kertovan postauksen, sekä sinusta ja Valtterista kertovat postaukset. Varmaan siksi juuri nuo, kun olin silloin kanssasi hyvin samankaltaisessa elämäntilanteessa =)

Jemppu (Ei varmistettu)

Moikka! Olen lukenut blogiasi varmaankin jostain 2011 saakka. Hain silloin oikikseen ensimmäistä kertaa ja ystäväni oli tulostanut mulle blogistasi lukuvinkkejä! Opiskelupaikka ei ihan silloin vielä auennut, mutta myöhemmin kylläkin. Siitä asti ole lukenut blogiasi ja yksi lemppareista ehdottomasti! Sun kirjoitustyyli ja asut kiinnostivat alusta alkaen. Tykkään lukea postauksia, joissa näkyy sun omat ajatukset Kiitos viihdyttävästä lukemisesta <3

Jenni (Ei varmistettu)

Mukana oltu melkein alusta asti! Mulla tuli ensimmäisenä mieleen joku videopostaus Australiasta, jossa esittelit ostoksia tai jotain? :D Ja Merin kanssa tirskuitte. Se aika oli jotenki sellasta hauskaa ja positiivista, että se on jäänyt mieleen.
Onkohan nää postaukset vielä jossain arkistoissa? :D vois pitää Aussimaratonin! Haha ^__^

Elina (Ei varmistettu)

Täällä ollaan oltu ihan alusta asti mukana! :) monta tapahtumaa on jäänyt blogistasi mieleen, mutta kun pääsit opiskelemaan Lontooseen on ollut yksi mieleenpainuvimmista. Onnea 9-vuotiaalle <3

Anna (Ei varmistettu)

Mä oon lukenut alkuajoista saakka, välillä aktiivisemmin, välillä passiivisemmin, vähän omasta elämäntilanteesta riippuen. Muistan vanhat, nykyiseen verrattuna suttuiset kuvat ja toki myös korkokenkäkoulun, joka oiskin mahtava #TBT aihe :) Blogisi on kulkenut hurjan matkan, kuten myös elämäsi, onnea siitä ja kiitos, että olemme saaneet seurata elämääsi!

Niitia (Ei varmistettu)

Mukana oltu jo 8 vuotta ja aina oot ollu lempi bloggaaja! oot ollu todella inspiroiva ja sun matkaa on ollu ilo seurata! Varsinki aussi ajat oli inspiroivia ja ihanaa seurata :) Vaikutat aivan mahtavalta äidiltä Dantelle ja välillä sen takia tullu itselle näin nuorena kahden pienen lapsen äitinä huonoäiti olo, kun tuntuu että jaksat olla 100% aina läsnä Danten kanssa ja itse taas ei aina jaksa ja usein makaan vaan sohvalla ja katon kun lapset leikkii koska oon niin väsynyt että en jaksa olla aina leikeissä mukana :( Mutta ehkä käännänkin tän motivaatioks ja koitan myös itse olla enemmän läsnä lapsieni kanssa, vaikka se ei aina helppoa olekkaan :)

Super paljon onnea vielä 9-vuotis päivästä ja toivottavasti saadaan nauttia blogista vielä monta vuotta lisää :)

M (Ei varmistettu)

Mäkin harvoin kommentoin mutta pitkään olen seuraillut enemmän tai vähemmän ja varsinkin lähiaikoina on taas tullut seurattua sun blogia säännöllisemmin :) Aloin itse lukemaan sieltä ajoista kun asuit Valtterin kanssa ja korkkarikoulu sekä se sun tatskanotto jalkapöytään on jäänyt mieleen! Samoin aussivuoden blondi hiuspehko ja se tutoriaali missä kerroit miten kiharrat hiuksesi (yritin monta kertaa itse kotona mutta ei vaan tullut samaa lopputulosta...) :D
Kiitos ihanasta blogista, inspiroit paljon ja rakastan sun kirjoitustyyliä! Palaan tänne aina uudestaan ja uudestaan koska arvostan paljon rikasta tekstiäsi ja hyvin argumentoituja pohdintoja sekä vahvoja mielipiteitä. Kaikki vauvajutut ovat myös aivan ihania!!

Jenni (Ei varmistettu)

Heippa!

Harvemmin tulee kommentoitua mut nyt on pakko vastata sun postaukseen! Blogisi lukijana olen ollut jo pitkään, ehkä n. 8 vuotta. Monet kirjoituksesi ovat jääneet mieleen mutta Annan korkokenkäkoulu on se, jonka muistan vielä tänäkin päivänä. Ja hei, mä oikeesti treenasin korkkareilla kävelyä sun ohjeistuksen avulla ja tadaa, tääkin muija oppi kävelemään korkeidenkin korkojen kanssa. :D Ei siis yhtään turha video ollut se.
Kaikkea hyvää sulle ja perheellesi sekä tietenkin Mungolifelle! <3 Toivottavasti jaksat kirjoittaa täällä vielä pitkään.

Milla (Ei varmistettu) http://Www.moonshapedlittlebox.fi

Onnea 9- vuotiaalle blogille! Olen itse ollut vuodesta 2010 blogimaailmassa mukana ja törmäsin silloin blogiisi, mutta en alkanut seuraamaan vakituisesti ennen kuin asuit Lontoossa. Silloin jotenkin tykästyin tähän siun blogiin ja sen jälkeen olen aikalailla kaikki postaukset lukenut - inspiraatiota, naurun hymähdyksiä ja osin samaistuttavuutta olen blogistasi saanut, jatka samaan malliin!

Sanni (Ei varmistettu)

Olen ollut mukana siitä lähtien kun olit ostanut HM Jimmy Choo malliston leopardi kuvioisen clutchin

Summer (Ei varmistettu)

Mä oon seuraillut dun blogia joko vuoden 2008 lopulta tai sitten ihan 2009 vuoden alusta. Anyway, melkein ihan alusta asti. Muistan kun luim aikaisemmat postaukset siltä seisomalta. Tapasi kirjoittaa on aina saanut avaamaan blogisi ja nautin siitä, että postauksesi ovat pitkiä ja kerrot niissä arkisia asioita elämästäsi. Asukuvat eivät ole vain asukuvia, vaan niiden seasta löytyy sitä "oikeaa" elämää :)
on vaikea nostaa esiin yhtä postausta, mutta vaikeistakin asioista olet osannut kirjoottqaa onnistuneesti ja suurista onnentapahtumista on saanut iloita kanssasi :)

L (Ei varmistettu)

Aloitin seuraamaan blogiasi jo 8 vuotta sitten, olin silloin vasta 14-vuotias! Muistan elävästi, kun kerralla piti ahmia vuoden postaukset taaksepäin. Ne ajat ovatkin jääneet parhaiten mieleen, varsinkin sen aikaiset asuvalinnat.. Mielestäni oot säilyttänyt elämänasenteesi ihanan positiivisena kaikki nää vuodet!

Jenni (Ei varmistettu)

Muistan lukeneeni postauksia joskus silloin teini-ikäisenä aina silloin tällöin, jotenkin se vanha kuva mikä sulla oli sivupalkissa missä oli tiiliseinä taustana on jääny mieleen..muistankohan edes oikein?

Kaiken kaikkiaan blogi on ollu monessa kohtaa niin samaistuttava (mm.Mötley crue fanitus ja briteissä opiskelu) että postausten seuraaminen on ollut säännöllistä jo vuosia...nyt kun asiaa ajattelee niin muistelisin ekoja kertoja tätä lukeneeni kun olin vielä yläasteella ja sekin loppui jo 2009- mihin tää aika on kadonnut??

Kiitos siitä että oot aina jakanut omia ajatuksiasi tosi avoimesti, oon pitkään ihaillut sun tapaa elää just niin kun susta tuntuu hyvälle ja se on ehkä ollut mulle henkilökohtaisesti se inspiroivin osa mungolifea. Kaikki muut blogit on aina sellaisia että on kivoja kuvia ja nättiä pintaa, mungolifessa on aina ollut myös sydäntä ja persoonaa joten kiitos siitä <3

PS ostin sulta joskus sellasen Zaran laukun kultaisilla niiteillä/ ketjulla ja se on edelleen käytössä koko perheen naisväen voimin (ja äitikin tykkää siitä niin että tarjoutui ostamaan sen multa kun se jää käyttämättömäksi hahha - saa vielä tyytyä vain lainailuun)

smes

Mä oon seurannut sun blogia varmaan 7-8 vuotta, koska muistan jossain vaiheessa lukeneeni blogin kaikki postaukset, joita oli noin 1-2 vuoden ajalta. Sen jälkeen olen lähes päivittäin vieraillut blogissasi. Blogissasi on ollut paljon elämänmakuista sisältöä ja seikkailuja, mutta eniten olen kuitenkin pitänyt pohdiskelevammista postauksista ja nykyisestä "tasaisemmasta" elämänvaiheestasi- :)

Pages

Kommentoi