Before, After & Inbetween, part 1

Mungolife

BEFORE, AFTER & INBETWEEN, PT. 1. Päätin tässä matkan ajaksi ajastella postaussarjan liittyen kauneuteen ja kosmetiikkaan. (Postailen reissustakin varmasti, mutta siltä varalta, että aika tai netti ei aina ole puolellani, olen ajastanut postauksia :) Olen nimittäin tällä hetkellä niin onnellisessa asemassa, että ihoni voi paremmin kuin ikinä. Muutama päivä sitten tuijottelin peiliin ja tyytyväisenä totesin, että ihoni näyttää nyt paremmalta kuin 18-vuotiana. Elämäntavoilla lienee jonkun verran tekemistä, mutta väittäisin, että epäterveelliset elämäntavat maistuvat sen verran mukavasti, että enemmän on kyse oikeista tuotteista mun tapauksessa. Välineurheilija tässäkin.

Ihoni on tällä hetkellä niin mahtavassa kunnossa, että haluan mielelläni jakaa "salaisuuteni" kanssanne!

Meikit jynssätty pois, ja naama on freshi.  Aloitustilanne. Kuva otettu päivänvalossa ikkunan edessä, eikä sitä ole retusoitu mitenkään. Kiitos äiti ja isi, voin 26-vuotiaana todella todella kiittää sydämeni syvyyksistä saamistani geeneistä.

Enpä olisi heti kuvitellut joskus aikanaan esitteleväni jokaista ihohuokosta tällaisessa close upissa tuhansille ihmisille, mutta jos ikinä, niin nyt. Mulla on tosiaan jo viidettä tai kuudetta vuotta ripsipidennykset (oma postaus aiheesta tulossa osana tätä sarjaa) ja nykyään kestovärjään kulmani. Väri ei juurikaan ole omaani tummempi, se on sävyltään vaan ruskeampi, eikä niin harmaa. Ripsipidennysten ja kulmien kestovärin lisäksi mulla on kasvoilla Biothermin päivävoidetta ja Chanelin huulirasvaa.

Kuten otsasta ja nenästä huomaa, mulla on tollasia pienen pieniä epäpuhtauksia havaittavissa, mutta muuten ihossani en keksi moittimista. Mulla on tosi pintakuiva iho, ja talvella oli olo, että jos en rasvaa nassua öjyllä tai rasvalla pari kertaa päivässä, kasvot halkeaisivat kuivuuteen. Tätä olen yrittänyt lääkitä sisäisesti ja ulkoisesti (oma postauksensa tulossa), ja tilanne on parantunut huomattavasti! Kuitenkin, mun iho on kuivahko. Aina ollut ja varmaan aina tulee olemaan. Ihon "sävy" mulla on kultainen/keltainen.

Mun iho voi vielä vähän aikaa sitten huomattavasti huonommin, ja mielestäni mulle tärkein muutos saapui postissa joulun alla. Haluan omistaa ensimmäisen postauksen sarjasta ihan vain tälle yhdelle tuotteelle.

Olen saanut tuotteen Swiss Cliniciltä ilmaiseksi, joten tältä osin postaus on toteutettu yhteistyössä Swiss Clinicin kanssa. 

Olettekos te kuulleet mikroneulauksesta? Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihoon. Näiden avulla iho uudistuu ja korjaa itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Syntyy uusia ihosoluja ja verenkierto paranee. Mikroneulaus synnyttää ihoon minimaalisia "reikiä", joiden kautta käytettävät seerumit, voiteet tms. aineet imeytyvät huomattavasti paremmin. Eri lähteistä on erilaisia tutkimuksia, ja joidenkin tutkimusten mukaan aineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin mikroneulattuun ihoon. Mikroneularollereita löytyy eri pituisia, ja niitä n. 1 mm pituisia ei suositella muuta kuin ammattilaisten käyttöön. Kuitenkin, lyhyempiä mikroneularollereita voi turvallisesti käyttää kotona. Niiden hyöty on nimenomaan siinä voiteiden imeytymisen avittamisessa.

Swiss Clinicin Skin Renewal -paketti sisältää oman mikroneularollerin, Swiss Rejuvenator -seerumin ja puhdistusaineen tuolle rollerille (rulla pitää putsata joka käytön jälkeen, ettei siihen jää bakteerit asumaan). Tuo mukana tuleva seerumi lupaa nopeuttaa ihon parantumisprosessia, parantaa ihottumia ja ekseemoja, hidastaa ihon ikääntymistä ja säilyttää ihon elinvoimaisuuden, stimuloi ihossa olevia soluja nuorentumaan ja stimuloi ihon kollageenintuotantoa. Yleensä reagoin näihin lupauksiin sellaisella "joojoo, niinvarmaan, ja Jennifer Lopezin persekin siirtyy kiinni mun kroppaan itsekseen" -skeptisyydellä, mutta nyt on pakko sanoa, että kahden kuukauden käytön jälkeen tää setti on singahtanu mun ihonhoito/kosmetiikka -tuotteiden kärkeen ja luottotuotteeksi. Muutkin tuntuvat olevan tätä mieltä, nimittäin setti on tällä hetkellä ehdolla vuoden innovatiivisimman kauneudenhoitotuotteen palkinnon saajaksi Swedish Beauty & Cosmetics Awardseissa.

Tuotetta on todella helppo käyttää. Mulla on tuo 0.2 mm pitkillä neuloilla varustettu, joka on mielestäni ollut erinomainen roller kasvoille.

Käyttö-ohjeet:

 • Puhdista iho ennen hoidon aloittamista
 • Liikuta rullaa ihon pinnalla varovasti painaen edestakaisin suorin liikkein. Rullaa noin kymmenen kertaa jokaiseen neljästä suunnasta: pystysuoraan, vaakasuoraan ja molempiin suuntiin diagonaalisesti.
 • Levitä ohut kerros SWISS REJUVENATOR –geeliä iholle ja anna sen imeytyä. Älä huuhtele geeliä pois kasvoilta.
 • Mungoekstra: Mä levitän yleensä n. 5 minuuttia seerumin levityksen jälkeen vielä kerroksen mun lempparia kasvoöljyä koko nassulle, koska se imeytyy tuoreisiin "reikiin" paljon tehokkaammin kuin muuten.

Ja tosiaan, tuota settiä suositellaan käytettäväksi mm.

 • Ihottumien hoitoon
 • Suojaamaan ihoa immuniteettia vahvistavan efektinsä avulla
 • Nopeuttamaan ihon parantumisprosesseja
 • Ennaltaehkäisemään ja hidastamaan ihon ennenaikaista ikääntymistä
 • Stimuloimaan uuden ja terveen ihon tuotantoa
 • Hoitona kuivaa ihoa ja aknea vastaan
 • Kasvattamaan ihon luonnollista kollageenintuotantoa

Mun iho ei ole ikinä voinut näin hyvin, ja tiedän sataprosenttisen varmaksi, että iso kiitos siitä kuuluu noille 520:lle minineulalle.

Rolleria ei tarvitse käyttää päivittäin, vaan alun kahden viikon käytön jälkeen pidetään viikko taukoa, jonka jälkeen sitä voi käyttää vaikkapa joka toinen viikko. Mä käytän rolleria itse joka toinen viikko aina ennen nukkumaanmenoa, ja sitten heitän ton seerumin ja kasvoöljyn yön ajaksi kasvoille.

Muutaman viikon käytön jälkeen jopa mun poikaystävä totesi yksi päivä, että mun iho näyttää jotenkin kauniimmalle. Kyseessä on kuitenkin mies, joka ei kerran erottanut kuvasta, että siinä on siskoni hiuset eikä mun :D

Olen nyt ihan eri tavalla intoutunut meikkaamaan ja pitämään ihosta huolta, kun pohja on näin erinomaisessa kunnossa. Ihan valtavan iso kiitos Swiss Clinicille tästä mahdollisuudesta!

Ainiin, Swiss Cliniciltä saa mun lukijat alennusta tämän yhteistyön tiimoilta! Yli 50 euron ostoksista nimittäin lähtee 10 euroa pois koodilla Swissmungo!

Lisäksi, tämä sarja jatkuu taas lähipäivinä :) Before, After & Inbetween -sarjassa on nyt tulossa seuraavat postaukset vielä:

 • Hoitoa sisältäpäin: lisäaineet ja muut ihon hyvinvointia edistävät tuotteet
 • Ripsipidennykset: hoito ja lempiteknikkoni
 • Puhdistus: tuotteet ja tottumukset
 • Helsingin paras kampaaja ja rakkaimmat hiustuotteet
 • My saviours: naamio, kulmaväri ja muut erinäiset suosikkituotteet
 • Meikki: Iho, contouring ja lempituotteet
 • Meikki: Silmät ja huulet

Palataan aiheeseen pian näiden osalta :)

Kommentit

Sanna (Ei varmistettu) http://tigrislilia.blogspot.fi/

Pakko ottaa testiin tämä! Kenties tästä olis apua munkin ongelmaiholle. :)

Anna (Ei varmistettu)

Toivottavasti :)

elinachristine (Ei varmistettu)

Heiiii, tyhmä kysymys :D
sattuuko toi neulaus??? oon tositosi neulaherkkä, ja ajatus että tunkisin neuloja ihoon sai kylmät väreet aikaseksi. Toisaalta taas syntyi todellinen kiinnostus, koska oma ihoni kuvaa hyvin kuvailujasi :S

Anna (Ei varmistettu)

Ei satu, vähän kutittelee :)

Kristina (Ei varmistettu)

Tää vaikuttaa mielenkiintoselta, kaikki tällaset kauneus/ihonhoito yms jutut kiinnostaa eli ihan mahtavaa että näin monta osaa tulossa:) etenkin noi hoitoa sisältäpäin, ripsenpidennykset ja meikkijutut kiinnostaa! Sellasta tosta rollerista haluisin kysyä, että sattuuko se rollailu? Mulla ainakin on tosi ohut iho kasvoissa niin neuloilla rollaileminen kuulostaa vähän ikävältä:D ja noi neulat varmaan kuluu käytössä, niin kauan aina yhtä neularullaa voi käyttää, osaatko sanoa?

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia :) ei se satu, kutittelee vähän :) En osaa itse asiassa sanoa, ei kai ne siitä sen pahemmin kulu kun on pehmeä iho vastassa? :)

mirka (Ei varmistettu) http://www.kosmetiikkahullut.blogspot.fi

kuulostaa tosi hyvältä nää kauneudenhoitoon liittyvät postaukset! ;)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Olyah (Ei varmistettu) http://deleted

Samantyyppinen fiilis täällä, vaikken tollasta olekaan käyttänyt. Yksi suurimmista syistä varmaan se, että oon vähentänyt meikkausta ihan minimiin (lähinnä laiskuuden takia, kun pitää mennä seitsemäksi töihin omaan "nurkkaan" jossa mun lisäks kaksi ihmistä, eii todellakaan jaksa miettiä meikkejä :D) ja siirtynyt luonnonkosmetiikkaan pesuaineissa. Suuri ero, kun pari vuotta sitten oli akne vielä :)

Anna (Ei varmistettu)

Luonnonkosmetiikkahan se kaikista paras avain on mun mielestä ihonhoidon kannalta, ja ehkä sille ei vieläkään osata antaa tarpeeksi painoarvoa :/

maria (Ei varmistettu)

Mä olen fundeerannut tota laitetta, mut pelkään et puhdistan sen huonosti ja sitte ne bakteerit on kaikki naamassa ja siitä ilo irtookin. Ja tuo linkki ei muuten toimi, oisin muuten käyny katsomassa hintaa, jollain sivustolla toi rolleri makso vaivaset 25e ja sen vielä vois maksaakkin, jotain vajaata 200e en kyllä hennois laittaa :s mutta tuo varmaan olis just se apu mitä kaipailen suuresti naamalleni

Anna (Ei varmistettu)

No ei se mun mielestä ole kamalan vaikeaa puhdistaa :) Ja onpas hassua, suurimmalla osalla on linkki tuntunut toimivan :/

linda (Ei varmistettu)

Vau! Alkoi kyllä kiinnostamaan! Käytätkö 0,2 vai 0,5 mm? :)

Anna (Ei varmistettu)

0,2 kuten tekstissäkin lukee :)

linda (Ei varmistettu)

Oho, sori, en huomannut. Luin kyllä koko tekstin, ja vielä varmistin ennenku kysyin mut vissiin puusilmä :D

Anna (Ei varmistettu)

Eipä mitään :)

Maarit T.

Pakko sanoa että tuossa ekassa kuvassa missä rullaat kasvojasi tukka auki näytät todella freshiltä ja kauniilta!
Musta on tulossa ehkä mainoksen uhri. Haluan tämän :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja haha, en voi muuta sanoa, kuin että on kyllä mainonnan arvoinen mielestäni :)

Nanna (Ei varmistettu)

Kylläpä houkuttelis tää vempain! Auttaakohan tää myös atooppiseen ihoon... yritin etsiä netistä tietoo mut ei löytyny.

Anna (Ei varmistettu)

En osaa yhtään sanoa, mutta kysy ihmeessä heiltä sieltä suoraan? :)

paulahelena
ALUAP

No huhhuh, nyt oli kyllä hyvä mainos tälle tuotteelle, hitto miten upee iho!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

janina (Ei varmistettu)

Enpä ollut kuullutkaan tällaisesta! Tuo satasen hinta pikkasen opiskelijaa kirpaisee, mutta tilasin eBaysta vastaavan alle viidellä eurolla, testaillaan miten toimii ja sitten voi ehkä satsata tähän ehkä vähän parempilaatuiseenkin ! :)

Sun iho on kyllä tosi hyvässä kunnossa!

Anna (Ei varmistettu)

Mä en ehkä välttämättä luottais tässä asiassa viiden euron tuotteeseen eBaysta, joten olethan varovainen, jooko? :)

Juuls (Ei varmistettu)

Tasan ei käy onnen lahjat jos näytät meikittömänä tolta :D mut hyvä sulle :) ehkä iteki kokeilen mikroneulausta jos se auttaa tasottamaan ihoa :)

Anna (Ei varmistettu)

En voi muuta kuin ehdottomasti suositella :)

Miuku (Ei varmistettu)

Tosi kivan oloisen postaus-sarjan olet aloittanut! Jään innolla odottamaan seuraaviakin saman sarjan postauksia! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Vivian (Ei varmistettu) http://Moonshapedlittlebox.blogspot.com

Onpa siulla kaunis iho! :) Tosi hyvä postaus oli tämä, kiva oli lukea tuosta välineestä enemmän ja saada tietoa siitä, kun ei ole itse koskaan kuullutkaan moisesta.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

A (Ei varmistettu)

Pakko sanoa, että toi yläpalkin about me-linkin kuva on hieman tunkkainen ja no, ei mikään paras kuva sinusta. Sinusta on niin upeita kuvia, että jos olisin sinä niin vaihtaisin sen pikapikaa!

Tästä postauksesta vielä: todella kauniita kuvia ja mukavaa kun kerroit tästä tuotteesta! En ollut koskaan kuullutkaan tällaisestä ja tilaukseen lähtee! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja joo, se menee varmasti pian vaihtoon, on jo aika vanha :)

Jenni (Ei varmistettu)

Näytät niin paljon paremmalta ilman meikkiä!!! Aivan mielettömän eteerisen kaunis :) Ja tulee ihanasti sun venäläiset piirteetkin jotenkin paremmin esiin. Jatka näin :)

Anna (Ei varmistettu)

No kyllähän mä paljon olenkin ilman meikkiä, mutta kyllä jatkan meikaten ihan arkimenoissa :) Kiitos kuitenkin :)

hoowolls

Heips! :) aattelin vinkata että siun linkki tohon Swiss Clinicin Skin Renewal -pakettiin ei toimi.

Anna (Ei varmistettu)

Hmm, outoa, mulla toimii? Ja monilla muillakin tuntunut toimivan :)

Hanski vain (Ei varmistettu)

Moikka! Koska tua Koko kilpailu päättyy ja ratkeaa? Kun siinä ei mielestäni ollut mitään aikaa merkattuna :D

Anna (Ei varmistettu)

Apua, unohdin laittaa siihen päättymisajan :) Mutta voisin arpoa sen vaikka huomenna :)

jj (Ei varmistettu)

Kylläpä postasit sopivasti tämän, mulla on nimittäin ensi viikolla synttärit enkä ole vielä keksinyt mitään sopivaa lahjaa... ;D Mulla on aika samantyyppinen iho kuin sulla, joten voisi olla aika nappi tuote.

Anna (Ei varmistettu)

No mutta mahtavaa :) Kerro sitten miten toimi :)

mimi (Ei varmistettu)

On kyllä hyvässä kunnossa sun iho ( en ole yhtään kateellinen... :) ) , innolla odotan jo seuraavia postauksia.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja toivottavasti tykkäätte muista postauksista :)

Sanna (Ei varmistettu)

Ihan uskomatonta kuinka hyvässa kuosissa jonkun iho voi olla!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

Hyvältä näyttää kieltämättä :)

Anna (Ei varmistettu)

:)

nnnnn (Ei varmistettu)

sattuuko toi ? :D Jotenkin luulis, että tuntuu kivuliaalta tehdä reikiä neuloilla ihoon ihan vapaaehtoisesti, mutta tää ylistyspuhe kyllä innostaisi kokeilemaan :)

Anna (Ei varmistettu)

Ei satu ollenkaan :) Ne on niin minejä ne neulat, että ei kyllä satu yhtään toi "rei'ittäminen" :)

Aina (Ei varmistettu)

Tämä onerittäin vaarallinen tuote Kiinasta

Anna (Ei varmistettu)

Ei kyllä ole :D

Pages

Kommentoi