Before, After & Inbetween - part 2

Mungolife

KAUNEUTTA SISÄLTÄPÄIN. Meikkituotteiden ja muiden kauneudenhoitotuotteiden lisäksi tärkeää on huolehtia kauneudestaan sisältäpäin. Mulla on muutama luottotuote, joiden koen tekevän hyvää iholle; sisältäpäin.

Ensinnäkin: vesi, vesi ja vesi. Iho ei voi voida hyvin, ellei iho ole tarpeeksi kosteutettu. Olen todella huono juomaan vettä, ja olen yrittänyt viime aikoina pitää huolta siitä vaikka millaisin keinoin. Loppujen lopuksi tehokkain keino on pitää vieressä puolen litran pulloa ja pyrkiä siihen, että kahden tunnin välein sen joutuu täyttämään uudelleen. Veden lisäksi ruokavaliossa on monia tärkeitä elementtejä, jotka auttavat ihoa. Mä syön tosi paljon kalaa, avocadoa, oliiveja ja käytän muutenkin reippaasti oliiviöljyä. Tykkään valtavasti monista ruoka-aineista, jotka on hyväksi iholle, ja vuorostaan tuntuu, että luonnostaan tulee välteltyä sitten epäterveellisiä ruokia. Rakastan marjoja ja parsakaalia, jotka on tärkeitä C-vitamiinin lähteitä. E-vitamiinia tulee kerättyä pähkinöistä ja siemenistä, joita tungen vähän joka ruokaan. Varsinkin auringonkukansiemenet on tosi hyväksi iholle. Myös tää mun todella kalapainotteinen ruokavalio avittaa ihoa. Mulla on mennyt kohta puoli vuotta niin, että syön lihaa / kanaa alle 10 kerta kuussa. Ei vaan maistu. Jauheliha, lammas ja ankka on poikkeuksia, muuten mennään aika lailla kalalla ja ravuilla. Iho kiittää.

*Swiss Clinicin tuotteet ja Yves Rocherin tuotteet saatu yhteistyönä yrityksiltä korvauksetta.*

Näide lisäksi syön päivittäin sinkkiä, joka on ihon lisäksi hyväksi myös hiuksille ja kynsille. Nyt olen jättänyt sinkin pois, ja sen sijaan olen syönyt nyt päivittäin Swiss Clinicin Beauty Pearlseja, jotka sisältää tyrnimarjaöljyä (paljon C-vitamiinia), Omega-7, -2 ja -, A- ja E-vitamiineja, luteiinia, seleenia, sinkkiä ja beetakaroteenia. Hyvä tehopaketti kaikkea, mikä edistää kauneutta ja hyvinvointia sisältäpäin.

Beauty Pearlsien lisäksi olen käyttänyt nyt Swiss Clinicin Immunizeria. Swiss Clinicin mukaan, tuote lupaa:

  • Vahvistaa kehon synnynnäistä vastustuskykyä
  • Tukee kehon puolustussysteemiä
  • Parantaa ja ehkäisee stressin aiheuttamaa ihon ärsytystä kuten ihottumia
  • Kiihdyttää kehon vasta-aineiden tuotantoa ja auttaa kehoa, kun vastustuskykytaso on alhainen
  • Ylläpitää kehon puolustussysteemiä raskaan fyysisen rasituksen aikana
  • Auttaa kehoasi pysymään terveenä
  • Hidastaa ihon ikääntymistä pitäen sen elinvoimaisena ja terveenä
  • Täysin luonnollinen aine

Näiden lisäksi sain tuossa vähän aikaa sitten Yves Rocheriltä kokeiluun Defiligne silhoutte shaping -kapseleita. Kyseessä on Yves Rocherin mukaan yksinoikeudella patentoitu mineraalikompleksi, joka vaikuttaa vatsan alueella tehostaen ruuansulatusta ja vaikuttaen turpoamista vastaan. Odotan mielenkiinnolla tätä kolmen viikon kokeilua, jonka aloitan kun pääsen kotiin. Mun maha tuntuu turpoavan välillä millon mistäkin, joten mielenkiintoista nähdä toimiiko tämä.

Näillä eväin lääkitsen siis kauneutta sisältäpäin. Jakakaa te toki omat vinkkinne! Mikä on ehdoton must-juttu ihon ja hiusten terveydelle? :)

Kommentit

Milla (Ei varmistettu)

Moi!

Tosi mielenkiintonen tää uus postaussarja! Täytyy melkein ottaa noi beauty pearlssit kokeiluun.

Kannattaa olla varovainen sinkin kanssa, äitini nimittäin sai jo nuorena päivittäisestä sinkin syönnistä refluksitaudin eikä pysty tätä nykyä syömään tai juomaan juuri mitään ilman kovaa närästystä ja ruokatorven ja vatsan polttamista :/ Tosi ikävä vaiva kun rajoittaa niin radikaalisti niin ihanaa asiaa kun syömistä.

Anna (Ei varmistettu)

Eikös sinkkiä päinvastoin käytetä apuna refluksitaudin oireisiin? Käsittääkseni päinvastoin refluksitautia sairastavien suositellaan nostavan sinkkiannostustaan?

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

Hiuksille: Lopettaa yksinkertaisesti liiallisen voimakkaat ja turhat käsittelyt ! :') Omasta kokemuksesta voin kertoa..köhköh :D

Viivuska (Ei varmistettu)

Oi kerro toki jos noi Yvesin kapselit toimii! Itsekin kärsin liian usein vatsan turvotuksesta vaikka ruokavalion pitäis olla kohillaan :)

anna (Ei varmistettu)

oi kuulostaa hyvältä toi yves rocherin kapseli!

hei en muuten ikinä yleensä huutele postauksien perään, mutta ah, täällä ootetaan vaatekaapin kulmakivien asuste-osiota innolla :) !

M (Ei varmistettu)

Vehnänalkioöljy! Saa Apteekeista.

Kate (Ei varmistettu)

hei oletko sitä mieltä että ihan norminnäköisestä naisesta saisi upean oikealla ihonhoidolla, meikillä ja vaatteilla? Siis jos ei ole mitenkään erityisen näköinen vaan ihan normaali, eikä ketään kiinnosta "katsoa kahdesti" niin jos panostaa noihin, niin pystyisikö saamaan itsestään ns. "upean" tai edes että joku pitäisi ns. kauniina? Jos kasvonpiirteet yms. ovat vain omasta mielestään ok, eikä mitään erikoista. Kun monesti oikein kauneille sopii tuo, mietin sopiiko silloinkn jos omasta mielestään ei ole mitenkään kaunis, vaan korkeintaan perusnätti. Ei sinänsä liity postaukseen, mietin vain onko vaivannäkö ns turhaa jos ei ole valmiiksi jo "kaunis" vaan ihan normitallaaja. Ehkä pitäisi ajatella positiivisemmin mutta kuitenkin haluaisin sinun mielipidettä kuulla, jos jaksat jotain laittaa :)

Kate (Ei varmistettu)

lisähuomiona - kriittisyys liittyy siis vain itseeni. Tai siis en ole ns. "ulkonäkökeskeinen" ihminen, että asiaa muutoin ajattelisin tai yhtään ajattelisn muiden ulkonäköä kun mitä ihailen kauniita ihmisiä, mutta kritisoin kyllä itseäni, siksi tulikin mieleen että kuinka paljon voi ns. vaivannäöllä saada aikaiseksi.

Anna (Ei varmistettu)

Mun mielestä lähes jokaisesta ihmisestä saa aivan ehdottomasti perinteisellä tai yhteiskunnan normien mukaisella tavalla kauniin. Mutta mun mielestä kauneus on nimenomaan persoonallisuudessa ja erikoisissa kasvonpiirteissä jne. Itsevrmuus ja hymy kaunistaa kenet tahansa :)

Katie (Ei varmistettu)

Ei nyt postaukseen liity mitenkään, mutta kiinnostaisi kovasti tietää miten säilytät ja hoidat sun kenkiä ja laukkuja? :) Tai siis, esim. kannattaako sun mielestä säilyttää sanomalehteä tai muuta vastaavaa laukun sisällä jos se menettää helposti muotonsa?

Anna (Ei varmistettu)

En suosittelisi sanomalehteä, mieluummin silkkipaperia. Tai jos sanomalehteä, niin dustbagin sisällä sitten myttynä. Mä pidän jotain kaikkien laukkujen sisällä, jotta ne pitäisi hyvin muotonsa :)

Kukkuu (Ei varmistettu)

Kannattaa kokeilla sellaista sovellusta kuin Plant Nanny jos on hyvä unohtamaan veden juomisen. Siinä saa kasvattaa mahdottoman söpöjä kasveja samalla kun tankkaa itseensä vettä :) suosittelen!

Milla (Ei varmistettu) http://Moonshapedlittlebox.blogspot.com

Ehdottomasti vesi ja liikunta! Molempia kun on arjessa tarpeeksi niin iho, hiukset ja mieli voivat hyvin. :)

Kommentoi