9

      

Arvatkaa mitä? Mungolife on tänään jo yhdeksän vuotta vanha! Herrajumala miten nopeasti aika meneekään ja on ihan käsittämätöntä, että kaikkien aikojen ensimmäisestä postauksestani on jo yhdeksän vuotta! Rantapallon alla bloggaamistakin on jo kohta seitsemän vuotta takana ja Mungolife tuntuu todella arkiselle ja arkeen kuuluvalle jo tätä nykyä. Vaikea elämää olisi kuvitella ilman Mungolifea, suoraan sanottuna 🙂 On ihan mieletöntä ajatella, että osa teistä on ollut mukana jo lähes yhdeksän vuotta lukien ajatuksiani ja edesottamuksistani.

Vetää kyllä sangen hiljaiseksi jopa tämän naisen, kun mietin, miten paljon kaikkea vuosien varrelle mahtuu. Maailmanympärimatkaa, ulkomailla asumisen vuosia, oman vaatemalliston suunnittelu, mielettömiä matkoja ja upeita tilaisuuksia. Kaikkea kaunista ja ihanaa. Vaikka välillä blogimaailman ympärillä pyörivä negatiivisuus meinaa viedä uskon ihmiskuntaan, näin yhdeksän vuoden kohdalla kaiken ihanan ja positiivisen määrä on niin overwhelming, että ei osaa edes ajatella mitään negatiivista! On tää ollut aikamoinen matka ja olen äärimmäisen onnellinen, että tasan yhdeksän vuotta sitten lähdin tähän kyytiin ja olen jaksanut kurvailla mutkista huolimatta. 

Tämä alkoi päiväkirjamaisena tapana kertoa päivästäni ja päivän asuistani ja nyt se on kanava, jolla pyrin tuomaan omaan ja muiden päiviin iloa ja inspiraatiota. Kauniita asioita ja hetkiä. Blogi on laajentunut koskemaan vähän kaikkea, matkustamisesta ruoanlaittoon ja vauvanhoidosta muotiesineisiin. Blogi on elänyt ja muuttunut minun mukana.  En ollut edes kahtakymmentä aloittaessani ja kohta kolkutellaan jo kolmeakymmentä. Ei tästä mene kuin silmänräpäys ja blogikin jo siirtyy seuraavalle vuosikymmenelle. Sitä pitää kyllä sitten ensi vuonna juhlia ihan kunnolla! En enää muista, mikä oli alkuperäinen suunnitelmani blogille, mihin näin sen johtavan tai menevän. Niin se vaan on mennyt kuin itsekseen eteenpäin ja päätynyt nyt tähän. Tässä ollaan tänään, enkä oikein osaisi kuvitella muutakaan. Mä olen muuttunut Anna Vanhasesta Anna Pastakiksi vuosien aikana, mutta Mungo-Annana olen ollut jo kohta kolmasosan elämästäni. Aika mieletöntä.

Kiitos kaikille teille siitä, että olette olleet mukana ja olette toivottavasti sitä jatkossakin. Musta on aina ihana näin merkkipäivän kunniaksi kuulla, kauanko te olette olleet mukana? Ja koska toivon voivani jatkossakin tuottaa mahdollisimman hyvin lukijoitani insoiroivaa sisältöä, niin kertokaa ihmeessä, mikä on ollut mieleenpainuvin postaus? Kiitos kaikille tähän mennessä kuljetusta matkasta, on sitä kestänyt viikon tai yhdeksän vuotta ♥

Kiitos! ♥

Kommentit (92)
  1. Hei Anna,

    mä olen ollut mukana suunnilleen 8 vuotta.
    Kiitos blogistasi! Se on antanut mulle juurikin sitä inspiraatiota ja aivojen nollausta.
    <3

  2. Mä oon lukenut Mungolifea ihan sieltä ekoista postauksista asti, muistan kun löysin sun blogin joskus Saaran Tiptoesin kautta 🙂 Silloin teillä molemmilla taisi olla sivupalkin lukulistoilla suunnilleen vaan toistenne blogit 😀 Uskomatonta kyllä kuinka kauan oon seurannut sun elämää ja mitä kaikkea oon sun kautta päässyt ”katsomaan”: Australia, Simba, Lontoo jne jne.. ja nyt Kuopio/Lempäälä ja vauvajutut! 🙂

    1. Ja maailmanympärysmatka Vince Neil’eineen! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *