Before, After & Inbetween, part 3

Mungolife

Mulla on yksi ja vain yksi luottoripsihuoltaja. Tutustuimme Tiinun kautta aikanaan juurikin ripsihuollon merkeissä, ja nykyään voin kutsua kyseistä mimmiä ystäväkseni. Niin siinä vaan välillä käy :D

Onneksi Tiinu tekee mun mielestä myös Helsingin parhaat ripset, joten halusin ottaa osaksi tätä kauneus-teemaa ripsipidennykset, ja niiden hoidon. (Mallina toimii osassa kuvia Hanna, jonka luokse Tiinu tuli päikkäriaikaan tekemään pienen touch upin :) 

Mulla on ollu Xtreme Lashesit nyt reilu viisi vuotta, ja kokemusta eri laittajista on paljon. Tiinu on supernopea laittaa ripset, ripset on kauniin tasaiset ja pysyy hyvin. Lisäksi Tiinu ei edes veloita kovin mahdottomia ripsistä! Jos siis pk-seutulaisista joku kaipaa loistavaa ripsihuoltajaa (ja/tai sokeroijaa!!), niin en voi muuta kuin lämpimästi suositella.

Mä olen kokenut ripsipidennykset todella helpoiksi hoitaa. Vuosikausia piilareita pitäneenä mulle tuntuu todella epäluonnolliselta hieroa silmiäni, joten en koskaan koske silmiini tai hiero niitä. Tämä tuntuu olevan yksi iso ongelma monille, jotka hieroo silmiään tämän tästä. Ripsipidennykset eivät siitä tykkää, ja varmasti lähtevät rapisemaan mekaanisesta rasituksesta. Mä pesen meikit pois päivittäin, mutta ripsiin en koske. Pyrin välttämään silmien ja ripsien turhaa kastelua ja jynssäämistä. Ei niitä tarvitse joka päivä hinkata, jos niihin ei laita ripsaria! Välttelen siis ripsien mekaanista rasittamista, ja lisäksi tuen niitä ripsiseerumin käytöllä. Ripsiseerumi vahvistaa omia ripsiä, mikä on olennaista sille, että omat ripset jaksavat kannatella ripsipidennyksiä kärsimättä niistä. Harjaan ripset varovasti aamuin illoin, ja muuten annan niiden olla. Lisäksi tosiaan laitan iltaisin Swiss Clinicin ripsiseerumia ripsien tyviin. Käyn huollattamassa ripseni n. 3 viikon välein Tiinulla, enkä voisi olla tyytyväisempi näihin!

Mun mielestä kaikki pelko omien ripsien kärsimisestä jne. on melko turhaa. Kun on osaava huoltaja, hän osaa laittaa ripset, jotka eivät ole liian raskaat omille ripsille. Oma hoito vaikuttaa sitten niiden pysyvyyteen ja sitä kautta myös omien ripsien kestävyyteen. Väittäisin, että ennen ripsipidennyksiä pahoinpitelin ripsiäni paljon pahemmin taivuttamalla niitä ja käyttämällä reippaasti ripsiväriä.

Tiinun FB-sivun yhteystietoineen löytää täältä, ja tässä vähän tietoja:

Ripset: 
Uusi setti ripsienpidennykset: 110 euroa
Huolto: 60-80 euroa (riippuen siitä, paljonko ripsiä laitetaan)

Sokerointi:
A) Biksu + kainalot 45 euroa
B) Brassi+ kainalot 70 euroa

Näin kesän lähestyessä Tiinu on luvannut mun lukijoille alennuksen sokeroinneista :) A-setin saa hintaan 30 euroa ja B-setin 55 eurolla.

Näiden lisäksi Tiinu tekee kaikkea muutakin, mm. mikrohiontoja ja jalkahoitoja, jos sellaiset kiinnostaa. Mulle tehdään tuossa lähempänä kesää varmasti mikrohionta, ja kertoilen siitä sitten lisää :)

Tästä postauksesta puuttuu mainostägit, koska kyseessä ei ole mainos :) Minä en tästä mitenkään hyödy, vaan mielelläni mainostan ystävää ja loistavaa kauneudenhoitajaa.

(kiireiset voi toki tiedustella myös mahdollista kotikäyntiä ja sen hintoja; niistä en niin tiedä, mutta sellainenkin saattaa järjestyä :)

Tiinu on muuten kanssa lomalla ATM, ja palaa ensi viikolla takaisin Helsinkiin, joten älkää ihmetelkö, jos ei vastausta tule ihan salamana takaisin yhteydenottoihin :)

Kommentit

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

Mulla pidennyksien kanssa suurin ongelma oli juuri silmien meikkaus. En siis koskaan niiden kanssa ripsaria käyttänyt mutta esim luomiväri ja kajaali oli todella vaikea poistaa niin että olis jäänyt puhdas tunne silmiin :/

Anna (Ei varmistettu)

Mä pesen ihan vaahdolla juoksevan veden alla ja käytän ei-vedenkestäviä meikkejä, eikä oo ollu mitään ongelmaa :)

emilia (Ei varmistettu)

ootko ite käynyt sokeroinnissa mm.bikinirajojen? sattuiko paljon?

Anna (Ei varmistettu)

Oon kyllä. No ei se kyllä herkkua ole :D Mutta kivuttomampa aku vahaus :)

l (Ei varmistettu)

Miten ja millä sä siis puhdistat luomivärin, alaripsien ripsarin ja rajaukset?:)

Anna (Ei varmistettu)

Putsauspostaus on tulossa :)

meow (Ei varmistettu)

Saa nähdä, millaisen viestivyöryn Tiinu saa tän seurauksena, mutta oli pakko pistää kanssa viestiä menemään, kun oon jo pitkään halunnut käydä sokeroinnissa :) Kiitos tuhannesti vinkistä!

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, no eiköhän se pärjää :)

maikki (Ei varmistettu)

Umm mutta etkö joku kuukausi takaperin sanonut että sulla oli joku YR:n ripsari päivittäisessä käytössä? Jäi mieleen, kun se herätti kiinnostuksen siinä postauksessa..

Anna (Ei varmistettu)

On joo :) Ripset kuitenkin harvenee aina huoltojen välillä, niin käytän sitten ripsaria ja käytän aina alaripsissä ripsaria :) Mutta sanotaanko, että viikko - 10 pv huollosta alan laittaa yleensä vähän ripsaria yläripsiinkin :)

Ida (Ei varmistettu)

Tuosta Swiss Clinicin ripsiseerumista, se on siis ihan ok laittaa sitä sinne ripsen tyviin vaikka pidennykset onkin? Mietin vaan että ei vaikuta siihen liimaan millä ripset on kiinni.. Itellä myös viitisen vuotta olleet ripsipidennykset niin haluis jotenkin ravita ripisiä.

Anna (Ei varmistettu)

Ei ainakaan mulla oo vaikuttanu mitenkään negatiivisesti :)

Ida (Ei varmistettu)

Ripsiä toki.. :D

Riikka (Ei varmistettu)

Hei miten ton sokeroinnin kanssa, kuinka kauan loppu tulos pysyy ja eiks se niin oo että pitäis useemman kerran käydä että paikat pysyis sileenä? :)

Anna (Ei varmistettu)

Ei siis sokerointi on sama kuin vahaus periaatteessa, eli tulos kestää ihmiskohtaisesti viikosta neljään :) Kerralla kyllä lähtee kaikki, ei tarvii useesti käydä :)

Mona (Ei varmistettu)

Heippa!
Asiaan suoranaisesi liittymätön kommentti ; aivan ihana luomiväri sulla näissä kuvissa! Voisitko paljastaa mikä se on ?
Ton kaltaista olen metsästänyt tässä kesää varten luottoluomariksi, ja toi sun luomillasi hehkuva näyttäis täydelliseltä :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Se on Chanelin sellaisesta neljän luomivärin pakkauksesta, josta on kulunut pohjasta jo tarra sen verran pahasti, että en tiedä sävyn nimeä :/ Tätä kevättä on ollut, eli saatavilla varmaan yhä :)

Erika (Ei varmistettu)

onko sulka vielä itsellä tallessa/käytössä sun suunnittelemat vaatteet nellylle? mitkä mietteet siitä sun mallistosta on nyt 3 vuotta myöhemmin? :)

Anna (Ei varmistettu)

On joo :) Mietteet on aika kaksijakoiset. Suunnitelmat on tavallaan rakkaita, mutta harmittaa, ettei laatu vastannut odotuksia ja toiveitani :/

S (Ei varmistettu)

Minkä mittaisia, paksuisia ja mikä kaarevuus näissä sinun ripsissäsi on?
Onko nämä siis volyymiripset vai ns. tavalliset?

Maiju (Ei varmistettu)

Mitä luomiväriä sulla on näissä kuvissa tuo ruskean sävyinen? Aivan ihanaa :)

Anna (Ei varmistettu)

CHANELin sellaisen neliluomivärin kaikkia sävyjä sekaisin. Pohja on niin kulunut, etten saa enää sävystä selvää :/

Heini (Ei varmistettu)

Hei!

Kyllä vaan niin mieleni piristyy kun tätä blogia luen. Melkeen aina kun tän blogin avaa niin tulee semmonen innostus/määrätietosuus-potku! Oikeastaan haluan kiittää tästä sun blogista. Oon ollut mukana melkeen ihan alusta asti.

Moni varmasti saa mungolifesta inspiraatiota ja jotkut ehkä tykkää ottaa susta mallia. Mutta ainakin omalla kohdalla tuntuu, että tää blogi on auttanut mua etsimään just sitä MUN omaa tietä. Mulla on tällä hetkellä tulevaisuus ihan auki, oon onnistunu sen verran ravisteleen omaa elämääni, että tällä hetkellä oikeestaan mikään ei ole varmaa. Samaan aikaan aika ihanaa, mutta toisaalta tosi raskasta.

Mutta niin, pointti tässä oli siis se, että kiitos kun kirjotat tätä! :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihanaa kuulla, kiitoksia kovasti :) Ja ihanaa kuulla, että olen voinut inspiroida sinua! :) Paljon tsemppiä, tulevaisuuden aukiolo voi olla aika mahtavaa! :)

jenni (Ei varmistettu)

Heippa,

Luin aikaisemmasta postauksestasi, että värjäät kulmasi itse. Kertoisitko millä värillä värjäät ne?:D Hassu kysymys, itsellä samanväriset kulmat kuin sinulla ja värin valitseminen aiheuttaa päänvaivaa. Tuntuu että aina on joko liian tummaa tai vaaleaa väriä tarjolla. Kiitos jo etukäteen, sinulla on Anna ihana blogi ja vaikutat todella jalat maassa olevalta ihmiseltä:)

Anna (Ei varmistettu)

Mä värjään sillä Rectocil, vai mikä lie. Se medium brown niistä :) Ja kiitoksia kovasti :)

Ennpu (Ei varmistettu)

Hei en kestä kuinka ihanan väriset noin siun hiukset on tossa bannerissa. Aivan täydelliset. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ne ei oo kyllä enää yhtään samanväriset, vaan itse asiassa paljon kivemmat <3 :D

Kommentoi